agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  6 сентября 2011
Babsy
Babsy: bez kitu, ludzie powinni przechodzic testy psychologiczne, aby moc zrobic sobie dziecko.

Tylko to akurat wpadła była... No ale wrrrr :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: to jeszcze nic, jak miałem praktyki w szpitalu w te wakacje to na toksykologię przywieźli nastolatkę w ciązy która upiła sie do nieprzytomności :-D

No i co z takimi zrobić... nie wiadomo co napisać nawet ...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 сентября 2011
styka51
styka51: widziałam laskę w ciąży 7/8 miesiąc i piwo na legalu piła, jakbym mogła, to bym takiej w ryj strzeliła

bez przesady, moj lekarz prowadzacy zezwolil na ograniczone spozycie alkoholu, 1-2 unitow tygodniowo, 1 unit to 1/2 pinta - nie wiem ile to 1/2 pinta - jakies 330ml :woot: oczywko piwko i winko - mocniejsze trunki nie wchodzily w gre :)

od czasu do czasu wypilam sobie lampke wina do kolacji, czy wlasnie mala butelke piwa, zwlaszcza w upalny dzien :)

ponadto, polozna powiedziala mi, ze w razie jak juz mi wody odejda, to zeby nie panikowac, tylko zrobic sobie kapiel w wannie i wypic czerwone wino na rozluznienie - wtedy alkohol juz nie powinien tracic do organizmu dzidzi. Nie mialam okazji, bo wody mi przebijali juz na porodowce :)

Konto usunięte
Konto usunięte: życzę powodzenia ;)

dzieki :)
Konto usunięte
Konto usunięte: to jeszcze nic, jak miałem praktyki w szpitalu w te wakacje to na toksykologię przywieźli nastolatkę w ciązy która upiła sie do nieprzytomności :-D

ekstremalne przypadki sie zdarzaja, czytalam o innym przypadku, kiedy matka chlala regularnie i po porodzie noworodek mial smiertelna ilosc promili alkoholu we krwi - czyli byl napiedolony jak worek :zonk: no ale jak zwykle u kogos tak nieodpowiedzialnego dziecko urodzilo sie zdrowe... chuchasz i dmuchasz i rodzi sie chore :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  6 сентября 2011
massacre
massacre: bez przesady, moj lekarz prowadzacy zezwolil na ograniczone spozycie alkoholu, 1-2 unitow tygodniowo, 1 unit to 1/2 pinta - nie wiem ile to 1/2 pinta - jakies 330ml oczywko piwko i winko - mocniejsze trunki nie wchodzily w gre :)

Wiesz... tylko, żeby ona piła pierwsze czy nawet drugie piwo, to byłoby ok... A ona napiedolona jak szpadel była :ninja:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 сентября 2011
styka51
styka51: A ona napiedolona jak szpadel była

a to zmienia postac rzeczy :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzięki Aga , możesz złożyć mi się w ofierze jako pierwsza .

a co to ja jakis k... baranek:P
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  6 сентября 2011

kupiłam trzy słoneczniki i moją najukochańsza kawę mrożoną z biedronki :ninja:

sylwik
sylwik
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kawę mrożoną z biedronki

:szok:
ze co, jest w biedrze kawa mrozona? :szok:
a ja z zazwyczaj marnymi skutkami zawsze wszystkie mozliwe markety przekopuje w jej poszukiwaniu, w biedrze nawet nie patrzylam na kawy:rotfl:
styka51
styka51
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kawę mrożoną z biedronki

O ja cieee... Ale bym sobie ją teraz wypiła.. :w00t:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ze co, jest w biedrze kawa mrozona? a ja z zazwyczaj marnymi skutkami zawsze wszystkie mozliwe markety przekopuje w jej poszukiwaniu, w biedrze nawet nie patrzylam na kawy

Ona jest przepyszna! Polecam po stokroć :Zakochany:
Gdzieś obok jogurtów stoi. 1,99 pln.

Są jeszcze dwa smaki, osobiście ten najbardziej przypadł mi do gustu :D

styka51
styka51: O ja cieee... Ale bym sobie ją teraz wypiła..

Najchętniej bym na zapas wzięła mnóstwo, żeby nie latać :zakochany:
Ale nie ma gdzie stawiać, bo bym musiała całą lodówkę nią zapełnić :rotfl:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  6 сентября 2011

a ta w Polsce mamy? kiedy dawno pamietam byla, pozniej nigdzie nie moglem znalezc.

nie wiem czy kupic tu w Niemczech na zapas czy nie :woot:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  6 сентября 2011
Prinz
Prinz: a ta w Polsce mamy? kiedy dawno pamietam byla, pozniej nigdzie nie moglem znalezc. nie wiem czy kupic tu w Niemczech na zapas czy nie

Mi nie rzuciła się w oczy w żadnym sklepie / markecie :woot:
Prinz
Prinz
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi nie rzuciła się w oczy w żadnym sklepie / markecie

no wlasnie mi tez nie, czuje ze pewnie ´w jakichs sklepach z zwnosciach swiata jest, ale cena ok 15-6 zl jak kiedys na allegro widzialem.

tu za 1,99€ :ninja:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  6 сентября 2011
Prinz
Prinz: tu za 1,99€

Jak się zabierzesz, to na bank się nie zmarnuje, nie? :jezyk2:
Prinz
Prinz
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak się zabierzesz, to na bank się nie zmarnuje, nie?

no wlasnie obstawiam czy sie zabiore czy nie.
przylecialem samolotem, mialem idealnie 32kg bagazu. teraz musze wrocic autokarem, bo kupilem ciuchy, kosmetyki, alkohol, maslo pistacjowe i kokosowe do chleba :zakochany: i mam nadzieje ze jakos to wszystko upchne :rotfl:
jak nie to kawe w reke wezme :rotfl:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  6 сентября 2011
Prinz
Prinz: przylecialem samolotem, mialem idealnie 32kg bagazu. teraz musze wrocic autokarem, bo kupilem ciuchy, kosmetyki, alkohol, maslo pistacjowe i kokosowe do chleba i mam nadzieje ze jakos to wszystko upchne jak nie to kawe w reke wezme

Dokup miejsce w autokarze, dodatkową walizkę, namaluj jej oczy i powiedz, że to kolega z wymiany :rotfl: