Jasmina
Jasmina
  4 января 2011 (pierwszy post)

Witam :)

Szukam intensywnie czarnego eyelinera w żelu, jaki możecie mi polecić ?
W ogóle używałyście taki eyeliner ?
Lepszy niż tradycyjny ?

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  4 января 2011

Nie wiem co masz na myśli pisząc w żelu? :-)

Ja używam taki, i jest bardzo fajny i wydajny, dla mnie lepszy niz rimmel i inne.

Cena chyba coś do 16 zł, bardzo wydajny!!! I ma fajny pędzelek.

luk7
luk7
  4 января 2011

Wy to macie pojęcie :rotfl: czarny to numer 76

agoosiaaa
agoosiaaa
  4 января 2011
Jasmina
Jasmina: Szukam intensywnie czarnego eyelinera w żelu, jaki możecie mi polecić ? W ogóle używałyście taki eyeliner ?

mam z bobbie browna :tak:

calkiem fajny jest, ale wole zwykle :)

luk7
luk7: Wy to macie pojęcie

nie my, nie my :nie:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 января 2011
Jasmina
Jasmina: W ogóle używałyście taki eyeliner ?

kiedys wpadl mi w rece przypadkowo, nawet nie pamietam marki.

Jasmina
Jasmina: Lepszy niż tradycyjny ?

wole standardowy z pedzelkiem lub w pisaku :)

Szczesliwego Nowego Roku, bo pierwszy raz tu jestem w 2011 :)
Czytalam posty sylwestrowe, nie wiedzialam, ze na hajdzie bedzie w sylwka tyle osob :szok:

Spelnienia marzen wszystkim ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

machu221
machu221
  4 января 2011
massacre
massacre: Czytalam posty sylwestrowe, nie wiedzialam, ze na hajdzie bedzie w sylwka tyle osob

niektórzy nie mają znajomych i innego życia po za tym forum :D

massacre
massacre: Szczesliwego Nowego Roku, bo pierwszy raz tu jestem w 2011 :)

i nawzajem :D
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  4 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: niektórzy nie mają znajomych i innego życia po za tym forum :D

Ja kiedyś tu siedziałam nałogowo, potem tylko śledziłam wątki, az jakis miesiac temu odpisalam na posta i znowu siedze ;p
wanttobeloved
wanttobeloved
  4 января 2011

też jestem ciekawaa jak to działa... ;-)

machu221
machu221
  4 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja kiedyś tu siedziałam nałogowo, potem tylko śledziłam wątki, az jakis miesiac temu odpisalam na posta i znowu siedze ;p

no ale w czasie sylwestra siedzieć przed kompem , na hajdzie nie wiem jak określić takich ludzi i to są przeważnie Ci co tak atakują nowych , tutaj czują się ważni a w realu boją się wyjść na klatkę żeby nie zostać skopanym :D
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  4 января 2011
luk7
luk7: Wy to macie pojęcie

Ty masz największe, bo wpisałeś w google hasło 'eye liner w żelu' wyskoczyło 10 tys wyników i myślisz, że jesteś mądry? :crylol: pff
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  4 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to są przeważnie Ci co tak atakują nowych

poczułam to na własnej skórze :and: teraz jest trochę lepiej :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: no ale w czasie sylwestra siedzieć przed kompem

ja tam lubię szperać w internecie, temat włosów bardzo mnie interesuje bo jestem fryzjerką, i lubię czytać opinie i spostrzeżenia ludzi nie będacych bezpośrednio związanych z tym zawodem :-) a nie zawsze mam na to czas...
agoosiaaa
agoosiaaa
  4 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty masz największe, bo wpisałeś w google hasło 'eye liner w żelu' wyskoczyło 10 tys wyników i myślisz, że jesteś mądry? pff

widac ty nie jestes nawet na tyle inteligentna zeby zrobic to samo.
angelika28071991
angelika28071991
  4 января 2011
Jasmina
Jasmina: Lepszy niż tradycyjny ?

Według mnie nie. Kruszy się,jest nietrwały i ma taką gęstą,grudkowatą konsystencję.
ja nie polecam.. Umalowałam się 2 razy i wylądował w koszu.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  4 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: widac ty nie jestes nawet na tyle inteligentna zeby zrobic to samo.

A po co mam szukać skoro nie interesuje mnie używanie eyelineru w żelu ;-) poza tym skoro nie mam o czymś pojęcia to nie będe się wymądrzać, bo nie o to chodzi aby wkleić zdjęcie i napisać 'wiesz, nie używałam tego ale ma bardzo dobre opinie i pewnie będzie dobry', to mija się z celem ;]
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  4 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

a właściwie to nie pisz do mnie ;-) nie wiem po co to robisz, kiedy odpisujesz na moje posty to ja nie mam z tego żadnej nowej wiedzy, bo nic mądrego nie piszesz, więc daruj sobie i ignorujmy się :-)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.