Jeśli chcecie się odchudzać i chcecie pomocy w tym to pisać.
jeśli pomoc lub pytania to pisac czerwonym
Sama się odchudzam ale nie prowadzę żadnej diety i skutkuje (:
lista tematów
odchudzanie strona 1 z 4
temat o zdrowiu, dietach i ćwiczeniach już jest :)
tak na marginesie chętnie pozbyłabym się kilku kilogramów
hmm...no to duzo ćwiczeń np. 6 weidera :)
Biegaj.
no i chodz na silownie..
no i na pewno dobra dieta . xD
w dietach nie kojaze ale dam stronke
www.fitness-odchudzanie.pl
polecam
A ja powiem lepszego hita:
Na początku wakacji moja waga wynosiła 50 kg. Aktualnie waże 47 kg a: nie stosuję żadnych wspomagaczy odchudzających, moja aktywność fizyczna nie zwiększyła się, a porcje jedzenia nie zmniejszyły się... Co z tym fantem zrobić?
styka51: Na początku wakacji moja waga wynosiła 50 kg. Aktualnie waże 47 kg a: nie stosuję żadnych wspomagaczy odchudzających, moja aktywność fizyczna nie zwiększyła się, a porcje jedzenia nie zmniejszyły się... Co z tym fantem zrobić?
w wakacje latwiej sie traci kilogramy, wiecej wypacasz podczas upalow i mniejsza waga moze byc spowodowana najzwyczajniej w swiecie zmniejszona iloscia wody w organizmie :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: Jem ale w małych ilościach.
przez 3 dni piłam samą wode i jadlam tylko obiad (małą porcje) by zmniejszyc zołądek.
teraz pije butelke 1,5l dziennie robie brzuszki biegam itp . i chudne xD
wazylam 60 kg teraz 56
dziecko drogie, poczytaj troche w temacie wyzej o dietach i cwiczeniach, ameryki nie odkrylas, a i nauczysz sie troche :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Tyle to ja chudnę jedząc za 3 osoby i też uprawiając sporty. 3 razy w tygodniu bieganie i 3kg w 2tyg.
Konto usunięte: Jem ale w małych ilościach.
przez 3 dni piłam samą wode i jadlam tylko obiad (małą porcje) by zmniejszyc zołądek.
teraz pije butelke 1,5l dziennie robie brzuszki biegam itp . i chudne xD
A to mi podchodzi pod anoreksję.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek