agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
feuliette
feuliette
  5 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: on jest genialny! nie dość że z tej firmy uwielbiam lakiery to mam ten i jest chyba najlezy.Zero odprysków,kolor świeży juz w sumie pół buteleczki mam ;|

ja tez uwielbiam ta firme szeroka gamma kolorow,dostępność,wydajność,aplikacja,TRWAŁOŚĆ! nie sadziłam ze zwykły lakier za 3zł moze byc taki cudowny!:D
feuliette
feuliette
  5 сентября 2011
Sylvinka
Sylvinka: sklep chiński

targ :ziober2: w sklepach chinskich sa te m.in lemax ale sa beznadziejne :zly:
Paulinessa
Paulinessa
  5 сентября 2011
styka51
styka51: promocja w rossmannie była i podobno fajnie.

Alkohol denaturyzowany ma ta mgiełka zaraz za wodą. Ja bym na włosy tego nie dała.
styka51
styka51
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Alkohol denaturyzowany ma ta mgiełka zaraz za wodą. Ja bym na włosy tego nie dała.

Nosz kuva mać !
:ninja:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  6 сентября 2011
styka51
styka51: Nosz kuva mać !

Syl mam cudowne włosy po niej! :zakochany:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  6 сентября 2011
Sylvinka
Sylvinka: Syl mam cudowne włosy po niej!

Będę próbować, na wizażu jest napisane, że mniej wypadają :lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 сентября 2011
styka51
styka51: Aż tak źle było?

tak :C

styka51
styka51: A co z poprzednią pracą?

z obecna - caly czas ja mam :ziober2: ale jak to sie mowi, by trzymac sie drabiny kariery, jesli w firmie osiagnelas juz maks ktory moglas w niej osiagnac, nie warto w niej siedziec dluzej niz dwa lata :tak: Wiec na mnie po prostu juz czas. Wiesz, nie spieszy mi sie ze zmiana pracy - po prostu w jednej z moich targetowych firm byla rekrutacja, wiec chcialam sprobowac mojego szczescia. Szkoda, ale jak to ja mowie, nie jest to dla mnie porazka a lekcja i wskazowka, ze widocznie tak mialo byc ;) Nie bede miala przynajmniej teraz rozkminki czy zachodzic czy nie. Poczekam jeszcze tydzien na odpowiedz i wyjmuje implanta :pavarotti: W mojej firmie nie chce mi sie juz pracowac, zadnych wyzwan, nudno w uj, wiec zachodze w ciaze :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Kupilam sobie

nie bylabys soba gdybys sie nie zalogowala ? :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  6 сентября 2011
massacre
massacre: z obecna - caly czas ja mam ale jak to sie mowi, by trzymac sie drabiny kariery, jesli w firmie osiagnelas juz maks ktory moglas w niej osiagnac, nie warto w niej siedziec dluzej niz dwa lata Wiec na mnie po prostu juz czas. Wiesz, nie spieszy mi sie ze zmiana pracy - po prostu w jednej z moich targetowych firm byla rekrutacja, wiec chcialam sprobowac mojego szczescia. Szkoda, ale jak to ja mowie, nie jest to dla mnie porazka a lekcja i wskazowka, ze widocznie tak mialo byc ;) Nie bede miala przynajmniej teraz rozkminki czy zachodzic czy nie. Poczekam jeszcze tydzien na odpowiedz i wyjmuje implanta W mojej firmie nie chce mi sie juz pracowac, zadnych wyzwan, nudno w uj, wiec zachodze w ciaze

Kurde a ja już myślałam, że w ciemno sobie odeszłaś z niej :lol:
No spoko, ja rozumiem, że chciałaś zmienić, bo jak nudno, to można kuvicy dostać;p W sumie poczekaj na odpowiedź i życze powodzenia ;) Chociaż jakby Cię nie przyjęli, to fajnie by ybło jakbyś się o dzidzie starała :zakochany:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 сентября 2011
styka51
styka51: Chociaż jakby Cię nie przyjęli, to fajnie by ybło jakbyś się o dzidzie starała

dlatego tez nie rozpaczam ;) zlwaszcza ze ja mam jakis opozniony insytnkt macierzynski... z pierwszym nie mialam - wiesz, to bylo tak jakby z rozsadku :woot: Bo kiedys zaplanowalam sobie, ze bede miala pierwsze dziecko w wieku 25 lat, ze to odpowiedni wiek, ze juz bede gotowa itd itp No i Jarek nalegal wiec sie zgodzilam. Ale nie czulam, nie wiem jak to okreslic... tej takiej biologicznej chcicy :lol: A teraz mi sie wlaczylo dopiero - kocham swojego synka nad zycie, ale ten instynkt mi dopiero teraz daje sie we znaki :rotfl: Wiesz, reklamy pieluszek, te malutkie slodziutkie pupy, ten zapach oliwki gdy ide do mojej kolezanki (ona ma bobo kilkumiesieczne), te mini ubranka ktore widze na wystawach sklepowych... masakra! Musze zachodzic czym predzej :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ImaDrug
ImaDrug
  6 сентября 2011
massacre
massacre: Musze zachodzic czym predzej

życzę powodzenia ;)
styka51
styka51
  6 сентября 2011
massacre
massacre: dlatego tez nie rozpaczam ;) zlwaszcza ze ja mam jakis opozniony insytnkt macierzynski... z pierwszym nie mialam - wiesz, to bylo tak jakby z rozsadku Bo kiedys zaplanowalam sobie, ze bede miala pierwsze dziecko w wieku 25 lat, ze to odpowiedni wiek, ze juz bede gotowa itd itp No i Jarek nalegal wiec sie zgodzilam. Ale nie czulam, nie wiem jak to okreslic... tej takiej biologicznej chcicy A teraz mi sie wlaczylo dopiero - kocham swojego synka nad zycie, ale ten instynkt mi dopiero teraz daje sie we znaki Wiesz, reklamy pieluszek, te malutkie slodziutkie pupy, ten zapach oliwki gdy ide do mojej kolezanki (ona ma bobo kilkumiesieczne), te mini ubranka ktore widze na wystawach sklepowych... masakra! Musze zachodzic czym predzej

Kurde rozumiem Cię... I zazdroszczę... gdyby nie fakt, iż jeszcze się uczę i nie mam stałej pracy, to też chciałabym zajść. Ale najpierw trzeba pomyśleć o przyszłości, co by dziecku wszystko zapewnić, a nie "bo mi się chce"... Ostatnio byłam na festynie i widziałam laskę w ciąży 7/8 miesiąc i piwo na legalu piła, jakbym mogła, to bym takiej w ryj strzeliła :ninja:
Babsy
Babsy
  6 сентября 2011
styka51
styka51: widziałam laskę w ciąży 7/8 miesiąc i piwo na legalu piła, jakbym mogła, to bym takiej w ryj strzeliła

bez kitu, ludzie powinni przechodzic testy psychologiczne, aby moc zrobic sobie dziecko.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  6 сентября 2011
styka51
styka51: Ostatnio byłam na festynie i widziałam laskę w ciąży 7/8 miesiąc i piwo na legalu piła, jakbym mogła, to bym takiej w ryj strzeliła

to jeszcze nic, jak miałem praktyki w szpitalu w te wakacje to na toksykologię przywieźli nastolatkę w ciązy która upiła sie do nieprzytomności :-D
SoDope
SoDope
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to jeszcze nic, jak miałem praktyki w szpitalu w te wakacje to na toksykologię przywieźli nastolatkę w ciązy która upiła sie do nieprzytomności :-D

to pewnie z wrażenia .. :ninja:
Babsy
Babsy
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to jeszcze nic, jak miałem praktyki w szpitalu w te wakacje to na toksykologię przywieźli nastolatkę w ciązy która upiła sie do nieprzytomności :-D

nie wiem, co tacy ludzie maja w glowach... chyba tylko przeciag im hula miedzy uszami.