Mam pytania w tym temacie.
1.Co z reguły zakładacie na imprezy i na jakie.? (domówki, kluby itd.)
2.Ubieracie się na pokaz czy raczej wygodnie ale ładnie.?
3.Co polecacie na imprezy w klubach by czuć się wygodnie i sexy .? :)
4.Jak utrwalacie fryzury na imprezy żeby trzymały się całą noc. ?
lista tematów
impreza. strona 12 z 16
Konto usunięte: prawda jest taka, ze ja juz studia mam skonczone, mam dwa tytuly i to JA JESTEM NAJMADRZEJSZA !
po co to pisałaś, teraz wszyscy Ci będą zazdrościć

Konto usunięte: wiekszosc tu ludzi to banda studentow, ktora raczej nie osiagnela wiele wiecej od ciebie.
nie osiągneła i nie osiągnie. a potem popadnie w frustrację bo jednak rzeczywistość po zakończeniu studiów nie będzie taka kolorowa, jak obiecywali

gdzie jest mod? temat chyba został wyczerpany.
Konto usunięte: Nie wiesz jak cięzko musiałam pracować aby skończyć szkołę z wyróżnieniem, więc nie mów, że to tyle co nic.. Oczywiście nie spoczęłam na laurach, kształcę się dalej, chcę być najlepsza w tym, co kocham i robię. To moja pasja.
ale mówisz o zawodach, które nie wymagają myślenia

a studia jest ciężej skończyć.. sama widzę po sobie, bo mnóstwo nauki jest, a porównać mogę spokojnie, bo mam znajomego po zawodówce..
Konto usunięte: 1.Co z reguły zakładacie na imprezy i na jakie.? (domówki, kluby itd.)
2.Ubieracie się na pokaz czy raczej wygodnie ale ładnie.?
3.Co polecacie na imprezy w klubach by czuć się wygodnie i sexy .? :)
4.Jak utrwalacie fryzury na imprezy żeby trzymały się całą noc. ?
1. domowki- dziny i jakas koszulka, klub- tunika albo sukienka
2. jedno mi sie nie kloci z drugim:)
3. dzinsy albo leginsy plus tunika lub top:)
4. uzywam tylko prostownicy i nablyszczacza;)
Bosko - w koncu ktos docenim moj charakter
albo uzyja to przeciwko mnie i stwierdza, ze nie zasluguje na wyzsze wyksztalcenie, bo zachowuje sie niepowaznie, nieadekwantnie do wieku i blaznuje jak klaun
animka: nie osiągneła i nie osiągnie. a potem popadnie w frustrację bo jednak rzeczywistość po zakończeniu studiów nie będzie taka kolorowa, jak obiecywali
exactly

ciezka przyszlosc za lada w warzywniaku wroze tym na prywatnych wyzszych szkolkach i niektorych uniwerkach

a kto tu sie dorobil? moge na palcach policzyc z calego forum (nie tylko MiU) tych z wyzszym - latwo, bo to juz stara kadra ramoli jest

Konto usunięte: le mówisz o zawodach, które nie wymagają myślenia rozumiem, pracowałaś ciężko, bo to praca fizyczna i trochę trzeba się namachać grzebieniem czy też nożyczkami..
a studia jest ciężej skończyć.. sama widzę po sobie, bo mnóstwo nauki jest, a porównać mogę spokojnie, bo mam znajomego po zawodówce..
Dobra, nie mamy o czym rozmawiać, skoro uważasz, że fryzjerstwo nie wymaga myślenia.
Bez odbioru.