czy lubicie sie przebierac w seksowne ciuszki dla swojego faceta?jesli tak to w jakie?
lista tematów
Przebieranki strona 2 z 5
Z resztą - jeśli miałoby mu być lepiej z inną kobietą, to niech idzie - każdy ma prawo układać sobie życie jak chce. Jakby miał się poświęcać i 'dla dobra związku/rodziny/etc' to sama bym go wykopała za drzwi.
W ogóle, odnoszę wrażenie, że
myśli, iż kobieta bez faceta istnieć nie może.

Konto usunięte: Ja wychodzę z założenia, że jak coś komuś nie pasuje, to niech spada. Jeszcze kopa z glana w dupsko na rozpęd mogę dać.
podoba mi się to ;D
to jest właśnie myślenie 16latków.
W miłości chodzi o coś więcej.
prawda.
Jeżeli chodziło tutaj o seksowna BIELIZNĘ to jak najbardziej, choć przede wszystkim dla siebie, ale autorce tematu chodziło chyba o tytułowe PRZEBIERANKI, odgrywanie ról itp.
Jak Ci będzie kazał odciąć sobie nogę to też odetniesz, żeby czasem nie zdradził ?

Jak myslisz, ze przebranie sie w cokolwiek sprawi, ze bedziesz lepsza w lozku to wspolczuje biedy umyslowej. Pozniej bedzie placz "nie wiem jak mogl mnie zdradzic dla innej, ona przeciez nie przebiera sie do lozka"
nieeee, przypomniało mi się, że w podstawówce lubiłyśmy z kolezanką zakładać koronkowe staniki jej mamy, pasy do pończoch, pończochy, jakieś szpilki, kozaki i wypychałyśmy staniki rajstopami a w salonie robiłysmy pokazy mody
Ale przynajmniej bedziemy miec pewnosc ze facet bzykal sie z nami, czego ty powiedziec nie mozesz-twoj facet w glowie juz sie bzykal ze wszystkimi naokolo, bo ty jested nudna jak flaki z olejem, nawet twoje wypowiedzi tutaj o tym swiadcza. Bieda.