Ale dawno tego nie robilem
Jako ze temat osiagnal gorny pulap, pozwolilem sobie zalozyc nowy
Podajemy wykonawce i tytul, dla tych ktorzy jeszcze nie wiedza : )
Prosto Mixtape Deszczu Strugi "Jedziesz"
http://www.youtube.com/watch?v=G_5vC9WvqaY
Pozdrawiam ekipe!
lista tematów
Czego sluchasz w tym momencie ? strona 124 z 157
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
Jak chcesz.
Konto usunięte: I co mi to da ? No widzisz Ty wiesz jak ja myślę, ja nie wiem jak myślisz Ty i w tym cały problem ;) Nie jestem zbytnio skomplikowana więc to nie jest trudne.
Sugeruję, że jak nie wiesz, to pytaj?

No nie może mnie nie być. Zarówno tam jak i tu później.
Cisza....
Ja chyba już w ogóle nie widzę sensu poruszania jakichkolwiek poważniejszych tematów jeśli to ma się tak kończyć.
Konto usunięte: Sugeruję, że jak nie wiesz, to pytaj? Ja z tym problemu nie mam A już myślałem, że widzę więcej niż powinienem :(
Krzyś, pytałam nie raz, nie dwa, nie dziesięć i co ? I nie pamiętam być odpowiedział w prost bez żadnych niejasności :) No widzisz, a ja mam. Ty bardzo dużo widzisz

Dasz radę ;) Chcieć to móc ;P
Beyonce & Shakira - Beautiful Liar
Konto usunięte: Ja chyba już w ogóle nie widzę sensu poruszania jakichkolwiek poważniejszych tematów jeśli to ma się tak kończyć.
Czyli jak ma się kończyć? :>
Konto usunięte: Krzyś, pytałam nie raz, nie dwa, nie dziesięć i co ? I nie pamiętam być odpowiedział w prost bez żadnych niejasności :) No widzisz, a ja mam. Ty bardzo dużo widzisz .
A ja Ci pisałem czemu tak jest. Widocznie inaczej nie umiem, tylko z niejasnościami. Jaki to problem? :D Nie, Ty nie jesteś skomplikowana ;D
Uprzedzę ich o tym z rana, nie będą zadowoleni ;D

Akon ft. Kardinal Offishall - Dangerous
Tak jak teraz :) Nie umiem tego ładnie nazywać, ale mam nadzieję, że sam potrafisz to zauważyć ;>
Konto usunięte: A ja Ci pisałem czemu tak jest. Widocznie inaczej nie umiem, tylko z niejasnościami. Jaki to problem? :D Nie, Ty nie jesteś skomplikowana ;D
Ale czy trudno pogadać otwarcie i prosto ? :) Taki, że nie wiem jak myślisz. Właśnie o tym mówię ;)
A nie można tego przełożyć

Shakira - She Wolf
Konto usunięte: Tak jak teraz :) Nie umiem tego ładnie nazywać, ale mam nadzieję, że sam potrafisz to zauważyć ;>
Wypowiedziałbym się co do tego teraz ale nie chcę. Mam klapki na oczach (ironia).

Konto usunięte: Ale czy trudno pogadać otwarcie i prosto ? :) Taki, że nie wiem jak myślisz. Właśnie o tym mówię ;)
Czy to jest pytanie retoryczne? Gadałaś nie raz ;D Z pewnością, jestem tego świadom. No tak łatwo Ciebie odczytać :(
Jednego jak drugiego nie