Annie Hawkins-Turner znalazla sie w ksiedze rekordow Guinnessa za sprawa swoich piersi o rozmiarze 102 ZZZ (!!!)
Na angielskim kanale ITV zwierzyla sie, ze piersi zaczely jej rosnac gdy skonczyla 9 lat.
Opowiadala o swoich kompleksach z tym zwiazanych, problemach emocjonalnych ktore trwaly do momentu gdy maz namowil ja by pokazala swoje "ksztalty" w gazetach dla doroslych.
W UK wiele kobiet narzeka na zbyt obfity biust do tego stopnia, ze jego zmniejszanie jest czwarta najpopularniejsza w UK operacja plastyczna. W samym 2010 4,218 kobiet poddalo sie takiej operacji.
Wiele kobiet z duzym biustem narzeka na ogolny dyskomfort, bol plecow i karku, irytacje skory pod piersiami, wzmozona uwage mezczyzn, trudnosci ze znalezieniem ubran, utrudnienia aktywnosc fizyczna (np. jogging).
1. Panie z malym biustem: dalej macie kompleksy, czy jednak uwazacie, ze male jest piekniejsze i wygodniejsze?
2. Panie z duzym biustem: dalej uwazacie, ze macie duzy biust?
3. Panowie: jak tutaj wyglada wasze pojecie "estetyki"?
4. Jak wygladaloby wasze zycie gdybyscie mialy np. rozmiar miseczki Z?
- z czego byscie musialy zrezygnowac?
- potrafilybyscie znalezc jakies plusy posiadania takich bubsow?
Pozdrawiam
Temat dedykuje GothicLady, kobiecie o najwiekszych bubsach na forum (o ktorych przynajmniej mi wiadomo) i pytanie specjalnie do Ciebie:
W jaki sposob oszukujesz grawitacje, ze twoje cycki sa niezmiennie jedrne i wygladaja SO DAMN SEXY w koszulce bez stanika????
P.S. Myslalam, zeby dac ten temat na SEKS... pytania musialabym troche zmienic
NAJWIEKSZE BUBSY SWIATA - NATURALNE strona 1 z 6
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Przecież to proste, że biust musi być w miarę dopasowany do sylwetki. Z wyjątkiem, że u mniejszej dziewczyny może być odrobinę większy

Hejtuję zanim nie zobaczę.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Oye...

Troche mam kompleksy troche nie .. pocieszam się właśnie faktem mówiąc, że laski z malymi są lepsze w łóżku bo nie obijają czoła faceta

Koszmarnie .. - moje cycki byłby by większe niż moje łózko - musiałabym spać na podłodze .. Chyba nie ma plusów takiego biustu.
z całym szacunkiem nie chce mi sie tego wszystkiego czytać :) ale:
1.OMG (zdjęcie)
2. bardzo chciałbym mieć większe piersi, ale bez ingerencji chirurga (mam dy albo cy teraz)
3. często słyszy/widzi/czyta się, że babki z tak wielkim biustem zmniejszają go ze względu na ból pleców
4. chłop mój prywatny nie lubi dużych cycków (ostatnio podczas seksów stwierdził z radością 'w koncu Twoje cycky mieszczą mi się w ręce - nie wiem jak z tym żyć teraz)
AAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAA O KUŹWA NIE ZAUWAŻYŁAM

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nie mam kompleksów, a małe jest piękne, ale zależy jak małe.
Mam w sam raz, nie jest gigantyczny ani wielki jak u pani na zdjęciu i cieszę się z tego.
nie zastanawiam się nad takimi rzeczami.
nie.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek