Ale dawno tego nie robilem
Jako ze temat osiagnal gorny pulap, pozwolilem sobie zalozyc nowy
Podajemy wykonawce i tytul, dla tych ktorzy jeszcze nie wiedza : )
Prosto Mixtape Deszczu Strugi "Jedziesz"
http://www.youtube.com/watch?v=G_5vC9WvqaY
Pozdrawiam ekipe!
lista tematów
Czego sluchasz w tym momencie ? strona 122 z 157
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
;]
Fakt.
Nie przypominam sobie ale to Ty masz lepszą pamięć :)
Konto usunięte: Nie mam sił do kłócenia się. Zmęczyłem się siedzeniem w domu i ćwiczeniami. :D
Zresztą dziwnie sie czuję
No to dobrze, nie lubię się kłócić ;)
Dlaczego ;>
Shakira - Sale El Sol
Otóż tak jest ;D
Jeśli sie kogoś nazywa aspołecznym, to zarzuca mu się bycie nielubianym lub że to ta osoba nikogo nie lubi? ;)
A ja uwielbiam ale sobie daruję.
Dlaczego to nie wiem :)
Sobota - Tańcz głupia
Wiem.
Konto usunięte: Jeśli sie kogoś nazywa aspołecznym, to zarzuca mu się bycie nielubianym lub że to ta osoba nikogo nie lubi? ;)
Sam tak siebie nazwałeś, ja jako, że lubię się droczyć przytaknęłam i bardziej chodziło to o to drugie ;)
Nie można się powstrzymywać od rzeczy które sprawiają radość

A w jakim sensie dziwnie wiesz ;>
Shakira - Lo Que Mas
Dobrze.
Konto usunięte: Sam tak siebie nazwałeś, ja jako, że lubię się droczyć przytaknęłam i bardziej chodziło to o to drugie ;)
Być może, choć nie wiem. No to byś się zdziwiła.
Konto usunięte: Nie można się powstrzymywać od rzeczy które sprawiają radość.
A w jakim sensie dziwnie wiesz ;>
Kłótnie nie sprawiają nikomu radości, chyba że Ty masz inaczej ;D
Czuję się jakbym dziś biegał, tak jak lubię za miasto. Do tego czuję się przejedzony choć zjadłem na kolacje niewiele, 4 godziny temu.
Ciekawe czy na mecz się wyrobię

Jessica Folcker - Crash like a wrecking ball
;)
Jeśli nie jesteś pewny to proszę nie wypominaj ;) Nie mówię, że nie. W ogóle w to nie wątpię bo nigdy w to nie wierzyłam .
Konto usunięte: Kłótnie nie sprawiają nikomu radości, chyba że Ty masz inaczej ;D
Czuję się jakbym dziś biegał, tak jak lubię za miasto. Do tego czuję się przejedzony choć zjadłem na kolacje niewiele, 4 godziny temu.
Napisałeś, że uwielbiasz czyli coś w tym jest. Nie, ja lubię się droczyć, prowadzić wymianę zdań, odmiennych zdań, a nie się kłócić. I co do tego to szkoda, że nasze 'sprzeczki' odbierasz jako kłótnie i potem jest jak jest ;p
No to rzeczywiście dziwne :D
Co jak co, ale na mecz na pewno ;P
Shakira - Te necesito
Konto usunięte: Jeśli nie jesteś pewny to proszę nie wypominaj ;) Nie mówię, że nie. W ogóle w to nie wątpię bo nigdy w to nie wierzyłam .
Nie będę szukał dowodów lub ich braku. W nie lubienie ludzi? :P
Ale nie powiedziałem, że wielbię z powodu o którym myślisz, a myślisz, że lubię tak sprawiać przykrość.
Konto usunięte: Nie, ja lubię się droczyć, prowadzić wymianę zdań, odmiennych zdań, a nie się kłócić.
Dobrze.
Konto usunięte: I co do tego to szkoda, że nasze 'sprzeczki' odbierasz jako kłótnie i potem jest jak jest ;p
Do dupy jest? Nie wiesz jak odbieram.
Złego diabli nie biorą, a nawet jak chcą to marnie to im idzie.
Nie jestem tego właśnie taki pewien.