Witam wszystkich
Mam zamiar kupić sobie spodnie. Najlepiej jeansy. Tylko że jest problem :>
Mam wystający brzuszek i boczki - co skreśla u mnie noszenie biodrówek, a ostatnimi czasy nie widziałam nic ciekawego właśnie co by nie było biodrówkami . Mam 171 cm wzrostu, lubię raczej ciemny jeans. Nie chcę chodzić na darmo po CH, może ktoś zauważył coś ciekawego, co by do mnie pasowało? I tak do 200 zł max
lista tematów
Spodnie strona 1 z 9
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
Zielinek34: Mam wystający brzuszek i boczki - co skreśla u mnie noszenie biodrówek, a ostatnimi czasy nie widziałam nic ciekawego właśnie co by nie było biodrówkami . Mam 171 cm wzrostu, lubię raczej ciemny jeans. Nie chcę chodzić na darmo po CH, może ktoś zauważył coś ciekawego, co by do mnie pasowało? I tak do 200 zł max
Dobrze dobrany rozmiar...
skoro tak, to Daria ma rację, nawet jak kupisz biodrówki ale w dobrym rozmiarze, to nie będą się 'wcinać' w tłusz i nie będą wystawać Ci boczki, ja też tak mam, że niektóre ciaśniejsze spodnie mi się wpijają i brzydko to wygląda.
Tylko, że nawet jak pójdzie na tą siłkę to w momencie sie spadnie jej 1 czy dwa rozmiary w dół. Na to potrzeba czasu, więc zgadzam się z
Tak. Wiem sama po sobie. Jak mierzę 34 to zawsze się wżynają w ciało, a 36 już jest ładnie dopasowane i brzuszek ani boczki nie sa problemem :)
Konto usunięte: skoro tak, to Daria ma rację, nawet jak kupisz biodrówki ale w dobrym rozmiarze, to nie będą się 'wcinać' w tłusz i nie będą wystawać Ci boczki, ja też tak mam, że niektóre ciaśniejsze spodnie mi się wpijają i brzydko to wygląda.
Wydawało mi się, że każde biodrówki będą na mnie źle wygladały

Nie! Skądże, powiem Ci, że ja też mam problem z tym, że jak ubiorę ciaśniejsze to one się tak wpijają w biodra i wtedy to wygląda, jakbym miała boczki takie wielkie.
Musisz dobrać taki rozmiar, żeby leżał na skórze a nie wciskał się w nią. Nie wiem jak to wytłumaczyć, tylko czy np nie będą za duże w nogawce itp, bo wtedy lipa, ja jestem taka niewymiarowa, że w biodrach zawsze mam rozmiar XS albo S a na długość musiałabym mieć M, ale M znowu mi wiszą na tyłku i za duże są w udach itp. Porazka:/
Konto usunięte: Nie! Skądże, powiem Ci, że ja też mam problem z tym, że jak ubiorę ciaśniejsze to one się tak wpijają w biodra i wtedy to wygląda, jakbym miała boczki takie wielkie.
Musisz dobrać taki rozmiar, żeby leżał na skórze a nie wciskał się w nią. Nie wiem jak to wytłumaczyć, tylko czy np nie będą za duże w nogawce itp, bo wtedy lipa, ja jestem taka niewymiarowa, że w biodrach zawsze mam rozmiar XS albo S a na długość musiałabym mieć M, ale M znowu mi wiszą na tyłku i za duże są w udach itp. Porazka:/
Zawsze noszę 38/40, ale ostatnio mi się przytyło i wydawało mi się, że już nic z tego :/
Konto usunięte: jak kupisz biodrówki ale w dobrym rozmiarze, to nie będą się 'wcinać' w tłusz i nie będą wystawać Ci boczki,
ja mam dobrze dobrane biodrowki, a i tak boczki mi wystaja... a jakbym wziela rozmiar wieksze, to by mi kompletnie spadaly, bo i te noszac bez paska musze podciagac troche. znowu rozmiar mniejszych bym nie dopiela;/ dlatego biodrowek mam chyba dwie pary;)
Babsy: ja mam dobrze dobrane biodrowki, a i tak boczki mi wystaja... a jakbym wziela rozmiar wieksze, to by mi kompletnie spadaly, bo i te noszac bez paska musze podciagac troche. znowu rozmiar mniejszych bym nie dopiela;/ dlatego biodrowek mam chyba dwie pary;)
to chyba tez zalezy jakie kto ma boczki