Mam pytania w tym temacie.
1.Co z reguły zakładacie na imprezy i na jakie.? (domówki, kluby itd.)
2.Ubieracie się na pokaz czy raczej wygodnie ale ładnie.?
3.Co polecacie na imprezy w klubach by czuć się wygodnie i sexy .? :)
4.Jak utrwalacie fryzury na imprezy żeby trzymały się całą noc. ?
lista tematów
impreza. strona 16 z 16
Konto usunięte: Owszem, ale ja nie uwazam, ze te tematy nie wymagaja myslenia, a Ty mi zarzucasz głupotę.,... żal.
ale porównywałaś jedno z drugim, a teraz wymigujesz się
ja napisałam, że nie wymaga myślenia w takim stopniu, jak np. w robocie papierkowej, ale trzeba wiedzieć co do czego dobrać, tak jak pisałaś, tylko, że tego uczysz się w zawodówce, a ja na studiach nie uczę się jak pracować
Konto usunięte: ale porównywałaś jedno z drugim, a teraz wymigujesz się
ja napisałam, że nie wymaga myślenia w takim stopniu, jak np. w robocie papierkowej, ale trzeba wiedzieć co do czego dobrać, tak jak pisałaś, tylko, że tego uczysz się w zawodówce, a ja na studiach nie uczę się jak pracować
A ja w zawodówce uczę się, jak zrobić aby klientka sama sie obsłużyła a ja w tym czasie leżę na zapleczu...
koniec offtopu ;-)
zmykam z wątku
przepraszam adminów :-) ale temat był ciekawy i myślę, że nie było takie straszne złamanie regulaminu
nikt się nie obrażał nawzajem, dyskusja była fajna :-)
a co, nasada?

zwyte
mam przedstawić w formie dialogu, bo widzę, że masz problemy z interpretacją tego, co tutaj piszę..
5+5=10
prosiłam o ścięcie 5 cm, a ścięła mi o 5 cm więcej, czyli 10 cm
Konto usunięte: A ja w zawodówce uczę się, jak zrobić aby klientka sama sie obsłużyła a ja w tym czasie leżę na zapleczu...

Tu i tu się normalnie ubieram, nie stroję się jakoś wybitnie.
Ubieram się tak by mi było wygodnie, i bym się dobrze czuła w tym co na sobie mam.
Obojętnie co ubiorę i tak jestem sexy

A na poważnie, nie odwiedzam typowych klubów, nie bawią mnie takie imprezy ani ludzie, którzy tam przebywają.
Nie utrwalam, jak mi się włosy do rozgrzanej atmosfery pokręcą, to spinam klamrą, i bawię się dalej.

Konto usunięte: 1.Co z reguły zakładacie na imprezy i na jakie.? (domówki, kluby itd.)
2.Ubieracie się na pokaz czy raczej wygodnie ale ładnie.?
3.Co polecacie na imprezy w klubach by czuć się wygodnie i sexy .? :)
4.Jak utrwalacie fryzury na imprezy żeby trzymały się całą noc. ?
Domówki to raczej nie imprezy tylko miejsce na picie, tam stroić się nie trzeba. Do klubu jak czasem idę, to ubieram się nieco inaczej niż na co dzień, ale też jakoś nie szaleję, bluzka, spodnie, spódniczka... Raczej skromnie, patrząc na to jak się ubierają inne dziewczęta.