Moje tematy na forum można policzyć na palcach jednej ręki, ale co mi tam trochę mi się nudzi więc zaryzykuję:D
Temat poświęcam osobom, które były tutaj kiedyś i urozmaicały to forum nie tylko swoją osobą, ale także dobrymi radami ( w końcu możemy czasem powspominać, a nie gadać o kieckach, kosmetykach itp)
Zatem:
1. Kogo (z osób już nieobecnych) wspominacie jako osobę, która pomagała Wam z modowo-urodowymi problemami najbardziej?
2. Osoba, z której powrotu byście się ucieszyli?
Wspominajmy miło, złe rzeczy zostawmy dla siebie;)
Pozdrawiam
lista tematów
forum moda & uroda dawniej... strona 8 z 9
starym babom się na wspomnienia wzięło :D masakra :D właśnie gdzie jest tomeklokarz i tez był taki drugi co miał kompleks z odstającymi uszami ???
Owieczka: tak? a coś się stało konkretnego, że odeszła? Bo ja nie w temacie ostatniego roku-dwóch jestem
Odchodząc (który to już raz) oskarżyła Asię (massacre) o wyzywanie ją z jakiegoś konta (podobno tak naprawdę to była RedTea), aczkolwiek nie napisała tego wprost, tylko ludziom po privach pisała.
Aczkolwiek ja nigdy nie "szalałam" za nią, wolę bardziej wyraziste postacie, których każdy post coś wnosi... A nie "Co u Ciebie ? Dobrze ? To dobrze, że dobrze. Niech dalej będzie dobrze" itp :D
no no no, o nią
TAK!!! on był zajebisty, idealnie się dogadywał z jaśminką

i więcej nie ma co dodawać
Konto usunięte: Odchodząc (który to już raz) oskarżyła Asię (massacre) o wyzywanie ją z jakiegoś konta (podobno tak naprawdę to była RedTea), aczkolwiek nie napisała tego wprost, tylko ludziom po privach pisała.
Aaaaaa.... zapomniałam o tym całkiem. Znaczy mi nic nie wysyła ale skapnęłam się szybko, że podejrzewała massacre. Fakt, pomyliła się z tym... :/ No i nie potrzebnie na privy to pisała.