xOczyPelneLezx
xOczyPelneLezx
  27 июня 2011 (pierwszy post)

Hej :)
Nie jestem pewna czy pisze w odpowiednim dziale, ale mam nadzieję, że otrzymam jakieś odpowiedzi :)
Otóż mam problem, ostatni okres spóźnił mi się o 1,5tyg. Był normalny więc się za bardzo nie przejęłam bo pomyślałam że to przez stres. Jednak po tygodniu znowu pojawiło się krwawienie. Przeszło po około 4dniach, czyli tak jakby normalny okres. Teraz znowu minął tydzień i krwawienie znowu się pojawiło, czyli mam tak jakby okres co tydzień ;/ Umówiłam się już do lekarza, lecz mam do Was pytanie. Miałyście kiedyś podobną sytuację? Co powiedział lekarz?

pozdrawiam- Karolcik :bye:

BeataAnnax
BeataAnnax
  27 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Miałyście kiedyś podobną sytuację?

nie... nie mam pojecia co to moze byc. ale dobrze ze sie zapisalas do lekarza, to powinno ustalic i wyeliminowac przyczyne:)
SoDope
SoDope
  27 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Miałyście kiedyś podobną sytuację? Co powiedział lekarz?

Każdy przypadek jest 'INNY'.

Czy wy wszystkie boicie sie ginekologów czy czego bo nie wiem ... ? :zonk:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 июня 2011

Jw kazdy przypadek jest inny, ja mam rozstrojony cykl przez hormony (antykoncepcja), mam okres średnio co 3-4 miesiące, 2x do roku trwa ok 10-14 dni

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy wy wszystkie boicie sie ginekologów czy czego bo nie wiem ... ?

A skąd taki wniosek? Wyraźnie napisała, że zapisała się do lekarza.
Nie może z ciekawości na forum spytac?
SoDope
SoDope
  27 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Uważam, że cierpliwość jest CNOTĄ :mrgreen: skoro jest zapisana, do lekarza to nie powinna już pytaćna forum bo lekarzowi zada wszystkie pytania i to lekarz udzieli jej odpowiedzi.

ale skoro prosi o odpowiedz. to ja obstawiam, że jesteś w ciąży droga autorko :ziober2:
xOczyPelneLezx
xOczyPelneLezx
  27 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: AvantQueTuDis: Uważam, że cierpliwość jest CNOTĄ skoro jest zapisana, do lekarza to nie powinna już pytaćna forum bo lekarzowi zada wszystkie pytania i to lekarz udzieli jej odpowiedzi. ale skoro prosi o odpowiedz. to ja obstawiam, że jesteś w ciąży droga autorko

Chyba wiatropylnie ;]
SoDope
SoDope
  27 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba wiatropylnie ;]

No to sama sobie odpowiedziałaś 'ze stresowałaś się.. i krawienie się powtórzyło.
A lekarz ewentualnie przepisze Ci hormony na regulacje okresu bo nie powiedziane, że historia się nie powtórzy.
A jak byś dostała okres tak często to możesz się osłabić ..
boniwinter
boniwinter
  27 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Umówiłam się już do lekarza,

bardzo dobrze, pojdziesz do lekarza

Konto usunięte
Konto usunięte: Miałyście kiedyś podobną sytuację

nie wiem w jakim jestes wieku, od jak dawna miesiaczkujesz i czy stosujesz jakas antykoncepcje, a to bedzie na pewno podstawowe pytanie lekarza.
Za duzo Ci nie pomoge bo ta sa podstawowe pytania bez ktorych ciezko okreslic dlaczego tak sie dzieje.

Ja mialam podobna sytuacje, ale musialabys podac kilka szczegolow
Darunia511
Darunia511
  27 июня 2011

Nie wiem co to ma do mody i urody.

boniwinter
boniwinter
  27 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem co to ma do mody i urody.

uroda tez jest dobre samopoczucie wewnetrzne czyli zdrowie
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem co to ma do mody i urody.

Wystarczy logicznie pomyśleć, że tu przesiaduje najwięcej kobiet i osób, które poważnie potraktują problem i będą miały coś do powiedzenia. Tego typu tematy nie bardzo nadają się na inny dział z wiadomych względów.

Kiedy nie pojawi się podobny temat, zawsze wklejasz swoją formułkę, jakbyś innych zdań nie znała.

Bądź trochę bardziej przyjemna dla nowych lub tych, którzy o coś pytają, a nie wiecznie na nich naskakujesz.
Darunia511
Darunia511
  27 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wystarczy logicznie pomyśleć, że tu przesiaduje najwięcej kobiet i osób, które poważnie potraktują problem i będą miały coś do powiedzenia. Tego typu tematy nie bardzo nadają się na inny dział z wiadomych względów. Kiedy nie pojawi się podobny temat, zawsze wklejasz swoją formułkę, jakbyś innych zdań nie znała. Bądź trochę bardziej przyjemna dla nowych lub tych, którzy o coś pytają, a nie wiecznie na nich naskakujesz.

Wydaje mi się, czy jesteś od tego aby zamykać wątki mijające się z 'moda i uroda'? ;]
xOczyPelneLezx
xOczyPelneLezx
  27 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: xOczyPelneLezx:Umówiłam się już do lekarza, bardzo dobrze, pojdziesz do lekarza xOczyPelneLezx:Miałyście kiedyś podobną sytuację nie wiem w jakim jestes wieku, od jak dawna miesiaczkujesz i czy stosujesz jakas antykoncepcje, a to bedzie na pewno podstawowe pytanie lekarza. Za duzo Ci nie pomoge bo ta sa podstawowe pytania bez ktorych ciezko okreslic dlaczego tak sie dzieje. Ja mialam podobna sytuacje, ale musialabys podac kilka szczegolow

No w sumie nie podałam szczegółów.. Lat mam prawie 19, miesiączkuję od jakiś 5lat, tabletek antykoncepcyjnych nie stosuję..
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wydaje mi się, czy jesteś od tego aby zamykać wątki mijające się z 'moda i uroda'? ;]

Niewyraźnie napisałam? Boni również?
Naucz się czytać ze zrozumieniem co się do Ciebie pisze, a dopiero potem próbuj zabierać się za sprawy, które Ciebie nie dotyczą. I przestań być dla nowych chamska. Reflektuj.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.