agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Transcendencja
Transcendencja
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to fajnie, fajnie, czyli ten czwarty koncert to w listopadzie?? :D

W grudniu :ziober2: Bałem się że wyprzedadzą się bilety szybko i ubezpieczyłem się po prostu . W listopadzie jak będzie lekko na uczelni to zrobię trasę po Niemczech 2-3 koncerty i czekam na 2012 :ziober2
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moj facet pare misiecy temu sie na nich natknal, nawet chyba teraz w tv leca ich reklamy czasem ja tez chce te vouchery

o te vouchery to musisz sie upominac, za kazdym razem musialam kilka mocnych w slowie maili wyslac :rotfl: pewnie dla siebie zatrzymuja :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam normalny, np. u mojej mamy w domu do jakos 3 miesiecy temu jedyna siec komorkowa, jaki miala zasieg bylo o2 - a od 3 miechow normalnie moge odbierac rozmowy przez orange. wiec moze po prostu u mnie sie sygnal wzmocnil moze

musieli sie poprawic, poprzez min polaczenie z T Mobile - tracili klientow - tkj nas - my w orange juz 2 lata nie jestesmy wlasnie z tego wzgledu, ze zasieg w domu mielismy tylko w lazience na gorze i w ogrodku na dole :rotfl:
dlatego mieli voicemail za darmo :lol: zawsze sie ludzie nabijali na vm ;lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze tam tak dziwnie pachnie w dodatku

no starymi ludzmi :rotfl:

agoosia, co lepsze do peelingu - obie z bs - glownie o nogi mi chodzi, bo laska, ktora mnie woskuje mnie meczy, bo wlosy mi wrastaja i nie daje rady wszystkich usunac

czy

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Transcendencja
Transcendencja
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy

Kiedyś jak jeździłem do swojego milfa to miała ona taką czapeczkę którą wyszorowałem sobie klatę lol .
dont0say0anything
dont0say0anything
  4 сентября 2011

Kupiłam kilka ciuchów na wyprzedażach, m.in. fajną spódniczkę i kur... teraz jest na mnie za mała, bo przytyłam :< taka napalona na zakupy jestem, że sama nie wiem na co pierwsze mam wydać pieniądze :p

agoosiaaa
agoosiaaa
  4 сентября 2011
massacre
massacre: o te vouchery to musisz sie upominac, za kazdym razem musialam kilka mocnych w slowie maili wyslac pewnie dla siebie zatrzymuja

a od czego to zalezne??
bo moj facet ma wlasnie z o2 (w sumie ja mam bo telefon na mnie) i jak daja to bym wziela :rotfl:

massacre
massacre: musieli sie poprawic, poprzez min polaczenie z T Mobile - tracili klientow - tkj nas - my w orange juz 2 lata nie jestesmy wlasnie z tego wzgledu, ze zasieg w domu mielismy tylko w lazience na gorze i w ogrodku na dole dlatego mieli voicemail za darmo zawsze sie ludzie nabijali na vm ;lol:

wiesz, mnie o2 niesamowicie wkurzyli z internetem :nie: nie polecam. przynajmniej nie w moim miescie. w ogole maja limit 40giga na miesiac, co jest jakims zartem :nie:
ja w o2 bylam od kiedy tu przyjechalam w 2006, no ale jak mialam do wyboru praktycznie identyczne oferty z telefonem z o2 i orange - z tym ze orange za to samo 10 funtow mniej to zaryzykowalam i jak na razie jest spoko :woot: oby jak najdluzej :P

massacre
massacre: agoosia, co lepsze do peelingu - obie z bs - glownie o nogi mi chodzi, bo laska, ktora mnie woskuje mnie meczy, bo wlosy mi wrastaja i nie daje rady wszystkich usunac

ja uzwam tylko takich rekawiczek, drugiego nie mialam wiec Ci nie powiem, ktore lepsze :P

massacre
massacre: no starymi ludzmi

no wlasnie :rotfl:
ale maja kozackie dekoracje na swieta, w zeszlym roku kupilam przesliczne pingwinki i misie polarne :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: W grudniu Bałem się że wyprzedadzą się bilety szybko i ubezpieczyłem się po prostu . W listopadzie jak będzie lekko na uczelni to zrobię trasę po Niemczech 2-3 koncerty i czekam na 2012 :ziober2

bylam blisko :mrgreen:
no w sumie grudzien tylko za 4 miechy, to niedlugo juz :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś jak jeździłem do swojego milfa to miała ona taką czapeczkę którą wyszorowałem sobie klatę lol .

ahahahahahah :rotfl:
massacre
massacre
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam kilka ciuchów na wyprzedażach, m.in. fajną spódniczkę i kur... teraz jest na mnie za mała, bo przytyłam :< taka napalona na zakupy jestem, że sama nie wiem na co pierwsze mam wydać pieniądze :p

:w00t:
jak ja Cie slonce dawno nie widzialam :-O i jaka sliczna jestes :zakochany: co raz piekniejsza :zakochany: :zakochany: :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam kilka ciuchów na wyprzedażach, m.in. fajną spódniczkę i kur... teraz jest na mnie za mała, bo przytyłam :< taka napalona na zakupy jestem, że sama nie wiem na co pierwsze mam wydać pieniądze :p

:rotfl: to kupuj i chwal sie zdjeciami :w00t:
dont0say0anything
dont0say0anything
  4 сентября 2011
massacre
massacre: jak ja Cie slonce dawno nie widzialam :-O i jaka sliczna jestes co raz piekniejsza

No bo pracowałam nad morzem i takie tam, jaka sliczna, wyglądam jak pulpet :(
dont0say0anything
dont0say0anything
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to kupuj i chwal sie zdjeciami

Ale ja sama nie wiem co mam kupić, bo wszystko na mnie patrzy i błaga, żebym wzięła do koszyka, jezzuuuu, to jest straszne. Nagle wszystko stało się "niezbędne do życia" :lol:
massacre
massacre
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a od czego to zalezne?? bo moj facet ma wlasnie z o2 (w sumie ja mam bo telefon na mnie) i jak daja to bym wziela

nie wiem, mi sie wydaje, ze daja tylko dla tych co wzieli Sim Only - my mielismy iPhone, nie potrzebowalismy nowych telefonow, wiec wzielam sim only 2x na siebie, 1 dla mnie, 1 dla mojego - stad 2x vouchery. Czekam na nowe iPhone ale i tak chyba kupie bezposrednio w Apple i dalej bede ciagnela kontrakty Sim Only - kontrakt tanszy i nie musze iPhone na raty splacac dokladajac do abonamentu - abonament £20 sim only a z iPhonem £40 :zonk: wiec wiesz, kupie w Apple, bede mogla zrobic standardowo jailbreak'a - jeden wiekszy koszt ale pozniej rachunkami co miesiac nie beda mnie zabijac :rotfl: mojemu kumplowi za iPhone 4 Orange siega miesiecznie do £100 :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz, mnie o2 niesamowicie wkurzyli z internetem nie polecam. przynajmniej nie w moim miescie. w ogole maja limit 40giga na miesiac, co jest jakims zartem

u mnie Internet z O2 smiga pieknie, wszedzie poza metrem - ale tam nic zasiegu nie ma :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja uzwam tylko takich rekawiczek, drugiego nie mialam wiec Ci nie powiem, ktore lepsze :P

wezme obydwie :ziober2: na stronie bs obydwie maja swietne recenzje :D

massacre
massacre
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jaka sliczna, wyglądam jak pulpet :(

na tych zdjeciach wygladasz pieknie i promiennie :zakochany:

agoosiaaa
agoosiaaa
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kupilam przesliczne pingwinki i misie polarne

az sie pochwale:

massacre
massacre: nie wiem, mi sie wydaje, ze daja tylko dla tych co wzieli Sim Only - my mielismy iPhone, nie potrzebowalismy nowych telefonow, wiec wzielam sim only 2x na siebie, 1 dla mnie, 1 dla mojego - stad 2x vouchery. Czekam na nowe iPhone ale i tak chyba kupie bezposrednio w Apple i dalej bede ciagnela kontrakty Sim Only - kontrakt tanszy i nie musze iPhone na raty splacac dokladajac do abonamentu - abonament £20 sim only a z iPhonem £40 wiec wiesz, kupie w Apple, bede mogla zrobic standardowo jailbreak'a - jeden wiekszy koszt ale pozniej rachunkami co miesiac nie beda mnie zabijac mojemu kumplowi za iPhone 4 Orange siega miesiecznie do £100

ja na poczatku myslalam, zeby kupic wlasnie telefon i miec dalej karte pay and go, ktora mialam, ale sobie policzylam, ze i tak czy siak mi na jedno wyjdzie, jak wezme na abonament czy bez - a z abonamentem byc moze taniej nawet. no i to nie jest koszt wywalenia od reki 500 funtow jednak.

massacre
massacre: u mnie Internet z O2 smiga pieknie, wszedzie poza metrem - ale tam nic zasiegu nie ma :D

ja mowie o tym normalnym necie, jaki masz w domu. moi starsi prawie neta nie uzywaja, jedyne co, to na skypie gadaja z rodzina, sprawdza poczte no i czasem poogladaja cos na youtube a 2 razy dzwonili do nich ludzie z o2 ze przekraczaja limit i maja przystopowac, bo jak nie to ich odlacza, za drugim razem sie wkurzylam, bo ja z nimi gadalam, wiec powiedzialam spoko, a teraz prosze moj mac code czy jak to sie tam zwie i jeszcze w tym samym dniu przeniesli sie do bt, bez jaj. bt ma limit jakiegos pol terabajta czy 300 giga :woot:
centralnie nie wiem jak ludzie moga uzywac normalnego neta z o2 - ja jak go mialam juz z poltora roku temu to chodzil tak wolno, ze jak mialam wczesniej internet z orange (domowy) za darmo, bo brat mojego faceta dostal w orange darmowy internet domowy jak bral fona na abonament, to ten darmowy net, mimo ze byl predkosc 2mb/sec to byl szybszy niz ten z o2 za ktory musialam placic. jaja.

massacre
massacre: wezme obydwie na stronie bs obydwie maja swietne recenzje :D

no tak najlepiej :mrgreen:
znowu mam 2 vouchery 10 funa off jak wydam 25 w bodyshopie we wrzesniu :P
agoosiaaa
agoosiaaa
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wyglądam jak pulpet :(

ciekawe z ktorej strony :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ja sama nie wiem co mam kupić, bo wszystko na mnie patrzy i błaga, żebym wzięła do koszyka, jezzuuuu, to jest straszne. Nagle wszystko stało się "niezbędne do życia"

:rotfl: ja mam tak zawsze, jak widze wyprzedaze itp, albo promocje jakas :rotfl:
dlatego ostatnio nie chodze po sklepach z ubraniami :rotfl:
massacre
massacre
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zeby kupic wlasnie telefon i miec dalej karte pay and go

pay and go jest drogie :nie:
ja mam kontrakt na sim only - znaczy sie mam wlasny telefon i dostaje kontrakt tylko z karta sim - jest taniej niz pay and go i niz kontrakt z telefonem - wiadomo wtedy placisz dodatkowo jeszcze za telefon - nikt ci nigdy nie da telefonu za darmo ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: no i to nie jest koszt wywalenia od reki 500 funtow jednak.

ja wole wywalic od reki 500 funtow niz pozniej jeszcze im odsetki dodawac - przeliczylam nowy iPhone z Appla wychodzi taniej o jakies £200 niz jak bierzesz ten sam model na abonament na okres 18 miesiecy - bo to jest minimum przy iPhonie. to tak jak kupowanie na raty - nie ma interest free :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja mowie o tym normalnym necie

a to tak, shit jest - tak slyszalam. O2 probuje mi wcisnac za kazdym razem Internet z O2. Mam z Virgin i jest najlepszy na swiecie. Z kolei Virgin probuje mi wcisnac telefony komorkowe w promocji, ale Virgin ma biede w telefonach, jakies biedne Blackberry i to nie te najnowsze - bieda - dlatego mam uslugi z roznych firm.
Jak mieslismy orange to tez mielismy neta z orange za darmo - powiem Ci ze spoko byl, nie narzekalismy :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: znowu mam 2 vouchery 10 funa off jak wydam 25 w bodyshopie we wrzesniu :P

ja bylam w bs w czwartek i juz mam voucher na pazdziernik :crylol:
a na wrzesien tego 10% nie wykorzystalam bo maja 30% off na wszystko wiec wychodzi jeszcze taniej :lol: dla tych co maja karte, a karte juz zakupilam, tak jak ostatnio polecilas :D
no i zamowienie poszlo, przyjdzie we wtorek :ziober2:
oczywiscie nie tylko rekawice - nie bylabym soba, gdybym nie wziela jeszcze paru innych rzeczy :rotfl:

dobra, zakupy zrobione - ide sprzatac
:bye:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  4 сентября 2011
massacre
massacre: tego chyba nie mam u siebie :{

Deutschland Deutschland über alles!

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.