lista tematów
Przebieranki strona 2 z 5
Z resztą - jeśli miałoby mu być lepiej z inną kobietą, to niech idzie - każdy ma prawo układać sobie życie jak chce. Jakby miał się poświęcać i 'dla dobra związku/rodziny/etc' to sama bym go wykopała za drzwi.
W ogóle, odnoszę wrażenie, że
myśli, iż kobieta bez faceta istnieć nie może.
 Więc za wszelką cenę, wszelkimi sposobami ma samca przy sobie trzymać.
 Więc za wszelką cenę, wszelkimi sposobami ma samca przy sobie trzymać.Konto usunięte: Ja wychodzę z założenia, że jak coś komuś nie pasuje, to niech spada. Jeszcze kopa z glana w dupsko na rozpęd mogę dać.
podoba mi się to ;D
to jest właśnie myślenie 16latków.
W miłości chodzi o coś więcej.
prawda.
Jeżeli chodziło tutaj o seksowna BIELIZNĘ to jak najbardziej, choć przede wszystkim dla siebie, ale autorce tematu chodziło chyba o tytułowe PRZEBIERANKI, odgrywanie ról itp. 
Jak Ci będzie kazał odciąć sobie nogę to też odetniesz, żeby czasem nie zdradził ?
Jak Ci będzie kazał odciąć sobie nogę to też odetniesz, żeby czasem nie zdradził ?

Jak myslisz, ze przebranie sie w cokolwiek sprawi, ze bedziesz lepsza w lozku to wspolczuje biedy umyslowej. Pozniej bedzie placz "nie wiem jak mogl mnie zdradzic dla innej, ona przeciez nie przebiera sie do lozka"
nieeee, przypomniało mi się, że w podstawówce lubiłyśmy z kolezanką zakładać koronkowe staniki jej mamy, pasy do pończoch, pończochy, jakieś szpilki, kozaki i wypychałyśmy staniki rajstopami a w salonie robiłysmy pokazy mody 

Ale przynajmniej bedziemy miec pewnosc ze facet bzykal sie z nami, czego ty powiedziec nie mozesz-twoj facet w glowie juz sie bzykal ze wszystkimi naokolo, bo ty jested nudna jak flaki z olejem, nawet twoje wypowiedzi tutaj o tym swiadcza. Bieda.

;)
 ;)