Ale dawno tego nie robilem
Jako ze temat osiagnal gorny pulap, pozwolilem sobie zalozyc nowy
Podajemy wykonawce i tytul, dla tych ktorzy jeszcze nie wiedza : )
Prosto Mixtape Deszczu Strugi "Jedziesz"
http://www.youtube.com/watch?v=G_5vC9WvqaY
Pozdrawiam ekipe!
lista tematów
Czego sluchasz w tym momencie ? strona 120 z 157
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
No z tą osobą :D
No jakby nie spojrzeć to fakt ;)
Konto usunięte: Nie myślałaś nad osobą jak zamieszczałaś, nie chodziło o nikogo konkretnego a prawda jest gdzie? :D
Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi :P Gdzie jest prawda ? W tym, że tak naprawdę ludzie których uważamy z 'zero', którzy w ogóle nas nie obchodzą potrafią być okrutni i potrafią nam dopiec tak, aż w pięty pójdzie :P
Konto usunięte: Nic się nie stało. Pogodziłem sie z przegraną, chociaż boli mnie to, że ktoś sobie nagrodę za to sowitą odbierze. Przegrałem podwójnie.
Nie wiem czego tak przeżywasz :D
Alexandra Burke - The Silence
Dajesz pod login zera?
Za ciekawy jestem?
Konto usunięte: Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi :P Gdzie jest prawda ? W tym, że tak naprawdę ludzie których uważamy z 'zero', którzy w ogóle nas nie obchodzą potrafią być okrutni i potrafią nam dopiec tak, aż w pięty pójdzie :P
Już Ci pisałem nie raz, że jestem na mniejszym poziomie intelektualnym ;o
Mocno Ci dopiekł, czym? ;D
Tu wolałbym wygrać i być wygranym. Zresztą mówiłem, że wygram :(
Group Home - Living Proof (dj Premier)
Nie daję zer, daje stwierdzenie.
Mnie się pytasz :> Nie, nie jesteś ;)
Konto usunięte: Już Ci pisałem nie raz, że jestem na mniejszym poziomie intelektualnym ;o
Mocno Ci dopiekł, czym? ;D
Czyli nie rozumiesz ?
Bywało mocniej :D A czym to już wolę się nie chwalić :P
Ważne, że wygrywasz gdzie indziej :)
Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo
W sumie, kłócił się nie będę ;D
No Ciebie ;D Skoro tak.
No przecież piszę, żem głupi.
Imię jakieś ma?
A pokazałbym Ci nawet, gdzie ale chwalił się nie będę. Miałem iść do pracy jutro ale jadę jednak po wygraną ;D
W sumie tak i nie. Bo przegrana boli, nie przez stratę czegoś, a przez świadomość, że człowiek z którym przegrałeś, a przy którym się chwaliłeś, że to się nie zdarzy Ci wypomni.
Gill Scott Heron - Angel Dust
Jeśli byłoby tak, że dotyczyło by to kogoś konkretnego kto miał by okazje to widzieć to nie wpisałabym tu tego :P Po co sprawiać mu radość ? :D
No to już znasz moje zdanie ;P
A zdawało mi się, że jasno wyjaśniłam :(
Każdy ma imię :D
Konto usunięte: A pokazałbym Ci nawet, gdzie ale chwalił się nie będę. Miałem iść do pracy jutro ale jadę jednak po wygraną ;D
Tak, nie chwal się. Olej prace

Konto usunięte: W sumie tak i nie. Bo przegrana boli, nie przez stratę czegoś, a przez świadomość, że człowiek z którym przegrałeś, a przy którym się chwaliłeś, że to się nie zdarzy Ci wypomni.
Przegrana boli jeśli ktoś nie umie przegrywać ;) Wypominanie jet na porządku dziennym w tych czasach, niezależnie o co chodzi - kwestia przyzwyczajenia. ;P
Don Omar - Salio El Sol
Konto usunięte: Jeśli byłoby tak, że dotyczyło by to kogoś konkretnego kto miał by okazje to widzieć to nie wpisałabym tu tego :P Po co sprawiać mu radość ? :D
A skąd wiesz czy sprawiłoby? :D
I jak nie widzi to po co wypisywać? ;o
Teraz już tak.
Nie dla kogoś kto jest ciemny.
Jakie? :)
To w sumie można zmałpować. Drugi dzień pod rząd

Konto usunięte: Przegrana boli jeśli ktoś nie umie przegrywać ;) Wypominanie jet na porządku dziennym w tych czasach, niezależnie o co chodzi - kwestia przyzwyczajenia. ;P
To też. Ja się tak szybko nie przyzwyczajam.
Gypsy Kings - Bamboleo
Nie wiem, tak mi się wydaję.
No i to jest to co chciałam Ci wytłumaczyć - NIE DOTYCZY to konkretnej osoby, lecz ogółu.
;)
Szkoda.
A co Ci to da i tak nie znasz

Tzn :> Jeśli możesz sobie na to pozwolić to nie widzę przeszkód ;P
A ja wręcz odwrotnie, więc w tym przypadku mam łatwiej :D
Don Omar - Canción De Amor