ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 32 z 41
Konto usunięte: Już ktoś tutaj napisał o tym , że mu panna ugryzła penisa i ma rankę która się nie goi. Potem ktoś wysłał link do jego znajomych i... i dawno nie widziałem tej osoby. LOL.
pamietam! to chyba Sowa wysłał ten link do wszystkich znajomych.. a koleś zwał się królem moda i uroda.. moze abdykował?
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Prinz: pisalas ile zarabiasz strzygąc włosy.
tłumacz się dalej, pisalas o tabletkach antykoncepcyjnych, suknii slubnej, macierzynstwie, slubie, pracy, szkole, o k'urwach ktore widywalas u siebie w pracy gdzie tanczylas.
nie wiem jak Ty, ale ja rozmawiając przechodzę z jednego tematu do drugiego, lub poruszam rozne kiedy dyskusja tego wymaga.
Zabawne

Prinz: w zawodówce czy w zaocznej szkole [wiadomo jak to wyglada] nie sztuką mieć same piątki. swoje problemy z ortografią czy stylistyką już pokazałaś.. patrzeli czy pisze na opakowaniu to już forumowe hity, wiesz?
oh, jaki Ty jesteś mądry

jak narazie Ty mylisz pewne pojęcia.
Prinz: jestes wulgarna, chamska, pusta, głupia, a co najgorsze nie zdajesz sobie z tego sprawy, myślac, ze szczekaniem zatuszujesz wszystkie braki.
jakie braki?