Hej ho :)
Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:
Co sobie ostatnio kupilas/es?
Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D
Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:
Co sobie ostatnio kupilas/es?
Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D
Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony

w sklepach chinskich sa te m.in lemax ale sa beznadziejne 

Wiec na mnie po prostu juz czas. Wiesz, nie spieszy mi sie ze zmiana pracy - po prostu w jednej z moich targetowych firm byla rekrutacja, wiec chcialam sprobowac mojego szczescia. Szkoda, ale jak to ja mowie, nie jest to dla mnie porazka a lekcja i wskazowka, ze widocznie tak mialo byc ;) Nie bede miala przynajmniej teraz rozkminki czy zachodzic czy nie. Poczekam jeszcze tydzien na odpowiedz i wyjmuje implanta
W mojej firmie nie chce mi sie juz pracowac, zadnych wyzwan, nudno w uj, wiec zachodze w ciaze 
Bo kiedys zaplanowalam sobie, ze bede miala pierwsze dziecko w wieku 25 lat, ze to odpowiedni wiek, ze juz bede gotowa itd itp No i Jarek nalegal wiec sie zgodzilam. Ale nie czulam, nie wiem jak to okreslic... tej takiej biologicznej chcicy
Wiesz, reklamy pieluszek, te malutkie slodziutkie pupy, ten zapach oliwki gdy ide do mojej kolezanki (ona ma bobo kilkumiesieczne), te mini ubranka ktore widze na wystawach sklepowych... masakra! Musze zachodzic czym predzej