Strasznie pogryzly mnie komary :( Mam pełno ran, bo zdrapałam sie az do krwi w niektorych miejscach . :\ Jest jakas masc moze na ukaszenia ? Zeby az tak bardzo nie swedzialo ? Drapie sie chyba przez sen, bo zawsze wstaje z rozdrapaniem..
lista tematów
ukaszenia. strona 2 z 2
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Mi na ukąszenia natychmiastowo pomaga Amol;) przecieram wacikiem i nic nie swędzi a zaczerwienienie znika na drugi dzień
nie wiem czy ktoś już wspomniał, bo nie chce mi się wszystkiego czytać ;) ale powinnaś kupić sobie wapno muujące i pić 2-3x dziennie. odczula :)
Gothiclady: nie wiem czy ktoś już wspomniał, bo nie chce mi się wszystkiego czytać ;) ale powinnaś kupić sobie wapno muujące i pić 2-3x dziennie. odczula :)
Ooo, racja! Mi pomogło nawet po zrywaniu truskawek, gdy miałam ręce zsypane malutkimi krostkami mniej więcej do tąd, do kąd zanurzyłam je w liściach. Po ugryzieniach meszek, muszek, niepotrzebne skreślić i innych 'robaków' też działa.
No i już wiem co to. :)
Konto usunięte: Strasznie pogryzly mnie komary :( Mam pełno ran, bo zdrapałam sie az do krwi w niektorych miejscach . :\ Jest jakas masc moze na ukaszenia ? Zeby az tak bardzo nie swedzialo ? Drapie sie chyba przez sen, bo zawsze wstaje z rozdrapaniem..
mialam taka sama sytuacje ze tak mnie pogryzly komary na nogach ze mialam cale sine i kupilam w aptece rewelacyjna masc, nie pamietam ile dalam w kazdym badz razie niewiele ale bardzo szybko zniknelo SOVENTOL.