Moje tematy na forum można policzyć na palcach jednej ręki, ale co mi tam trochę mi się nudzi więc zaryzykuję:D
Temat poświęcam osobom, które były tutaj kiedyś i urozmaicały to forum nie tylko swoją osobą, ale także dobrymi radami ( w końcu możemy czasem powspominać, a nie gadać o kieckach, kosmetykach itp)
Zatem:
1. Kogo (z osób już nieobecnych) wspominacie jako osobę, która pomagała Wam z modowo-urodowymi problemami najbardziej?
2. Osoba, z której powrotu byście się ucieszyli?
Wspominajmy miło, złe rzeczy zostawmy dla siebie;)
Pozdrawiam
lista tematów
forum moda & uroda dawniej... strona 3 z 9
No co... o niektórych rzeczach lepiej szybko zapomnieć

Konto usunięte: wlasnie widzialam, ze czarodziejka znowu leci w tv jak bylam kiedys u mamy, w sumie tez musze sobie ja przypomniec :D
Ja już mam wszystkie odcinki + odcinki specjalne i filmy. Będę miała co oglądać z Łukaszem, bo on też lubi :D No i małemu też się spodobało, to we trójkę

mowisz to sklerotyczce, co jak idzie do sklepu po kawe to zapomina kawy kupic

SailorMoon: Ja już mam wszystkie odcinki + odcinki specjalne i filmy. Będę miała co oglądać z Łukaszem, bo on też lubi :D No i małemu też się spodobało, to we trójkę
a tego wszystkiego to chyba duzo bylo? pamietam ze latami to lecialo na polsacie :D
Konto usunięte: ja wpadałam tylko okazyjnie, w pamięć zapadła mi taka czarna Agnieszka po której jeździł Mylifeismuzik , Flo, Margolcia bodajże, z hitów pamiętam Impresiske i taką dziewczynę co na wózku jezdziła, niezła polewka z niej była (z powodu jej tępoty) ale nicku nie pamiętam.
no pewnych osób z róznych powodów zapomnieć się nie da:D
Ale ja też tak mam

No sporo. Dla mnie może lecieć znów w tv :D A tutaj tylko pierwszą serię dali i nara :/
O właśnie! Ona była dobra. Przynajmniej się coś działo na forumie. No ale nagle usunęła konto i przepadła...
mi nawet nie pomaga robienie listy, bo zapomnam, ze mam liste

widzialam w tv ten odcinek, w ktorym odkryli czarodziejke z merkurego, myslalam, ze wszystkie puszcza :/
pamietam ja, ona chyba wszedzie byla, nie tylko tutaj :D
a tak w ogole to co do tego:
to brakuje mi kreta i wiewiora na hyde, folkemona, w ogole osob, z ktorymi kiedys sie dobrze pisalo, a sobie teraz poszly.
Ja tylko o niej słyszałam, nie załapałam się na jej pobyt tutaj... szkoda. Ale Twoje kłótnie z tą Agnieszką były mocne

Dobra, wygrałaś

Konto usunięte: widzialam w tv ten odcinek, w ktorym odkryli czarodziejke z merkurego, myslalam, ze wszystkie puszcza :/
Może puszczą... zobaczymy. Chociaż teraz dla mnie to obojętne bo mam wsjo :D
Nie masz wcale polskiej tv ?
nie wiem czy wszędzie, bo swego czasu siedziałam tylko na modzie i seksie, chociaż i tu i tu ją i jej tematy widziałam
Konto usunięte: to brakuje mi kreta i wiewiora na hyde, folkemona, w ogole osob, z ktorymi kiedys sie dobrze pisalo, a sobie teraz poszly.
sporo jest takich osób, a może być coraz więcej im dłużej się tu siedzi
SailorMoon: Ja tylko o niej słyszałam, nie załapałam się na jej pobyt tutaj... szkoda. Ale Twoje kłótnie z tą Agnieszką były mocne
ja na nia tutaj tez sie nie zalapalam, ale ja zanim tu przyszlam siedzialam na hyde, a tam byla :D ona chyba na wszystkich forach pisala o tej ich milosci :P
yeah

SailorMoon: Może puszczą... zobaczymy. Chociaż teraz dla mnie to obojętne bo mam wsjo :D
Nie masz wcale polskiej tv ?
nie mam, ale z drugiej strony angielskiej tez praktycznie nie ogladam, wiec niczego mi nie brak :D
ale moja mama ma, pol godziny drogi ode mnie :D
Konto usunięte: nie wiem czy wszędzie, bo swego czasu siedziałam tylko na modzie i seksie, chociaż i tu i tu ją i jej tematy widziałam
ja wtedy znowu na miu i seksie nie siedzialam w ogole, wiec tez zgaduje :)
ano :P