Jak Gotka True Blood, to ja Grę o Tron, choć pewnie mało osób to oglądało, a szkoda, bo zajebiste :D
(Nazwy i charakteryzacje serialowe).
1. Eddard Stark
2. Jon Snow
3. Robb Stark
4. Jaime Lannister
5. Tyrion Lannister
6. Viserys Targaryen
7. Khal Drogo (To jedyne foto jakie znalazłam, gdzie wygląda w miarę sympatycznie:D)
8. Joffrey Baratheon. No i gnida, której nie powinnam wrzucać z osobistego hejtu, ale niech będzie, bo jest dość istotną postacią.:P
Kto się wizualnie podoba, a kto nie i dlaczego? Oglądany? Jeśli tak, to która postać najbardziej lubiana bądź nie? : )
Może nikogo nie pominęłam
Pozdrawiam.
lista tematów
Serialowo. 1 strona 7 z 7
Zapowiada się fajnie. Na pewno pójdę obejrzeć

Jakoś w kwietniu chyba ma być. Ostatnia scena pierwszej części była piękna

No ja też :D Tego jednego mi nie szkoda było ale tych dwóch ;(
Patrishia: Najgorzej jak rozmawiałam z kimś kto przeczytał te książki już i mi opowiadał co będzie dalej a potem mówił, że kłamał i nie wiem już sama co będzie. :D
ja muszę przeczytać. Serial mnie zachęcił :)
No świetny jest! Inteligentny i cyniczny, fajna postać.
Magiczna bardzo, ale przyznam, że myślałam, że wcześniej takie coś się pojawi.
Kurde, nie pamiętam którego jednego. Mi szkoda było ojca Arrego i wodza tych co nie przekraczali rzeki (mam nadzieję, że wiesz o co chodzi :D). Boże jak płakłam w 9 odcinku, serio, wszystkie napisy przeleciały

Dzisiaj obczaiłam, że mam te książki w bibliotece, a podobno sporo fabuły jest więcej! : )

Ja przeżywałam, że tyle przyjdzie mi czekać na drugą część

Tego, którego złotem napoili

Patrishia: Mi szkoda było ojca Arrego i wodza tych co nie przekraczali rzeki (mam nadzieję, że wiesz o co chodzi :D).
No właśnie o nich

No bo kurde człowiek już ich polubił a tutaj takie coś :/ jak widać bajka to to nie jest.
Patrishia: Dzisiaj obczaiłam, że mam te książki w bibliotece, a podobno sporo fabuły jest więcej! : )
Ja nie wiem czy ich nie kupię...

Martitta: Ja przeżywałam, że tyle przyjdzie mi czekać na drugą część Dlatego właśnie nie wiem czy wcześniej się za książkę nie wezmę...
No dokładnie, za dużo czekania, toż to rok. No i ta ucięta fabuła, tam ponoć sporo ciekawych rzeczy było, rozbudowane role jakichś ludzi. Nie wiem, nie gadam już z tą osobą, to się nie wypytam, ale od października się dowiem

Wpadłam na to jak dopiero lałam olej do naleśników

Zwłaszcza, że to najlepsze postacie były!

W polskiej wersji jest ich 6, teraz idzie 7, niektórzy ją w oryginale czytają, trzeba mieć naprawdę dobry inglisz.
To nuda była, też miałam ochotę wyłączyć.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: Na początku niechętnie do tego podchodzilam, bo takie "starodawne" filmy mnie nie interesują ale... wciągneło mnie :D
Początek mi się nie podobał, trochę nawet hejtowałam Neda, ale potem..

massacre: wezcie z gotka spadajcie na hajda - kuzwa ja zadnych takich rzeczy nie ogladam
zaden mi sie nie podoba ofkors
Co Ty oglądasz?:o
:[
nie, ale Wellman ostatnio zachwalala, ze serial fajny, a ksiazki jeszcze lepsze:) moze sie skusze i poczytam/poogladam:)
Konto usunięte: Na początku niechętnie do tego podchodzilam, bo takie "starodawne" filmy mnie nie interesują ale... wciągneło mnie :D
to fantasy, a nie kostiumowy, choc inspirowany sredniowieczem:)
Ten spod 6tki jest chyba całkiem ok
Oczywiście, że NIE oglądam i NIE mam zamiaru. Jedyne seriale na które mogę rzucić okiem to HOUSE i CSI.