Hej :)
Nie jestem pewna czy pisze w odpowiednim dziale, ale mam nadzieję, że otrzymam jakieś odpowiedzi :)
Otóż mam problem, ostatni okres spóźnił mi się o 1,5tyg. Był normalny więc się za bardzo nie przejęłam bo pomyślałam że to przez stres. Jednak po tygodniu znowu pojawiło się krwawienie. Przeszło po około 4dniach, czyli tak jakby normalny okres. Teraz znowu minął tydzień i krwawienie znowu się pojawiło, czyli mam tak jakby okres co tydzień ;/ Umówiłam się już do lekarza, lecz mam do Was pytanie. Miałyście kiedyś podobną sytuację? Co powiedział lekarz?
pozdrawiam- Karolcik
lista tematów
Okres.. strona 1 z 3
Jw kazdy przypadek jest inny, ja mam rozstrojony cykl przez hormony (antykoncepcja), mam okres średnio co 3-4 miesiące, 2x do roku trwa ok 10-14 dni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: AvantQueTuDis:
Uważam, że cierpliwość jest CNOTĄ skoro jest zapisana, do lekarza to nie powinna już pytaćna forum bo lekarzowi zada wszystkie pytania i to lekarz udzieli jej odpowiedzi.
ale skoro prosi o odpowiedz. to ja obstawiam, że jesteś w ciąży droga autorko
Chyba wiatropylnie ;]
bardzo dobrze, pojdziesz do lekarza
nie wiem w jakim jestes wieku, od jak dawna miesiaczkujesz i czy stosujesz jakas antykoncepcje, a to bedzie na pewno podstawowe pytanie lekarza.
Za duzo Ci nie pomoge bo ta sa podstawowe pytania bez ktorych ciezko okreslic dlaczego tak sie dzieje.
Ja mialam podobna sytuacje, ale musialabys podac kilka szczegolow
Wystarczy logicznie pomyśleć, że tu przesiaduje najwięcej kobiet i osób, które poważnie potraktują problem i będą miały coś do powiedzenia. Tego typu tematy nie bardzo nadają się na inny dział z wiadomych względów.
Kiedy nie pojawi się podobny temat, zawsze wklejasz swoją formułkę, jakbyś innych zdań nie znała.
Bądź trochę bardziej przyjemna dla nowych lub tych, którzy o coś pytają, a nie wiecznie na nich naskakujesz.
Konto usunięte: Wystarczy logicznie pomyśleć, że tu przesiaduje najwięcej kobiet i osób, które poważnie potraktują problem i będą miały coś do powiedzenia. Tego typu tematy nie bardzo nadają się na inny dział z wiadomych względów.
Kiedy nie pojawi się podobny temat, zawsze wklejasz swoją formułkę, jakbyś innych zdań nie znała.
Bądź trochę bardziej przyjemna dla nowych lub tych, którzy o coś pytają, a nie wiecznie na nich naskakujesz.
Wydaje mi się, czy jesteś od tego aby zamykać wątki mijające się z 'moda i uroda'? ;]
Konto usunięte: xOczyPelneLezx:Umówiłam się już do lekarza,
bardzo dobrze, pojdziesz do lekarza
xOczyPelneLezx:Miałyście kiedyś podobną sytuację
nie wiem w jakim jestes wieku, od jak dawna miesiaczkujesz i czy stosujesz jakas antykoncepcje, a to bedzie na pewno podstawowe pytanie lekarza.
Za duzo Ci nie pomoge bo ta sa podstawowe pytania bez ktorych ciezko okreslic dlaczego tak sie dzieje.
Ja mialam podobna sytuacje, ale musialabys podac kilka szczegolow
No w sumie nie podałam szczegółów.. Lat mam prawie 19, miesiączkuję od jakiś 5lat, tabletek antykoncepcyjnych nie stosuję..
Konto usunięte: Wydaje mi się, czy jesteś od tego aby zamykać wątki mijające się z 'moda i uroda'? ;]
Niewyraźnie napisałam? Boni również?
Naucz się czytać ze zrozumieniem co się do Ciebie pisze, a dopiero potem próbuj zabierać się za sprawy, które Ciebie nie dotyczą. I przestań być dla nowych chamska. Reflektuj.