Jak Gotka True Blood, to ja Grę o Tron, choć pewnie mało osób to oglądało, a szkoda, bo zajebiste :D
(Nazwy i charakteryzacje serialowe).
1. Eddard Stark
2. Jon Snow
3. Robb Stark
4. Jaime Lannister
5. Tyrion Lannister
6. Viserys Targaryen
7. Khal Drogo (To jedyne foto jakie znalazłam, gdzie wygląda w miarę sympatycznie:D)
8. Joffrey Baratheon. No i gnida, której nie powinnam wrzucać z osobistego hejtu, ale niech będzie, bo jest dość istotną postacią.:P
Kto się wizualnie podoba, a kto nie i dlaczego? Oglądany? Jeśli tak, to która postać najbardziej lubiana bądź nie? : )
Może nikogo nie pominęłam
Pozdrawiam.
lista tematów
Serialowo. 1 strona 6 z 7
Wybaczam :D
Konto usunięte: Serio ? Po oglądnięciu Ewangeli wg. Judasza zrobiłem sobie już jego ołtarzyk obok łóżka i jestem w trakcie tworzenia nowej religii
Interesujące. Chętnie ją poznam :D

Nie będę spoilerować, obejrzysz to pogadamy

Konto usunięte: Uhu online to ja tylko mange oglądam
Film muszę mieć w dvixie minimum a najlepiej w blureju
Cenię sobie jakość i dźwięk filmu zaraz po grze aktorskiej ;D
I tak nie mam na czym oglądać, to co mi za różnica. W innym wypadku oczywko szła by najlepsza jakość.
Ma być na wiosnę znowu, czy zimę, bo nie pamiętam?: D
Martitta: Kilku z nich już uśmiercono w sumie ale nie napisze których bo widzę, że co niektórzy chcą obejrzeć ( polecam bo warto ).
Oczywiście uwielbiam wszystkie postacie ( Tyrion jest świetny w serialu trzeba przyznać!) ale wizualnie to oczywiście Khal mi się podoba Teraz ma grać Konana Barbarzyńcę to znów będę mogła sobie go pooglądać
Dokładnie, ja się powstrzymuję jak mogę :D Najgorzej jak rozmawiałam z kimś kto przeczytał te książki już i mi opowiadał co będzie dalej a potem mówił, że kłamał i nie wiem już sama co będzie. :D
Tyrion jest genialny, te jego powiedzonka, zbijają mnie z tropu. :D
Przeleć jego kobietę, będzie miał przynajmniej dobry powód :D
Konto usunięte: Monia przecież to 2h trwało a moje opowiadanie nie zmieści się na 5 stronach Wujek google Ci pomoże na pewno :P
Teraz pomoże mi tylko herbata z cytryną.
Chociaż nie ukrywam, że mam ochotę na drinka :D
Dobra. Zawijam, strzała, do następnego zobaczenia

Konto usunięte: Muhihiih w ogóle nie przypominam kto wniósł modę na oczywko na fotce.peel ;P
Oko ja zdyniam idę po mięso i biały ser a potem wałkuję espaniole cóż w pt poprawka :CCCCCCCCCC
Piona
Mówisz po hiszpańsku

Pa wszystkim co idą : )

Gothiclady: ten chyba najlepszy. a ten ostatni? x 100
serialu nie oglądam bo to jakieś wiedźminowskie klimaty podobno a tego nie lubię... obejrzałam kawałek 1. odcinka i wyłączyłam :P
Pierwszy odcinek był dziwny, przyznaję. Ale potem się rozkręca.
Do którego momentu oglądałaś?:D