AggUssIaaaa
AggUssIaaaa
  29 июня 2011 (pierwszy post)

Witam serdecznie :mrgreen:

Moje pytania brzmią tak:
- czy idąc na solarium a później na słońce opale sie mocniej i trwalej?
- własnie co do trwałości, macie jakieś polecone sbosoby?
- olejki, balsamy wspomagające opalanie? który wybrałyście
- ostatnio obiło mi sie o uszy o balsamach po opalaniu? czy któraś z was wypróbowała? i czy naprawde działa?

z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi i zycze pięknego dnia :* :)

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 июня 2011

Ku rrczaki,

klawiatura odmawia mi posługi :ziober2:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

AggUssIaaaa
AggUssIaaaa
  29 июня 2011

tzn tak, ja wczesniej rowniez chodziłam na solarium ale to w wiosne bo nie czułam potrzeby byc opalona w jesień i zimie :). Byłam dzis na słońcu i faktycznie skóra szybciej nabrała ładnego koloru bo wcześniej nie było nawet o tym mowy przy mojej bladej karnacji :/ co do balsamu po opalaniu chodzi mi o taki który utrwali. I również pytanie: co sądzicie o przyśpieszaczach dostępnych w salonach tego typu
czy na słońce również są dobre? czy uzywać je samych czy zmieszać z jakimś kremem z filtrem słonecznym? Bo nie chce wyglądać jak spalony tost ale mieć naturalny odcień. Nie pytam tu o dokładne typowanie, ale wiadomo że wy powiecie szczerszą prawde niż panie w solarium którym niestety placi sie za to by wprowadzały klientki w błąd :/ (bez urazy)

A co do pań odpowiadających ,,po co sie opalać'' mówie ,,po co odpowiadacie skoro nie o to chodzi w tym temacie'' ? Widze że od dobrych kilku lat na fotce nabijanie sie nie zmienia :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  29 июня 2011
massacre
massacre: p.s. pamieta ktos w ogole Kirsten Dunst jako mala dziewczynke?

w Wywiadzie z Wampirem? no pewnie :D
pijana
pijana
  29 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: AggUssIaaaa

Nie wiem jak jest z tymi przyspieszaczami z solariów, ale najpierw nakłada się krem z filtrem, a później przyspieszacz :)
pijana
pijana
  29 июня 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Blade dziewczyny to nie dziewczyny , zbytnio spalone też nie.

No jasne, blade i śniade to przecież faceci.
boniwinter
boniwinter
  29 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: solarium

w zyciu nie bylam na solarium
Po co o tej porze roku tam chodzic?

Jak opalam sie na sloncu i zeby ladnie to wyrownac i utrzymac opalenizne stosuje balsam brazujacy i to w zupelnosci wystarczy
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No jasne, blade i śniade to przecież faceci.

nie wiesz, ze od bladosci pipka zarasta i cycki sie zapadaja:lol2:
pijana
pijana
  29 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiesz, ze od bladosci pipka zarasta i cycki sie zapadaja

:crylol: Padłam... Na cycki, które jeszcze mam mimo bladości :D :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No jasne, blade i śniade to przecież faceci.

No coś Ty, spójrz na mnie :rotfl:

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

pijana
pijana
  29 июня 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No coś Ty, spójrz na mnie

Na zdjęciu jesteś chyba lekko ciemny, ale mieszkasz nad morzem więc pewnie już jesteś czarny :mrgreen:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Na zdjęciu jesteś chyba lekko ciemny, ale mieszkasz nad morzem więc pewnie już jesteś czarny

Akurat jeszcze nie chociaż od tygodnia powinienem być na urlopie, ale wiesz praca praca. Za tydzień się spalę :D

Nad morzem bryza w jeden dzień robi robotę.

agoosiaaa
agoosiaaa
  29 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Padłam... Na cycki, które jeszcze mam mimo bladości :D :D

a jakbys sie opalila to mialabys duzo wieksze :rotfl:
SuczNaPotege
SuczNaPotege
  30 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: - olejki, balsamy wspomagające opalanie? który wybrałyście

maslo kakaowe z ziaji
Fieska
Fieska
  30 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: - czy idąc na solarium a później na słońce opale sie mocniej i trwalej? - własnie co do trwałości, macie jakieś polecone sbosoby? - olejki, balsamy wspomagające opalanie? który wybrałyście - ostatnio obiło mi sie o uszy o balsamach po opalaniu? czy któraś z was wypróbowała? i czy naprawde działa?

Teorii na to nie ma, ale sama zauważyłam też u siebie, że gdy zanim zaczęło się lato i chodziłam kilka razy na solarium, później szybciej opalałam się na słońcu i opalenizna była bardziej brązowawa. Możliwe, że to też zasługa przyśpieszacza z ziaji. Czego bym nie polecała, to jakiekolwiek samoopalacze.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.