Konto usunięte: Może weź pod uwagę, ze nie umiesz się wysłowić, tydzień masz problem z opisaniem o co Ci chodzi, a nie wszyscy nie potrafią czytać ze zrozumieniem? 
Co z Ciebie za 'fotka przyjaciel' skoro nie potrafisz nic zrobić z tematem który nie powinien się tu znajdować? Po co CI ta rola? Żeby miec znaczek przy loginie? Na to wychodzi. 
PS. Od niczego się nie lepię, własnie się kapałam. ;]
Nie wszyscy, tylko Ty nie potrafisz. Dziwne, że Cię nie nauczyli.
Przestań się rzucać, to po pierwsze. Po drugie nikt oprócz Ciebie nie ma wiecznych obiekcji. Po trzecie, jak nie chcesz pomóc komuś (a zakładam, że nikt Cię nie przywiązał do klawiatury) to nie musisz siedzieć w temacie i się na siłę udzielać. Przyjmij to do wiadomości i ewentualnie czytaj tak długo, aż pojmiesz.
Bardzo mnie cieszy, że się kąpałaś. Niezmiernie ubolewam jednak nad tym, że do wątku wyśmiewania wyglądu użytkowniczki się już nie odniosłaś. 
A co ze mnie za FP? Widocznie taki, który traktuje ludzi poważnie i myśli logicznie, jak również nie jest tu po to by sączyć jad. W przeciwieństwie do Ciebie. Ja skończyłam. Nie przywykłam do pisania ze ścianą ;)
Konto usunięte: No to teraz ,droga autorko już wiesz, że tutaj porady nie znajdziesz. Jest parę osób, które mogą pomóc, ale zdecydowana większość woli nadskakiwać, mądrzyć się i pisać głupoty. 
Żeby nie było - jeśli temat byłby założony przez jakiegoś pokemona, który nie umie sformułować nawet prawidłowo pytania, to ok, rozumiem.. no ale dziewczyna normalnie pyta, więc można jej NORMALNIE odpisać, a jeśli się nie da, to chociaż można się powstrzymać od uszczypliwości. Bądźmy wobec siebie trochę bardziej przyjaźnie nastawieni ;>
No jak widać.