ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 35 z 41
jakoś ostatnio mnie nie ciągnie, ale czekolada owszem owszem. szczególnie biała no i grzesze, ale cóż
mówiłam, ale nie opowiadaj bo zazdroszczę

Konto usunięte: Poza tym ja tych tematów nie czytam, dużo fajniej wciąć się w dyskusję z zaskoczenia
ja się wkręcam czasami
dziekówka;d
Konto usunięte: jakoś ostatnio mnie nie ciągnie, ale czekolada owszem owszem. szczególnie biała no i grzesze, ale cóż
ja ogolnie za czekolada nie przepadam, ale lody to moja slabosc

ale wkrotce bedziesz w uk, to sie wyposazysz

zmartwychwstaje tak szybko, ze nie ma szansy wylogowac

Konto usunięte: a to jak się szyje krocze to mozna wybrac wzorek? a czego wzorek, bo nie wiedzialam o czyms takim
no nie wiem, moze bedziesz miala taka potrzebe aby nas poprosic o zdanie?
tylko prosimy o fotki sprzed i po!
i wlacz fotka.tv
Konto usunięte: bo mam coś do powiedzenia i nie wstydze sie, wole napisac niz przemilczec chociaz wiem, ze zawsze cos wywola kontrowersje ;-)
luxlux. masz do powiedzenia typu takie madrosci o złym wyrobie skórzanym, ale jedzeniu kurczaka jako wyższej potrzebie.
Konto usunięte: bo niektore rzeczy sa takie glupie, ze nawet nie wiem co CI odpisac. nie moj poziom.
bo nie masz odpowiedzi. imasz się zeby nie wyjsc na jeszcze głupszą. poziom masz taki, ze z frytką pukasz od spodu.
punkt dla ciebie, napisałem, ze jest skończa, jest nieskończona, w kazdym razie i tak źle jej użyłaś :D
Konto usunięte: no przeważnie tak jest w sumie teraz piszę z trzema na raz może coś na jutro będzie :D
moze 3 na raz :D
ale ja nie mowie, ze jestem naturalny, gubisz się.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.