Masz aparat?
Jak tak to jaki?
Według was jaki z aparatów jest najlepszy ?
A najgorszy?
Dlaczego tak a nie inaczej uważacie ?
Jakie zdjęcia najczęściej robisz?
Możesz coś tu pokazać? :)
A to dla znających się, jakie błędy są w tym zdjęciu? ( zdjęcie pomniejszone, piksele przez to widać, słaby program:D )
Aparat strona 5 z 15
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
do tego typu zdjęć to i telefon z aparatem wystarczy

a ten d80?
Zalety i wady:
+ doskonała jakość wykonania i wyposażenie aparatu
+ dopracowany system obsługi aparatu, bogactwo trybów fotografowania i optymalizacji zdjęć i zaawansowany system kontroli błysku
+ duża szybkość działania i przesyłu zdjęć do komputera
+ bardzo dobry układ automatycznego pomiaru ekspozycji i ostrości
+ wysoka jakość zdjęć w pełnym zakresie czułości i trybów optymalizacji zdjęć
- kilka irytujących rozwiązań konstrukcyjnych: podświetlenie matówki, tylny wybierak, niestandardowe gniazdo wężyka, zatwierdzanie w menu optymalizacji, przednie kółko nastaw
- brak systemu oczyszczania matrycy
Odsyłam do testów http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4701 i http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4881 tam masz szczegółowy opis...
Ja niedawno zakupiłam swoja pierwszą lustrzankę sony alpha 350k
hymm ładne fotki nawet wychodzą, ale trzeba się trochę napocić przy tym :D bo zmiana otoczenia to i zmiana parametrów w aparacie.
dopiero się uczę ;] ;]
To jedno z moich pierwszych zdjęć, spodobalo mi się ujęcie stópek dziecka (moja siostrzenica).
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
Mam.
Cyfrowy, Samsung l730, czy jakiś tam;d
Nie znam się.
Różne.
Mogę, ale nie muszę i nie pokażę ;D
ja wrzucam obrazek który zrobiłam aparatem 400D canona na obiektywie kitowym żeby pokazać że nawet na ISO 1600 dał sobie całkiem dobrze rade :D