czy lubicie sie przebierac w seksowne ciuszki dla swojego faceta?jesli tak to w jakie?
lista tematów
Przebieranki strona 4 z 5
Konto usunięte: pierwszy i ostatni raz musze zgodzic sie z wszystkim co pisze kolezanka Joanna rozmiaru XL
a jesli ktos jest z kims w zwiazku i nie rozmawiaja otwarcie o swoich fantazjach (a zarzekam sie ze kazdy facet ma fantazje zwiazane z ciekawymi przebierankami) to jest to po prostu przykre
to opowiedz nam za co przebierasz sie dla swojej dziewczyny

Konto usunięte: To było pisane w żartach. ;) Marna ze mnie kucharka, pierze pralka a sprzątam jak mnie najdzie ochota.
moja pralka byla tania i niestety nie segreguje, nie wiesza, nie prasuje, nie sklada, nie chowa do szafek. sprzatam tak czesto jak trzeba by mozna bylo utrzymac porzadek. przebiore sie nawet za francuska pokojowke i w takim stroju bede wycierac kurze, bo w moim zwiazku istnieje takie uczucie jak MILOSC i lubie sprawiac przyjemnosc mojemu partnerowi :) witam swojego faceta swieza i pachnaca, czasem seksownie wystrojona dla niego, nie dla siebie - bo to on jest wzrokowcem, nie ja .
... ale zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc kobiet jest pewnie taka jak ty, stad moje powodzenie u mezczyzn... ehhh

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: moja pralka byla tania i niestety nie segreguje, nie wiesza, nie prasuje, nie sklada, nie chowa do szafek.
Segregowanie zajmuje dosłownie kilkanaście sekund.
Wieszam na zmianę z A. - prasuję to co muszę. Składa każdy swoje. Każdy wkłada swoje rzeczy do swojej szafki. ;)
massacre: bo w moim zwiazku istnieje takie uczucie jak MILOSC i lubie sprawiac przyjemnosc mojemu partnerowi :)
Czy wyczuwam ironię skierowaną w moją stronę ,tylko dlatego ,że się nie przebieram?

massacre: ... ale zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc kobiet jest pewnie taka jak ty, stad moje powodzenie u mezczyzn... ehhh
lol - czyli mowisz ze wychodzisz na zewnatrz i chodzisz po miescie w stroju pokojowki - w przeciwnym razie nie widze zwiazku pomiedzy przebieraniem sie w rozne stroje a powodzeniem u mezczyzn (no chyba ze sie ze tak powiem daje kazdemu kogo sie spotka, ale ta mozliwosc tu wykluczam).
massacre: ale zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc kobiet jest pewnie taka jak ty, stad moje powodzenie u mezczyzn... ehhh
Wychodzę z założenia ,że są inne metody przytrzymywania przy sobie mężczyzn (w tym przypadku POWODZENIE) - aniżeli robienie czegoś na siłę i przebieranie się by zaimponować.
Przebrać to się każda może - gorzej raczej z zaimponowaniem bez ,,seksownego stroju". ;)
Konto usunięte: ,,seksowne stroje" ,które w większości jak dla mnie są tandetne i dobre dla taniego filmu klasy B. ;)
do zlych sklepow chodzisz

Konto usunięte: eszcze nigdy nie usłyszałam bym musiała się w cokolwiek przebrać aby mu zaimponować.
ja tez nie, jestem przeciwna zmuszaniu do czegokolwiek, badz wywieraniu presji - zwlaszcza w zwiazku!
nie lubie gdy facet zmusza swoja kobiete do czegos czego ona nie chce, np. do przebieranek.
tak samo nie lubie jak kobieta zmusza swojego faceta do chodzenia z nia po sklepach i patrzenia jak ona godzinami wybiera odpowiedni lakier do paznokci.
strazak

Konto usunięte: pierwszy i ostatni raz musze zgodzic sie z wszystkim co pisze kolezanka Joanna rozmiaru XL
zapomniales dodac dwoch XX jelopie

a teraz kiss my ass chudzielcu

ekhm
school girl jest hot& sexy - to tylko przyklad - czasem wystarczy wykorzystac chwile, wracalam kiedys do domu i strasznie lalo, zamiast narzekac na rozmazany makijaz, zdjelam stanik i pozwolilam sobie zmoknac, wrocilam do domu w mokrym podkoszulku, rozpuszczonych wlosach i rozmytym makijazu - wg mojego faceta wygladalam bardzo seksownie, a nie jak z filmy klasy B

ale do tego potrzebna jest kobieta z wyobraznia, a nie skupiona tylko na sobie, dla siebie, dla mnie, moje, ja chce to, ja chce tamto - ja CHCE byc traktowana jak ksiezniczka i juz!
wiele bab nie rozumie, ze czasem trzeba byc sukowata zdzira w sypialni, by pozniej byc traktowana jak ksiezniczka na salonach.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Podaj mi listę takich sklepów. ^^ ;)
Chyba nadal nie rozumiesz ,że nie każdemu takie coś się po prostu podoba.
massacre: wiele bab nie rozumie, ze czasem trzeba byc sukowata zdzira w sypialni, by pozniej byc traktowana jak ksiezniczka na salonach.
I uważasz ,że to ograniczenie do przebierania się? :)
massacre: ja tez nie, jestem przeciwna zmuszaniu do czegokolwiek, badz wywieraniu presji - zwlaszcza w zwiazku!
nie lubie gdy facet zmusza swoja kobiete do czegos czego ona nie chce, np. do przebieranek.
tak samo nie lubie jak kobieta zmusza swojego faceta do chodzenia z nia po sklepach i patrzenia jak ona godzinami wybiera odpowiedni lakier do paznokci.
chyba by mnie cos trafilo jakbym byla facetem i miala taka kobiete

niestety nie u mnie w domu, mam taka chorobe, ze zakladam ciuch tylko raz, moj syn tez zmienia ubranie czesciej niz raz dziennie - poza tym segreguje na biale, delikatne kolory, czerwone, inne kolory, czarne, jeansy - wszystko osobno... prasuje wszystko poza bielizna i recznikami - tez najwyrazniej taka choroba... choc byc moze jestem po prostu powolna i dlatego mi to zajmuje dluzej :)
Konto usunięte: lol - czyli mowisz ze wychodzisz na zewnatrz i chodzisz po miescie w stroju pokojowki - w przeciwnym razie nie widze zwiazku pomiedzy przebieraniem sie w rozne stroje a powodzeniem u mezczyzn (no chyba ze sie ze tak powiem daje kazdemu kogo sie spotka, ale ta mozliwosc tu wykluczam).
glupia

no i najwyrazniej tym sie roznimy :) ja nie musze przytrzymywac przy sobie faceta :)
z reszta na temat tego typu metod nie bede rozmawiala z kobietami, gdzie wiekszosc bab mysli ze np. na dzieciaka to jest dobra metoda zatrzymania - litosci

jestes slepa czy nie potrafisz czytac ze zrozumieniem?
wielokrotnie powtarzalam, ze jestem przeciwna zmuszaniu w zwiazku
Ann Summers
www.annsummers.com
rozumiem, ze kobietom to sie nie podoba. natomiast jezeli chodzi o mezczyzn - masz racje, nie rozumiem skad twoja pewnosc ze sie moze im to nie podobac?
i wybacz, ale w tej kwestii bede sie opierala na opinii mezczyzn (tu na forum, moich kolegow, mojego partnera), a nie twojej - bo przykro mi to stwierdzac, ale twoj chlop cie oklamuje. logiczne, ze zaprzeczy gdy wyskoczysz najpierw z gatka jakie to oblesne i zboczone a potem zapytasz czy by chcial ciebie w takim stroju. wiadomo, ze ze strachu zaprzeczy

nie bardzo rozumiem twoje pytanie.
dobra kochanka przede wszystkim potrafi sluchac i otwarcie opowiadac o fantazjach, pragnieniach, potrzebach. ja juz widze twoje reakcje jakby twoj chlop ci przyniosl stroj np. pani mikolajowej i kazal sie polozyc pod choinka

bys go zje**ala jak bura suke, ze jest zboczony, niewyzyty, pewnie jest jakims chorym fetyszysta i ma sobie isc w takim razie na kuwy, bo przeciez ciebie kocha taka jestes i ma byc szczesliwy do konca zycia pieprzac cie nago.
I TAKA SUGESTIA NA KONIEC, BO NIE ZAMIERZAM SIE WDAWAC Z TOBA W DALSZE DYSKUSJE NA TEN TEMAT:
PRZECZYTAJ DOKLADNIE WSZYSTKIE MOJE POSTY W TYM TEMACIE, ZANIM ZNOWU ZACZNIESZ SZERZYC NONSENS W SWOICH POSTACH I ROBIC ZE MNIE LALKE KTORA SIE CODZIENNIE PRZEBIERA DLA SWOJEGO FACETA, ZEBY GO "PRZYTRZYMAC".
NAJWYRAZNIEJ NIE ROZUMIESZ MOJEGO STANOWISKA - ZDARZA SIE

albo moze jakims takim prostym jezykiem, zeby do ciebie dotarlo:
propsuje urozmaicanie zycia seksualnego w zwiazku i nie mam nic przeciwko
jesli twoj facet nie ma zadnych fantazji z tym zwiazanych to jest chyba jakis aseksualny

skąd Ty znasz takie strony, boze, i jeszcze jakas witryna z wibratorami

no moze jeszcze zdjecia chcesz