Moje tematy na forum można policzyć na palcach jednej ręki, ale co mi tam trochę mi się nudzi więc zaryzykuję:D
Temat poświęcam osobom, które były tutaj kiedyś i urozmaicały to forum nie tylko swoją osobą, ale także dobrymi radami ( w końcu możemy czasem powspominać, a nie gadać o kieckach, kosmetykach itp)
Zatem:
1. Kogo (z osób już nieobecnych) wspominacie jako osobę, która pomagała Wam z modowo-urodowymi problemami najbardziej?
2. Osoba, z której powrotu byście się ucieszyli?
Wspominajmy miło, złe rzeczy zostawmy dla siebie;)
Pozdrawiam
lista tematów
forum moda & uroda dawniej... strona 2 z 9
w kwestiach urodowych to raczej pomocy nie potrzebuje... ale przecież tyle jest kosmetyków na świecie, że każdy może znać co innego i tutaj już mało ważne czy osoba siedzi tutaj 5 lat czy 2 tygodnie.
(nadal szukam samoopalacza w spray'u XD)
ja wpadałam tylko okazyjnie, w pamięć zapadła mi taka czarna Agnieszka po której jeździł Mylifeismuzik , Flo, Margolcia bodajże, z hitów pamiętam Impresiske i taką dziewczynę co na wózku jezdziła, niezła polewka z niej była (z powodu jej tępoty) ale nicku nie pamiętam.
właśnie o margolcie mi chodziło.
ta czarna agnieszka była też przez chwilę kozłem ofiarnym prinza i agooosi.
kiedyś było fajnie, ale widać starzenie się forum!
ooo pamiętam go, bardzo wyszczekany ale przynajmniej było ciekawie

nie pamiętam nicków zbytnio... na forum jestem od powstania mojego konta chyba, tylko długo się nie udzielałam :) i nie bardzo pamiętam, ale z tych nowszych osób na pewno Jaśmina - miło było z nią pogadać i nie tylko na tematy związane z modą i urodą.
Konto usunięte: 1. Kogo (z osób już nieobecnych) wspominacie jako osobę, która pomagała Wam z modowo-urodowymi problemami najbardziej?
2. Osoba, z której powrotu byście się ucieszyli?
1. W sumie jako takich problemów modowo-urodowych nie miałam, i o rady raczej nie pytałam, ale porady Jasminy ( i Paulinessy, ale ona nadal jest ) w kwestii włosów sporo mi pomogły :)
2. Jasminy. Bardzo dobry kontakt z nią miałam.
Już nie pamiętam

Bo to było tak. Oglądnęłam sobie Czarodziejkę na tv4 i jak się skończyła to sobie myślę - jak login SailorMoon będzie wolny to zakładam znów konto. I był wolny