BoLubieSmiacSie
BoLubieSmiacSie
  12 июня 2011 (pierwszy post)
Hej :D
1. Jak wygląda Wasz makijaż latem? :) Odstawiacie jakieś kosmetyki (typu podkład itd.) a może latem wcale się nie malujecie? :)
2. Czy po spryskaniu się wodą termalną należy skórę osuszyć? :woot: Wydaje mi się, że jeśli pozostawiam bez wycierania, wysusza mi skórę :woot:
3. Chciałabym wzmocnić rzęsy, słyszałam o olejku rycynowym. Widziałyście efekty? :woot: Najlepiej nałożyć na noc czy np. na godzinę i zmyć? :woot:
4. Używała któraś z Was lakieru pękającego? Jeśli tak, jesteście zadowolone? ;)

5. Zastanawiam się nad kupnem Białej Perły. Jeśli uzywaliście, widzieliście efekty? Jak reagowały Wasze ząbki? ;]
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  13 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wygląda Wasz makijaż latem? :) Odstawiacie jakieś kosmetyki (typu podkład itd.) a może latem wcale się nie malujecie? :)

Podkład zamierzam niedługo odstawić, używać zamierzam korektora, pudru, tuszu, cieni, błyszczyka i eyelinera.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Czy po spryskaniu się wodą termalną należy skórę osuszyć? Wydaje mi się, że jeśli pozostawiam bez wycierania, wysusza mi skórę

Wysusza :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Chciałabym wzmocnić rzęsy, słyszałam o olejku rycynowym. Widziałyście efekty? Najlepiej nałożyć na noc czy np. na godzinę i zmyć?

Olejek rycynowy jest podobno bardzo dobry, używałam, ale niedługo, więc nic powiedzieć nie mogę, ale zamierzam do niego wrócić. Nakłada się najlepiej na noc, odrobinę na palec, przetrzeć rzęsy i rano przemyć oczy.

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Używała któraś z Was lakieru pękającego? Jeśli tak, jesteście zadowolone? ;)

Mi się tam ten efekt nie podoba : )

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

bezslodkiegonicku
bezslodkiegonicku
  13 июня 2011

1)na pewno mniej nakładam podkładu, a czasmi w ogóle z niego rezygnuje. na codzień maluję kreskę, a przy upałach tylko rzęsy - ogólnie delikatniejszy.
2)ja zostawiam, chyba, że za dużo spryskam.
3)ja biorę na noc, ale ostatnio o nim zapomniałam. widziałam efekty - najlepsze to, że stały się mocniejsze :)

Killuminati
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 100
Killuminati
  14 июня 2011

nie maluj sie w ogole daj odpoczac oczom twarzy slonce opala a nie walic lato jesien zima podklady roze itp;/ choree

pijana
pijana
  14 июня 2011

Aż se zonknę :zonk:

Jasmina
Jasmina
  14 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Aż se zonknę

Ja też :zonk: :zonk:
Mariettaa
Mariettaa
  17 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wygląda Wasz makijaż latem? :) Odstawiacie jakieś kosmetyki (typu podkład itd.) a może latem wcale się nie malujecie? :)

tak, jak zawsze krem na dzień, puder na nos, balsam/pomadka do ust.

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Chciałabym wzmocnić rzęsy, słyszałam o olejku rycynowym. Widziałyście efekty? Najlepiej nałożyć na noc czy np. na godzinę i zmyć?

działa. stosowałam, chociaż mam firankę z rzęs. przyciemnia, pogrubia, wzmacnia. stosowałam przed snem. podczas spania się to wycierało o poduszkę cczy coś, rano nie trzeba było nawet tego zmywać, a rzęsy były błyszczące.

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Używała któraś z Was lakieru pękającego? Jeśli tak, jesteście zadowolone? ;)

a co to? ;d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.