Ale dawno tego nie robilem
Jako ze temat osiagnal gorny pulap, pozwolilem sobie zalozyc nowy
Podajemy wykonawce i tytul, dla tych ktorzy jeszcze nie wiedza : )
Prosto Mixtape Deszczu Strugi "Jedziesz"
http://www.youtube.com/watch?v=G_5vC9WvqaY
Pozdrawiam ekipe!
lista tematów
Czego sluchasz w tym momencie ? strona 123 z 157
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
Uhm. Dokładnie.
Konto usunięte: Ale nie powiedziałem, że wielbię z powodu o którym myślisz, a myślisz, że lubię tak sprawiać przykrość.
Wow, trafiłeś w to jak myśle, brawo ;D
Nie do dupy. Ale jest bardzo dziecinnie. Nie wiem bo nigdy nie chcesz mi powiedzieć.
Nie smuciłabym się z tego powodu ;P
No to musi być bardzo konkretny powód w takim razie

To jest temat rzeka. A przy lubieniu i nielubieniu jest bardzo cienki pomost.
Nie za często pisze w prost, więc nie wiesz czy trafiam czy nie. Takich sytuacji mogło być wiele, choć też i nie ;P
No Ty nie.
To wypadło niespodziewanie. Za bardzo niespodziewanie. Najwyżej pograją sami, choć to ja to wszystko nakręcam, zebrałem ludzi.
Kat DeLuna - Run the show (feat. Busta Rhymes)
Więc lepiej o tym nie rozmawiajmy.
Konto usunięte: Nie za często pisze w prost, więc nie wiesz czy trafiam czy nie. Takich sytuacji mogło być wiele, choć też i nie ;P
Tak właśnie i dlatego potem wychodzi multum niedomówień. Tera trafiłeś i chodzi mi tu o lubienie sprawiania przykrości.
No ja nie.
Konto usunięte: To wypadło niespodziewanie. Za bardzo niespodziewanie. Najwyżej pograją sami, choć to ja to wszystko nakręcam, zebrałem ludzi.
I tak czasem bywa. Odbijesz to sobie ;)
Beyoncé - Ego (Remix) ft. Kanye West
Jak chcesz.
Konto usunięte: Tak właśnie i dlatego potem wychodzi multum niedomówień. Tera trafiłeś i chodzi mi tu o lubienie sprawiania przykrości.
Idź policz stronę wcześniej ile znaków pytających tam postawiłem. Ja doskonale zdaję sobie sprawę z tego jak o mnie myślisz, nawet bardziej niż Ci sie wydaje. :P Nawt nie muszę za bardzo wysilać sie z trafianiem.
No.
Albo wyjadę bardzo wcześnie i będę się starał za wszelką cenę jak najszybciej wrócić.
Krzysztof Krawczyk & Edyta Bartosiewicz - Trudno tak
Przynajmniej nie dzisiaj.
Konto usunięte: Idź policz stronę wcześniej ile znaków pytających tam postawiłem. Ja doskonale zdaję sobie sprawę z tego jak o mnie myślisz, nawet bardziej niż Ci sie wydaje. :P Nawt nie muszę za bardzo wysilać sie z trafianiem.
I co mi to da ? No widzisz Ty wiesz jak ja myślę, ja nie wiem jak myślisz Ty i w tym cały problem ;) Nie jestem zbytnio skomplikowana więc to nie jest trudne.
Konto usunięte: Albo wyjadę bardzo wcześnie i będę się starał za wszelką cenę jak najszybciej wrócić.
Też jakieś wyjście ;)
Beyoncé - Irreplaceable