Mam pytania w tym temacie.
1.Co z reguły zakładacie na imprezy i na jakie.? (domówki, kluby itd.)
2.Ubieracie się na pokaz czy raczej wygodnie ale ładnie.?
3.Co polecacie na imprezy w klubach by czuć się wygodnie i sexy .? :)
4.Jak utrwalacie fryzury na imprezy żeby trzymały się całą noc. ?
lista tematów
impreza. strona 9 z 16
gratulujemy
wątpię, że to powód do dumy
Konto usunięte: bo nie kazdy do tej pracy sie nadaje, kazdy moze zostac lekarzem, fryzjerem, kierowcą - czy jest gruby, chudy, brzydki i pryszczaty.
widzę, że wygląd traktujesz jako wartość nadrzędną. a gdzie takie wartości jak ciężka praca, mądrość czy inteligencja?
Konto usunięte: Nie mieszkam w Polsce i nie uczę się języka polskiego od kilku lat i w sumie tylko w domu sporadycznie mówię po Polsku, więc wybacz te błędy. Zmieniłam tok myślenia na j.niemiecki i czasem ciężko mi cokolwiek napisać.
od 6 lat mieszkam w Anglii, pracuje i rozmawiam codziennie w jezyku angielskim. marne to dla mnie usprawiedliwienie :)
oczywiscie, zgadzam sie, moj jezyk polski jest nieco uwsteczniony, bo nie pielegnowany tak jak nalezy. mimo wszystko staram sie nie uzywac slow, ktorych znaczenia do konca nie rozumiem :)
ale kto tu powiedzial o zachwycaniu twojej osoby?
nikt nie musi tego robic, no chyba ze zasiadziesz w jakies komisji egzaminacyjnej...
Konto usunięte: Każdy ma prawo do swoich poglądów na życie, więc i ja mam prawo tego nie tolerować i wcale nie jest to zacofaniem.
brak tolerancji to nie poglad :)
Konto usunięte: syntetyczny to olej silnikowy ty, ty damulko z mody i urody - co ty wiesz o samochodach
wiem, ze maja 4 koła i w wyborze kieruje sie kolorem

krótkodystansowiec

Konto usunięte: lubie ten zwrot - jak go uzywam to nie ma on w sobie dzwieku pejoratywnego, choc pilnuje sie z uzywaniem, bo wiem, ze niektorzy moga focha pedolnac i uj - ja bede pozniej homofobka :D
ja tez lubie :D takie to "slodkie"
najgorzej jak powiem do kolegi geja - pedał

swoja droga w niemczech mieli takie obrazliwe slowo schwule - zaadaptowali na siebie i stracilo swoj obrazliwy charakter

wiesz co lubie

Konto usunięte: Oops sorry nie powinnam tego mowic, bo to w koncu forum, wszystko co napisze, moze byc uzyte przeciwko mnie
przetlumaczone na hindi i wyslane do Twojego szefa

skorpion + gej = zuo

jestem msciwy i pamietliwy

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Bo tak

dziękować

To się ucz a nie na fotce czas tracisz

Prinz: w poniedzialek do wawy uderzam ;D ukulturalnic sie troche. opera, teatr Krystyny Jandy... musze troche poczytac o czym bedzie opera, bo jak usne, to trzeba bedzie wiedziec o czym dyskutowac ;D
No, czasem trzeba się odchamić :P
Ciekawa dyskusja... przynajmniej się wreszcie coś tu dzieje

no a co masz napisać? gdybyś napisała coś innego, przyznałabyś mi rację ;-)
animka: widzę, że wygląd traktujesz jako wartość nadrzędną. a gdzie takie wartości jak ciężka praca, mądrość czy inteligencja?
A skad Ty możesz to wiedzieć, skoro w ogóle mnie nie znasz??

ciężką pracę poznałam - jestem fryzjerką i pracuję po 8 godzin, stoję na nogach w wymuszonej pozycji zawodowej
mądra też jestem, gdybym pokazała Ci świadectwo zawodowe końcowe - wiedziałabyś dlaczego (no i dalej się uczę i pogłębiam swoją mądrość)
i inteligentna też ;-) przynajmniej tak zawsze mówiła moja ukochana polonistka :-) i za taką się uważam, a to, że jestem tancerką - nie znaczy, że jestem głupia, szkołę zawodową skończyłam z wyróżnieniem, teraz robię technika i wybieram się na studia. wystarczy?

FAIL jak stad do Kambodzy
on nie szprecha w hindi, only english bejb, ma brudniejsza twarz od nas slowian, ale urodzil sie tu