Moje tematy na forum można policzyć na palcach jednej ręki, ale co mi tam trochę mi się nudzi więc zaryzykuję:D
Temat poświęcam osobom, które były tutaj kiedyś i urozmaicały to forum nie tylko swoją osobą, ale także dobrymi radami ( w końcu możemy czasem powspominać, a nie gadać o kieckach, kosmetykach itp)
Zatem:
1. Kogo (z osób już nieobecnych) wspominacie jako osobę, która pomagała Wam z modowo-urodowymi problemami najbardziej?
2. Osoba, z której powrotu byście się ucieszyli?
Wspominajmy miło, złe rzeczy zostawmy dla siebie;)
Pozdrawiam
lista tematów
forum moda & uroda dawniej... strona 6 z 9
Konto usunięte: ja na nia tutaj tez sie nie zalapalam, ale ja zanim tu przyszlam siedzialam na hyde, a tam byla :D ona chyba na wszystkich forach pisala o tej ich milosci :P
Tyle mnie ominęło

Konto usunięte: nie mam, ale z drugiej strony angielskiej tez praktycznie nie ogladam, wiec niczego mi nie brak :D
ale moja mama ma, pol godziny drogi ode mnie :D
Ja też mało tv oglądam. Kiedyś sporo, ale teraz więcej w necie siedzę :D
Widzę temat się rozkręcił :D
Konto usunięte: Mój kiedyś był zajęty, więc miałam chyba z "16" na końcu Potem fotka kasowała konta nieaktywnych użytkowników, wyczaiłam i zmieniłam. W ostatniej chwili, bo jak zostałam modem to już nie mogę zmieniac
Ja też zawsze czekałam i pisałam w tej sprawie, żeby mieć dany login i mi się udawało :D Aż się zdziwiłam, że ten był wolny...
Każdy chyba jest coraz rzadziej... A nowych tak mało przychodzi :/
Konto usunięte: Kurde, pamiętam jak w wigilię był temat, dostaliśmy potem bany na 24 h od Zadziory
Na nk też ją widziałam :D
Szkoda, że teraz tego typu osoby się nie pojawiają

Z tego co wyczytałam gdzieś tutaj, to za to, że miała kilka kont.
Podobno multikonta, ale nie wiem ile by tych kont mieć musiała by za to udupili, węszę spisek.
A ta dziewczyna na wózku to nie jamajka1 albo coś takiego?
Do tematu to chyba Jasmina i Flo, którą jakoś zapamiętałam z czasów zanim się jeszcze udzielałam. :-)
Nie, jamajka nic złego nie robiła, pokazywała makijaże tylko :)
Winterfell: Podobno multikonta, ale nie wiem ile by tych kont mieć musiała by za to udupili, węszę spisek.
hm, no ciekawe :)
Konto usunięte: jak będziesz odchodzić to daj znać to będę tutaj regularnie wpisywać o Tobie różne rzeczy mimo, że to będzie ściema ale wszystko po to żebyś miała co szpiegować :D
O rany! Doceniam, doceniam!

Teraz jest bardzo spokojnie i mało się dzieje. Aż za mało tematów, ludzi, wszystkiego.
Oj tam :P Nie będę spać, jeść, a dam radę ;P
hotstuff była dobra, jeszcze jak najeżdżała na agoosie, że ma dziecko w młodym wieku i nie ma MĘŻA to znaczy, że jest kuwą i tak dalej.
impresiska - czy ktoś wie co się z nią stało?
jaśmina - dziwna laska, widać było, że pieprzy głupoty, ale na włosach się chociaż znała. dała dupy konkretnej. ja za nią nie płaczę.