Masz aparat?
Jak tak to jaki?
Według was jaki z aparatów jest najlepszy ?
A najgorszy?
Dlaczego tak a nie inaczej uważacie ?
Jakie zdjęcia najczęściej robisz?
Możesz coś tu pokazać? :)
A to dla znających się, jakie błędy są w tym zdjęciu? ( zdjęcie pomniejszone, piksele przez to widać, słaby program:D )
lista tematów
Aparat strona 6 z 15
Od Techniki są parametry techniczne...fakt pojawiło się tu kilka odnośników w tym temacie do tamtego działu,ale to nie podstawa do zamykania tematu.. pojawiły się zdjecia które są ściśle związane już z tym działem, więc nie zamykaj mi tu tego

Konto usunięte: A to dla znających się, jakie błędy są w tym zdjęciu? ( zdjęcie pomniejszone, piksele przez to widać, słaby program:D )
a tak odnośnie tego zdjęcie to dodam jeszcze że wstawiać proszę najlepiej w rozdzielczości 640x480 bo o ile dobrze widzę Twoje jest 800x600 i obcięło część kadru...dałby tu niżej kadr, mniej nieba...wyglądałoby lepiej moim zdaniem
no ja mam canona ixusa 55 :)
jakie robie zdjecia a rozne;]
Najlepszy nie wiem nie znam sie na tym ;]
Konto usunięte: Masz aparat?
Jak tak to jaki?
Według was jaki z aparatów jest najlepszy ?
A najgorszy?
Dlaczego tak a nie inaczej uważacie ?
Jakie zdjęcia najczęściej robisz?
Możesz coś tu pokazać? :)
mam.

Kodak Easyshare V803.
Trudne trochę pytanie

Swój kupiłam ponad rok temu i jestem zadowolona

Nie pokażę fot, bo nie mam wgranych, później może poszukam

Tak mam

Taki tylko, ze czerwony :)
Chyba Canon i Nikon :)
Olimpus?
Bo kazdy na nie narzeka. Moj brat sobie rowniez kupil jeden z modeli i nie jest zadowolny z jakosci robionych fotek
Osob, a przede wszystkim siebie ;ssh:
Jeszcze tym aparatem nic nie robilam, ale wczesniej korzystama z aparatu wbudowanego w moj telefon SE K610i:

mniej wiecej. Fotka robiona z samochodu w czasie jazdy. Takie chmurki nawiedzily moje miasto :)
@zadziora18:
bardzo fajne zdjecie...jakoś pozostawia wiele do zyczenia...aj szkoda ze nie jest to lepszej jakości...
Konto usunięte: no dobra ... a teraz probka prosto z aparatu ... bo to sie dla mnie liczy ;] .. w PS`ie moge sobie cuda robic nawet z kit`owca (i tak sie meczylem prawie 6 miesiecy )
spadam do dentysty ... bede pozniej [;
to bylo prosto z aparatu
Dac ci rawa??
uzyty polar i szara polowka Cokina
bez mieszania w PS