lista tematów
Przebieranki strona 4 z 5
Konto usunięte: pierwszy i ostatni raz musze zgodzic sie z wszystkim co pisze kolezanka Joanna rozmiaru XL 
a jesli ktos jest z kims w zwiazku i nie rozmawiaja otwarcie o swoich fantazjach (a zarzekam sie ze kazdy facet ma fantazje zwiazane z ciekawymi przebierankami) to jest to po prostu przykre
to opowiedz nam za co przebierasz sie dla swojej dziewczyny

Konto usunięte: To było pisane w żartach. ;) Marna ze mnie kucharka, pierze pralka a sprzątam jak mnie najdzie ochota.
moja pralka byla tania i niestety nie segreguje, nie wiesza, nie prasuje, nie sklada, nie chowa do szafek. sprzatam tak czesto jak trzeba by mozna bylo utrzymac porzadek. przebiore sie nawet za francuska pokojowke i w takim stroju bede wycierac kurze, bo w moim zwiazku istnieje takie uczucie jak MILOSC i lubie sprawiac przyjemnosc mojemu partnerowi :) witam swojego faceta swieza i pachnaca, czasem seksownie wystrojona dla niego, nie dla siebie - bo to on jest wzrokowcem, nie ja .
... ale zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc kobiet jest pewnie taka jak ty, stad moje powodzenie u mezczyzn... ehhh

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: moja pralka byla tania i niestety nie segreguje, nie wiesza, nie prasuje, nie sklada, nie chowa do szafek.
Segregowanie zajmuje dosłownie kilkanaście sekund.
Wieszam na zmianę z A. - prasuję to co muszę. Składa każdy swoje. Każdy wkłada swoje rzeczy do swojej szafki. ;)
massacre: bo w moim zwiazku istnieje takie uczucie jak MILOSC i lubie sprawiac przyjemnosc mojemu partnerowi :)
Czy wyczuwam ironię skierowaną w moją stronę ,tylko dlatego ,że się nie przebieram?
 ;)
 ;)massacre: ... ale zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc kobiet jest pewnie taka jak ty, stad moje powodzenie u mezczyzn... ehhh
lol - czyli mowisz ze wychodzisz na zewnatrz i chodzisz po miescie w stroju pokojowki - w przeciwnym razie nie widze zwiazku pomiedzy przebieraniem sie w rozne stroje a powodzeniem u mezczyzn (no chyba ze sie ze tak powiem daje kazdemu kogo sie spotka, ale ta mozliwosc tu wykluczam).
massacre: ale zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc kobiet jest pewnie taka jak ty, stad moje powodzenie u mezczyzn... ehhh
Wychodzę z założenia ,że są inne metody przytrzymywania przy sobie mężczyzn (w tym przypadku POWODZENIE) - aniżeli robienie czegoś na siłę i przebieranie się by zaimponować.
Przebrać to się każda może - gorzej raczej z zaimponowaniem bez ,,seksownego stroju". ;)
Konto usunięte: ,,seksowne stroje" ,które w większości jak dla mnie są tandetne i dobre dla taniego filmu klasy B. ;)
do zlych sklepow chodzisz

Konto usunięte: eszcze nigdy nie usłyszałam bym musiała się w cokolwiek przebrać aby mu zaimponować.
ja tez nie, jestem przeciwna zmuszaniu do czegokolwiek, badz wywieraniu presji - zwlaszcza w zwiazku!
nie lubie gdy facet zmusza swoja kobiete do czegos czego ona nie chce, np. do przebieranek.
tak samo nie lubie jak kobieta zmusza swojego faceta do chodzenia z nia po sklepach i patrzenia jak ona godzinami wybiera odpowiedni lakier do paznokci.
strazak

Konto usunięte: pierwszy i ostatni raz musze zgodzic sie z wszystkim co pisze kolezanka Joanna rozmiaru XL
zapomniales dodac dwoch XX jelopie
 XL bylam na studiach, zapomniales, ze sie roztylam po porodzie
 XL bylam na studiach, zapomniales, ze sie roztylam po porodzie 
a teraz kiss my ass chudzielcu

ekhm
school girl jest hot& sexy - to tylko przyklad - czasem wystarczy wykorzystac chwile, wracalam kiedys do domu i strasznie lalo, zamiast narzekac na rozmazany makijaz, zdjelam stanik i pozwolilam sobie zmoknac, wrocilam do domu w mokrym podkoszulku, rozpuszczonych wlosach i rozmytym makijazu - wg mojego faceta wygladalam bardzo seksownie, a nie jak z filmy klasy B

ale do tego potrzebna jest kobieta z wyobraznia, a nie skupiona tylko na sobie, dla siebie, dla mnie, moje, ja chce to, ja chce tamto - ja CHCE byc traktowana jak ksiezniczka i juz!
wiele bab nie rozumie, ze czasem trzeba byc sukowata zdzira w sypialni, by pozniej byc traktowana jak ksiezniczka na salonach.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Podaj mi listę takich sklepów. ^^ ;)
Chyba nadal nie rozumiesz ,że nie każdemu takie coś się po prostu podoba.
massacre: wiele bab nie rozumie, ze czasem trzeba byc sukowata zdzira w sypialni, by pozniej byc traktowana jak ksiezniczka na salonach.
I uważasz ,że to ograniczenie do przebierania się? :)
massacre: ja tez nie, jestem przeciwna zmuszaniu do czegokolwiek, badz wywieraniu presji - zwlaszcza w zwiazku!
nie lubie gdy facet zmusza swoja kobiete do czegos czego ona nie chce, np. do przebieranek.
tak samo nie lubie jak kobieta zmusza swojego faceta do chodzenia z nia po sklepach i patrzenia jak ona godzinami wybiera odpowiedni lakier do paznokci.
chyba by mnie cos trafilo jakbym byla facetem i miala taka kobiete

niestety nie u mnie w domu, mam taka chorobe, ze zakladam ciuch tylko raz, moj syn tez zmienia ubranie czesciej niz raz dziennie - poza tym segreguje na biale, delikatne kolory, czerwone, inne kolory, czarne, jeansy - wszystko osobno... prasuje wszystko poza bielizna i recznikami - tez najwyrazniej taka choroba... choc byc moze jestem po prostu powolna i dlatego mi to zajmuje dluzej :)
Konto usunięte: lol - czyli mowisz ze wychodzisz na zewnatrz i chodzisz po miescie w stroju pokojowki - w przeciwnym razie nie widze zwiazku pomiedzy przebieraniem sie w rozne stroje a powodzeniem u mezczyzn (no chyba ze sie ze tak powiem daje kazdemu kogo sie spotka, ale ta mozliwosc tu wykluczam).
glupia
 to sie odnosilo do calosci... a co do temperamentu seksualnego, to ponoc prawdziwy facet widzi go w kobiecych oczach
 to sie odnosilo do calosci... a co do temperamentu seksualnego, to ponoc prawdziwy facet widzi go w kobiecych oczachno i najwyrazniej tym sie roznimy :) ja nie musze przytrzymywac przy sobie faceta :)
z reszta na temat tego typu metod nie bede rozmawiala z kobietami, gdzie wiekszosc bab mysli ze np. na dzieciaka to jest dobra metoda zatrzymania - litosci

jestes slepa czy nie potrafisz czytac ze zrozumieniem?
wielokrotnie powtarzalam, ze jestem przeciwna zmuszaniu w zwiazku
Ann Summers
www.annsummers.com
rozumiem, ze kobietom to sie nie podoba. natomiast jezeli chodzi o mezczyzn - masz racje, nie rozumiem skad twoja pewnosc ze sie moze im to nie podobac?
i wybacz, ale w tej kwestii bede sie opierala na opinii mezczyzn (tu na forum, moich kolegow, mojego partnera), a nie twojej - bo przykro mi to stwierdzac, ale twoj chlop cie oklamuje. logiczne, ze zaprzeczy gdy wyskoczysz najpierw z gatka jakie to oblesne i zboczone a potem zapytasz czy by chcial ciebie w takim stroju. wiadomo, ze ze strachu zaprzeczy

nie bardzo rozumiem twoje pytanie.
dobra kochanka przede wszystkim potrafi sluchac i otwarcie opowiadac o fantazjach, pragnieniach, potrzebach. ja juz widze twoje reakcje jakby twoj chlop ci przyniosl stroj np. pani mikolajowej i kazal sie polozyc pod choinka

bys go zje**ala jak bura suke, ze jest zboczony, niewyzyty, pewnie jest jakims chorym fetyszysta i ma sobie isc w takim razie na kuwy, bo przeciez ciebie kocha taka jestes i ma byc szczesliwy do konca zycia pieprzac cie nago.
I TAKA SUGESTIA NA KONIEC, BO NIE ZAMIERZAM SIE WDAWAC Z TOBA W DALSZE DYSKUSJE NA TEN TEMAT:
PRZECZYTAJ DOKLADNIE WSZYSTKIE MOJE POSTY W TYM TEMACIE, ZANIM ZNOWU ZACZNIESZ SZERZYC NONSENS W SWOICH POSTACH I ROBIC ZE MNIE LALKE KTORA SIE CODZIENNIE PRZEBIERA DLA SWOJEGO FACETA, ZEBY GO "PRZYTRZYMAC".
NAJWYRAZNIEJ NIE ROZUMIESZ MOJEGO STANOWISKA - ZDARZA SIE

albo moze jakims takim prostym jezykiem, zeby do ciebie dotarlo:
propsuje urozmaicanie zycia seksualnego w zwiazku i nie mam nic przeciwko
jesli twoj facet nie ma zadnych fantazji z tym zwiazanych to jest chyba jakis aseksualny

skąd Ty znasz takie strony, boze, i jeszcze jakas witryna z wibratorami

no moze jeszcze zdjecia chcesz