Mam pytania w tym temacie.
1.Co z reguły zakładacie na imprezy i na jakie.? (domówki, kluby itd.)
2.Ubieracie się na pokaz czy raczej wygodnie ale ładnie.?
3.Co polecacie na imprezy w klubach by czuć się wygodnie i sexy .? :)
4.Jak utrwalacie fryzury na imprezy żeby trzymały się całą noc. ?
lista tematów
impreza. strona 11 z 16
kobieca jestes, ja nie

kiwi

Konto usunięte: to bylo na humorze chyba nie?
siedzi dwoch czarnych i mulat w restauracji. do stolika podchodzi kelner i sie pyta:
- Co podac najjasniejszemu panu?
bylo

btw. pisze wlasnie Ci pw na pewien nurtujacy mnie temat :)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Konto usunięte: Ja już nie mam siły, tym bardziej, że muszę się uczyć na jutrzejszą klauzurę z neurologii i chyba nie długo zacznę się uczyć j. polskiego, bo na forum siedzą Poloniści i błędy sprawdzają.
nie wiem dlaczego napisałaś to do mnie, ale życzę miłego wieczoru i też sama zaraz uciekam, muszę zrobić kilka prac z psychologii percepcji

niektóre rzeczy są zbyt ciężkostrawne, szczególnie po męczącym dniu

Konto usunięte: Uwazasz, że jak ktoś ma skończoną szkołę zawodową to nie ma prawa niczego w życiu osiągnąć i nie może być mądry? Mylisz się ;-)
ludzie po zawodowkach do gazu !!!!
-zartuje
wiekszosc tu ludzi to banda studentow, ktora raczej nie osiagnela wiele wiecej od ciebie. czesc z nich to darmozjady dalej wiszace u mamy na garnuszku zyjace w swiadomosci, ze pozjadaly wszystkie rozumy swiata. zaliczone kolokwium nie czyni ich jeszcze zadnymi magistrami, inzynierami czy doktorami.
prawda jest taka, ze ja juz studia mam skonczone, mam dwa tytuly i to JA JESTEM NAJMADRZEJSZA !
wezcie sobie zapalcie blanta i wyluzujcie przy jakims dobrym kawalku Boba... o yeah
przywiążę i wypuszczę pająki.
si, mi chica guapa :D
oj tam oj tam, rysowanie mi sie przyda :P
wczuje sie..w fotel. no to chyba randka bedzie ;)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
ja rowniez

ja na obczyznie czytam polskie ksiazki, tobie tez polecam :) jezyk ojczysty trzeba szanowac

Konto usunięte: nie, ale zawodówka to prawie co nic. pracodawca mający do wyboru osobę po zawodówce, a osobę po studiach wyższych, chyba wiadomo kogo wybierze..
Oczywiście, ale we fryzjerstwie liczy się praktyka głównie...
Jak myślisz
pracodawca wybierze osobę, która skonczyła zawodówkę i miała w tyg 3 razy praktykę, tydzien w tydzien
czy po technikum, która miała jeden miesiąc praktyki w ciągu roku szkolnego - cały maj?
ja bym wybrała kogoś, kto umie wykonać strzyżenie praktycznie a nie teoretycznie ;-)
dlatego wybrałam szkołę zawodową, co mi po teori skoro nie będe wiedzieć jak coś ykonać?
Nie wiesz jak cięzko musiałam pracować aby skończyć szkołę z wyróżnieniem, więc nie mów, że to tyle co nic.. Oczywiście nie spoczęłam na laurach, kształcę się dalej, chcę być najlepsza w tym, co kocham i robię. To moja pasja.