ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 37 z 41
dobre sa, u mnie w sklepach sa przez caly rok, z tym ze ja w zimie trace na nie ochote :D
niedawno nawet czeresnie byly

hmm, to niedobrze, wybij mu to zglowy

Prinz: no juz pisalem. flagę wielkiej brytanii, gwiazdę dawida, Fritzla, orła białego. ale zeby był lux musi być złoty!
ale dalej nie rozumiesz, pisałes o szyciu krocza i zarazem o wyborze wzorku, wiec czego ten wzorek ma dotyczyc?
Prinz: nie pamietasz jak sapałaś, ze jestem b. niedobry bo nosze skorzane buty, moja matka futro, a ty jesz kurczaka i jest okejka?
ohh, jem bo musze, a butów ze skóry nie musze nosic, psikus.
RÓŻOWY ma byc!
no, i ciesze sie ze juz zmylam makijaz z 2 godziny temu, bo bylabym calkiem rozmazana

no ba, najwiekszy jaki by mozna miec

Konto usunięte: Ja też od pewnego czasu nie pijam wywaru... Też mi się pogorszyła pamięć i koncentracja.... ehhh.... Jak się skończy ten chaos po tragedii to polecą na Okinawę do Doktora kupić parę baniaków.
to dobrze, podeslesz mi wtedy choc z jedna paczke, jednak moscirzab to cos niezastapionego w dzisiejszych czasach

Prinz: wszy nie są złe, to przyjacielskie stworki, jak się pojawi jedna, zaraz pojawi się 100 nowych byś nie czuł się samotny!
Nie myślałem o tym w ten sposób. Racja!
Konto usunięte: to dobrze, podeslesz mi wtedy choc z jedna paczke, jednak moscirzab to cos niezastapionego w dzisiejszych czasach
No nie? Bardzo pomaga w życiu. Nie dziwię się , że Okinawianie są tacy mądrzy, wysportowani i w ogóle skoro pijają tyle wywaru, nawet do kolacji.
Konto usunięte: tylko jest problem, nie nosze podróbek, psikus i nie mam potrzeby haftowania sobie logo, no i co teraz :/ skoro luksusem dla mnie jest Adidas to jak mam kupic Armaniego, to bedzie sprzeczne z moimi zasadami
no to ja nie wiem :bezradny:
to moze pojsc do salonu nike czy cos by wyszyli, wtedy bedzie oryginalnie

no niby tez fakt...
oni wyszywają tylko swoje logo