Pomału zaczynam zastanawiać się nad strojem na rozpoczęcie roku szkolnego.
Nie jestem jakąś znawczynią mody a fajne dobranie do siebie ubrań to dla mnie nie lada wyczyn : o
Myślałam nad spodenkami z wysokim stanem takimi tyle, że w kolorze szarym
do tego białe body koszulowe i szpilki (szare) . Chciałabym nałożyć pod te spodenki czarne kryjące rajstopy albo inne (tylko jakie?!) ale czy to nie będzie "modowe samobójstwo" ?
Proszę o rady, ewentualnie inne zestawienie, będę wdzięczna! Pozdrawiam
Strój na rozpoczęcie roku szkolnego. strona 3 z 3
sorry, ale nie mam zadnej takiej foty

Ty masz szczuple nogi, Madzia2143 pytala sie akurat mnie, bo chciala zobaczyc jak cos takiego wyglada na masywniejszych udach

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
To już juto, rozpoczęcie roku szkolnego. Te czasy wypitego w plenerze browara na galowo z planem w ręku, a na drugi dzień zaspać na pierwszą matmę
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek