agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
LeceWkulki
LeceWkulki
  17 декабря 2011
massacre
massacre: Dobre sa? Jak z pigmentacja i trwaloscia? Jak poprobujesz, to daj znac :)

Dopiero wczoraj je kupiłam i nie miałam jak ich wypróbować :) są dwa matowe i reszta brokatowa, ale pięknie się mienią :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: są dwa matowe i reszta brokatowa, ale pięknie się mienią :)

Ale napisz pozniej koniecznie. Lubie eksperymentowac z cieniami.
Te brokatowe to doslownie brokatowe czy po prostu odcien perlowy? Na zdjeciu slabo widze.
Ta paletka ma jakas nazwe? Ja zawsze jakos tak bylam uprzedzona do kosmetykow tworzonych przez designerow specjalizujacych sie w ubraniach. Na przyklad taki Calvin Klein wg mnie kosmetyki ma totalnie do dupy.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  17 декабря 2011

*perlowy w sensie nie kolor tylko wykonczenie, takie jakby rozjasniajace - nie wiem jak to sie fachowo nazywa :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

LeceWkulki
LeceWkulki
  17 декабря 2011
massacre
massacre: Ale napisz pozniej koniecznie. Lubie eksperymentowac z cieniami.

Ja też zawsze kupuję na potęgę. Niekoniecznie muszą być te z górnej półki :)

massacre
massacre: Te brokatowe to doslownie brokatowe czy po prostu odcien perlowy? Na zdjeciu slabo widze.

3 są pertłowe, a 3 są brokatowe.

massacre
massacre: Ta paletka ma jakas nazwe?

Na opakowaniu jest napisane: "SHEER EYE SHADOW 8 colour eyshadow"

massacre
massacre: Ja zawsze jakos tak bylam uprzedzona do kosmetykow tworzonych przez designerow specjalizujacych sie w ubraniach. Na przyklad taki Calvin Klein wg mnie kosmetyki ma totalnie do dupy.

A co konkretnie używałaś? Kiedyś kupiłam sobie kredkę do oczu Diora, to jednak ją odsprzedałam komuś, bo w ogóle mi nie pasowała.
massacre
massacre
  18 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Niekoniecznie muszą być te z górnej półki :)

U mnie tez nie. Mam duza game jesli chodzi o rozpietosc cenowa.
Konto usunięte
Konto usunięte: a 3 są brokatowe.

Boje sie uzywac brokatowych. Mam wrazliwe oczy i moga mi wysuszyc powieke.
Konto usunięte
Konto usunięte: SHEER EYE SHADOW 8 colour eyshadow

Sheer - to chyba delikatne i pewnie nie kryja zbyt mocno?
Konto usunięte
Konto usunięte: A co konkretnie używałaś? Kiedyś kupiłam sobie kredkę do oczu Diora, to jednak ją odsprzedałam komuś, bo w ogóle mi nie pasowała.

Calvina Kleina wszystkie kosmetyki kolorowe sa do dupy - strata pieniedzy, bo tej samej jakosci mozna dostac kosmetyki innych marek i to o wiele taniej.
Z Diora akurat jestem zadowolona, min z podkladu. Tusze maja bardzo dobre, z reszta tutaj nie jedna zachwalala. Rozne wychodzace sezonowo kosmetyki Very Wang wg mnie to tez zwykle przeplacanie pieniedzy - szminki, blyszczyki i roze - zwykla strata siana.

mmaryjka
mmaryjka
  18 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam sobie cienie versace

jesteś pewna, że to oryginał? czy świadomie kupowałaś podróbkę?
Babsy
Babsy
  18 декабря 2011

balsam garnier zielony z miodem
podklad maybelline perfect adapt
kolonotatnik a4:)

mirra20
mirra20
  18 декабря 2011

spodnie w kolorze camel
no i jestem dumna z siebie, bo oparłam się spódniczce, butom i sweterkowi:D

massacre
massacre
  18 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jesteś pewna, że to oryginał? czy świadomie kupowałaś podróbkę?

ja jestem zalamana tymi podrobkami. bez kitu mozna je dostac wszedzie.
ja z tymi swoimi pedzlami poszlam w koncu do maca sie zapytac czy to oryginaly. laski niewiele wiedzialy... przed swietami chyba zatrudnili tymczasowe panny z wielka niewiedza... wiec zakupilam dwa pedzle i w domu zaczelam sprawdzac na wlasna reke. Moj zestaw pedzli okazal sie idealnymi podrobkami... wlosie nie badalam w laboratorium, ale tekstura wydaje sie byc taka sama, wyglad identyczny, niestety wagowo okazaly sie sporo lzejsze niz oryginaly :and:
Konto usunięte
Konto usunięte: no i jestem dumna z siebie, bo oparłam się spódniczce, butom i sweterkowi:D

na buty to ja sie udam pod koniec stycznia, bede musiala odkopac Twoj adres :pavarotti:

massacre
massacre
  18 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mirra20

P.S. Wyprobowalam dwie maski liftingujace od Ciebie. Jedna jest swietna, druga wydaje mi sie, ze tylko mi twarz nawilzyla, ale i to dobre na zime :D

mirra20
mirra20
  18 декабря 2011
massacre
massacre: na buty to ja sie udam pod koniec stycznia, bede musiala odkopac Twoj adres

nakręcasz mnie maleńka:pavarotti:

massacre
massacre: P.S. Wyprobowalam dwie maski liftingujace od Ciebie. Jedna jest swietna, druga wydaje mi sie, ze tylko mi twarz nawilzyla, ale i to dobre na zime :D

to zapisz gdzieś która żebym wiedziała na następny raz co Ci pasuje, bo wtedy brałam prawie wszystko po kolei oprócz tych +40 itd
massacre
massacre
  18 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to zapisz gdzieś która żebym wiedziała na następny raz co Ci pasuje

opakowania juz sa w koszu. Ale mam zdjecie na fotka pe el :D

Konto usunięte
Konto usunięte: oprócz tych +40 itd

jakas Ty laskawa xD
te +30 tez sa jeszcze dla mnie za tluste, ale poczekam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: nakręcasz mnie maleńka

No dobra moze w lutym... Pod koniec stycznia mam wazna sprawe sadowa, tyle papierow OLABOGA

mirra20
mirra20
  18 декабря 2011
massacre
massacre: opakowania juz sa w koszu. Ale mam zdjecie na fotka pe el :D

no to pamiętaj

massacre
massacre: jakas Ty laskawa xD te +30 tez sa jeszcze dla mnie za tluste, ale poczekam :D

znaj me dobre serce:D

massacre
massacre: No dobra moze w lutym... Pod koniec stycznia mam wazna sprawe sadowa, tyle papierow OLABOGA

mi się nie śpieszy;)
dasz radę, co to na Ciebie taka sprawa
massacre
massacre
  18 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dasz radę, co to na Ciebie taka sprawa

zima? zima to ja chce spac. i obudzic sie tak pod koniec marca :D

mirra20
mirra20
  18 декабря 2011
massacre
massacre: zima? zima to ja chce spac. i obudzic sie tak pod koniec marca :D

a jaką Wy macie zimę tam na Wyspach no proszę Cię:P