ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 40 z 41
Konto usunięte: a które sklepy z odzieżą sportową są droższe? może everlast? wymien jakies, chetnie zajrze bo u nas chyba innych nie ma.
Widzisz. Nie starasz się albo nie potrafisz. Bo nic nie rozumiesz.
Nie potrafisz przyswoić prostych jak budowa cepa informacji..
Chodziło mi o to, że sklepy Nike, Adidas, Puma i Reebok oraz Everlast nie są luksusem, nigdy nie były i nie będą.
Ale widocznie nie znasz innych marek skoro twierdzisz, że posiadanie bluzy czy butów Nike to luksus.
Skoro jesteś tak zajebiście zajętym człowiek to zamiast marnować czas na forum i na zadawanie debilnych pytań i radzenie się jaką sukienkę ślubną masz założyć na swój własny ślub to rusz dupę sprzed monitora i wyjdź gdzieś.
Bo niby nie masz czasu, jesteś fryzjerką, chodzisz na jakieś kursy i spędzasz resztę czasu tutaj.
Więc olej internet i przejdź się po mieście.
Bo za niedługo będziesz wymagała od forumowiczów aby robili zakupy za Ciebie bo taka będziesz pochłonięta 'pracą'.
368212: |
Chodziło mi o to, że sklepy Nike, Adidas, Puma i Reebok oraz Everlast nie są luksusem, nigdy nie były i nie będą. Ale widocznie nie znasz innych marek skoro twierdzisz, że posiadanie bluzy czy butów Nike to luksus. |
dla mnie są ;-) czy Ci sie podoba czy nie

tak jak dla innych jezdzenie maluchem, bo nie muszą się tłuc tramwajem/autobusem

Bo niby nie masz czasu, jesteś fryzjerką, chodzisz na jakieś kursy i spędzasz resztę czasu tutaj. Więc olej internet i przejdź się po mieście. |
oh tak, a kto posprzata, ugotuje, wypierze w tym czasie kiedy bede na zakupach?

debilnych pytań |
skoro to było debilne pytanie, to debilami są również Ci co odpisali? uwazaj co piszesz, bo aktualnie obrazaz wszystkich.
Konto usunięte: dla mnie są ;-) czy Ci sie podoba czy nie
tak jak dla innych jezdzenie maluchem, bo nie muszą się tłuc tramwajem/autobusem
Nie potrafisz przyjąć krytyki hahaha, ale nie jestem zdziwiona.
Gdy ktoś na Ciebie najeżdża, nie potrafisz się bronić tylko od razu wysnuwasz jakieś teorie z dupy.
Tak samo jak ktoś kiedyś Ci tutaj napisał, że nie jesteś zbyt urodziwa to zamiast olać lub przyjąć prawdę taką jaka jest to się wielce obrażasz i unosisz honorem.
Nie każdemu się podobasz i weź to pod uwagę.
Tak samo weź pod uwagę to, że drażnisz tu ludzi swoim sposobem bycia, ale widocznie jesteś tak zapatrzona w siebie , że tego nie zauważasz.
To też jest krytyka, przyjmij ją na klatę jak prawdziwa kobieta, o ile nią jesteś chyba , że znów zarzucisz dupą w prawo i w lewo i się obrazisz

Konto usunięte: skoro to było debilne pytanie, to debilami są również Ci co odpisali? uwazaj co piszesz, bo aktualnie obrazaz wszystkich.
nie wymyślaj teraz bo emocje Cie ponoszą.
pierzesz i sprzątasz codziennie?
gotujesz też codziennie?
jakoś ciężko mi w to uwierzyć

na zakupy nie idzie się z namiotem i bidonem, nie spędza się tygodnia na mieście.
Idziesz, kupujesz lub rozglądasz się za tym co potrzebujesz i wracasz do domu , także te daremne i mało śmieszne wymówki zachowaj dla swojego faceta.
Tak samo weź pod uwagę to, że drażnisz tu ludzi swoim sposobem bycia, ale widocznie jesteś tak zapatrzona w siebie , że tego nie zauważasz. |
dzisiaj w pracy, pierwsze co weszłam koleżanka mi powiedziała, że mam fajną bluzę i że szukała podobą i też chciała 'kwiatek' na plecach, ale bluze w kolorze zielonym, ja odparłam, że dzinsy i buty tez mam nowe 'wystawiłam jedną nogę' i zapytałam 'fajne, nie?', i nikt nie wziął tego za przechwalanie, tylko jak zwykłą rozmowę, i było coś w stylu 'noo fajne ile dałaś' i tego typu teksty ;-) zalezy mi na opini znajomych, przyjaciół, na ludzi tutaj zgromadzonych nie :-)
Tak samo jak ktoś kiedyś Ci tutaj napisał, że nie jesteś zbyt urodziwa to zamiast olać lub przyjąć prawdę taką jaka jest to się wielce obrażasz i unosisz honorem. Nie każdemu się podobasz i weź to pod uwagę. |
zdaję sobie z tego sprawę, ale nie przypominam sobie takiej rozmowy mozesz przypomniec? poza tym forum nie jest od komentowania czyjegos wygladu, wazne, ze podobam sie mojemu facetowi i sobie, reszta mnie nie obchodzi a na powodzenie nie narzekam, a nawet bardzo sobie chwale i budze zainteresowanie wsrod facetow ;-) napisz teraz jaka jestem pusta i glupia

pierzesz i sprzątasz codziennie? gotujesz też codziennie? |
nie, pranie dzielę na brudne i 'brudne ale jeszcze da się założyć',

no i w ogole nie jem, to jasne nie wiem dlaczego sie w ogole pytasz