Jak Gotka True Blood, to ja Grę o Tron, choć pewnie mało osób to oglądało, a szkoda, bo zajebiste :D
(Nazwy i charakteryzacje serialowe).
1. Eddard Stark
2. Jon Snow
3. Robb Stark
4. Jaime Lannister
5. Tyrion Lannister
6. Viserys Targaryen
7. Khal Drogo (To jedyne foto jakie znalazłam, gdzie wygląda w miarę sympatycznie:D)
8. Joffrey Baratheon. No i gnida, której nie powinnam wrzucać z osobistego hejtu, ale niech będzie, bo jest dość istotną postacią.:P
Kto się wizualnie podoba, a kto nie i dlaczego? Oglądany? Jeśli tak, to która postać najbardziej lubiana bądź nie? : )
Może nikogo nie pominęłam
Pozdrawiam.
lista tematów
Serialowo. 1 strona 5 z 7
Oglądam filmy online. WIEM, WIEM, że to zbrodnia, ale nie chce mi się ściągać. :D
Konto usunięte: Oczywko .
Jaram się jeszcze Spartacusem ale główny aktor zmarł na raka i już nie będę oglądał 3 sezonu .
Obejrzałam chyba jeden odcinek, albo nawet i nie ;d
Trochę będzie. Pierwsze sceny z nim i Daenarys.. ach....

Konto usunięte: No tak zapomniałem o Twojej odmienności . Dla mnie to było zuoto . Brak internetu w domu rekompensowałem sobie Słonecznym Patrolem , a za czasów gimbazji na informatyce ściągałem nude fotki Pamelki . Ach gdzie te czasy
Zabrzmiało, jakbym była mutantem, albo co najmniej lesbijką

Po prostu nigdy nie oglądałam za wiele telewizji :D
Uhu online to ja tylko mange oglądam

Film muszę mieć w dvixie minimum a najlepiej w blureju

Cenię sobie jakość i dźwięk filmu zaraz po grze aktorskiej ;D
Oglądnij resztę bardzo fajny serial , mi się podobał a jestem wybredny .
http://www.filmweb.pl/film/Conan+Barbarzy%C5%84ca+3D-2011-340899
Tutaj masz go "dużo" gupia

Lepiej żeby tak pozostało.
Niech lew Ci mruczy nad uchem

Konto usunięte: Zabrzmiało, jakbym była mutantem, albo co najmniej lesbijką
Po prostu nigdy nie oglądałam za wiele telewizji :D
Ejże .
Mutant to nie lesbijka ok ? Zresztą lubię to i to

Podobnie jak ja teraz , mógłbym żyć tylko na National , Discovery i BBC .
Chociaż co włącze to i tak jakaś powtórka leci tego co widziałem już

Spartacusa też mam ze 3 czy 4 odcinki pierwsze ściągnięte i jeszcze nie oglądałam, kurcze człowiek jak już sciągnie to zawsze odwleka w czasie oglądanie bo wie ze ma i może kiedy chce :D
Tak w ogóle to mógłby robić co chce, byle dobrze !

A kto tak napisał? Czytanie ze zrozumieniem się kłania?

Nie posądzałabym Ciebie o tak bezmyślną interpretację :D
Konto usunięte: Podobnie jak ja teraz , mógłbym żyć tylko na National , Discovery i BBC .
Chociaż co włącze to i tak jakaś powtórka leci tego co widziałem już
Ja mogłabym bez tego żyć, aczkolwiek jest sporo ciekawych programów tego typu. Nie zawsze jednak pokrywają się one z naukowymi dowodami :D
Ja oglądam z mężem i uwielbiamy ten serial! Teraz czekam na drugą część.
Patrishia: Kto się wizualnie podoba, a kto nie i dlaczego? Oglądany? Jeśli tak, to która postać najbardziej lubiana bądź nie? : )
Kilku z nich już uśmiercono w sumie ale nie napisze których bo widzę, że co niektórzy chcą obejrzeć ( polecam bo warto ).
Oczywiście uwielbiam wszystkie postacie ( Tyrion jest świetny w serialu trzeba przyznać!) ale wizualnie to oczywiście Khal mi się podoba

Konto usunięte: A kto tak napisał? Czytanie ze zrozumieniem się kłania?
Nie posądzałabym Ciebie o tak bezmyślną interpretację :D
Wyszło szydło z worka . Gimbazjalne w papierach widnieje sorki

Serio ? Po oglądnięciu Ewangeli wg. Judasza zrobiłem sobie już jego ołtarzyk obok łóżka i jestem w trakcie tworzenia nowej religii