Hej :)
Nie jestem pewna czy pisze w odpowiednim dziale, ale mam nadzieję, że otrzymam jakieś odpowiedzi :)
Otóż mam problem, ostatni okres spóźnił mi się o 1,5tyg. Był normalny więc się za bardzo nie przejęłam bo pomyślałam że to przez stres. Jednak po tygodniu znowu pojawiło się krwawienie. Przeszło po około 4dniach, czyli tak jakby normalny okres. Teraz znowu minął tydzień i krwawienie znowu się pojawiło, czyli mam tak jakby okres co tydzień ;/ Umówiłam się już do lekarza, lecz mam do Was pytanie. Miałyście kiedyś podobną sytuację? Co powiedział lekarz?
pozdrawiam- Karolcik
lista tematów
Okres.. strona 3 z 3
To tylko opis jaki został dodany, a nie kategoryczne pisanie tylko i wyłącznie o modzie i urodzie.
Jeżeli nie ciąża, to nie masz się co bać ;) Na okres wpływa wiele czynników i na pewno razem z lekarzem do tego dojdziecie ;)
mi to lata, wieje i jeszcze pare innych rzeczy, ALE to jest naprawdę nudne i dość uciążliwe bo ten sam problem pojawia się bardzo często, dyskusja trwa dłużej niż sam temat, a to TYLKO dwa czy trzy słowa.
spoko, jak się nie da to mnie to jak wyżej. tylko wysunęłam propozycję która ucięłaby zbędne komentarze i pozwoliła zająć się tematem, no ale cóż. przynajmniej ktoś będzie mógł wylać trochę swoich żali
Konto usunięte: mi to lata, wieje i jeszcze pare innych rzeczy, ALE to jest naprawdę nudne i dość uciążliwe bo ten sam problem pojawia się bardzo często, dyskusja trwa dłużej niż sam temat, a to TYLKO dwa czy trzy słowa.
spoko, jak się nie da to mnie to jak wyżej. tylko wysunęłam propozycję która ucięłaby zbędne komentarze i pozwoliła zająć się tematem, no ale cóż. przynajmniej ktoś będzie mógł wylać trochę swoich żali
Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, a nie będę się zabijała żeby zmienić opis. Nie wiem czy w ogóle ktoś ma na to czas. Jak widzę problemy mają wciąż Ci sami:)
Konto usunięte: powinnaś mi jeszcze podziękować, ze robię to, co Ty powinnaś robić, a nie wywiązujesz się ze swoich obowiązków.
Dam Ci panel wybawco! :))

Konto usunięte: dopiszcie do regulaminu "można też pisać o zdrowiu i okresie" bo to naprawdę już nudne, a powtarza się za każdym razem od określonych użytkowników.
Możliwe, że i coś takiego by się przydało, skoro niektórzy nie są w stanie pojąć, że zdrowie ma wpływ na wygląd. Chociaż skoro z tym jest problem, to regulamin musiałby zawierać każdy możliwy temat, bo zawsze wyniucha jakiś, do którego można się przyczepić, a to raczej jest awykonalne :)
znam Panią która ze stresu rok nie miała okresu (ale naprawdę dużo się u niej działo) także takie 1,5 tygodnia "szaleństwa" to nic :)