nie mam konkretnego rodzaju stylu, ale i nie nosze butow sportowych. Jak sadzicie czy moge kupic sobie bluze adidasa? http://moda.allegro.pl/damska-bluza-adidas-firebird-rozmiar-s-i1555178312.html - cos w tym stylu i np. nosic ja do balerinek/botek, dzinow lub leginsow i bluzki? lub, np. do dzinsowej spodniczki? czy to bedzie zbedny wydatek?
poradzcie prosze, bo nie chce wydawac tyle na bluze, gdy nie bedzie do niczego pasowala..
lista tematów
co do tego pasuje? strona 10 z 12
dobra na osiedle pod blok bluzeczka lub by udwać truskulowego rapera/dj'a itp
pamietaj majac taka bluzę musisz mieć elo full cap, i udawać ze czytasz bukowskiego, najlepiej jakbyś w niej chodziła do liceum i powtarzała: takaaa awangardoooowa
Undertaker: To styl ala bednarek, liściaste adidasy bluzy zameczkowe. U mnie same bluzy w tym stylu, są po 15 złoty i czasami nawet lepsze grafiki.
a jaką będziesz mieć jakość za 15 zł?
w Adidasie głównie właśnie płacisz za ten znaczek/logo i materiał, ja mam i bardzo sobie chwalę, nie naciąga się, nie filcuje po praniu a taka za 15 zł to nie wiem jaka gatunkowo ;-)
Undertaker: To styl ala bednarek, liściaste adidasy bluzy zameczkowe. U mnie same bluzy w tym stylu, są po 15 złoty i czasami nawet lepsze grafiki.
bednarek chyba wylansował ten styl ale andergranodowi raperzy dawno juz latali w takich onych bluzach, sam nie lubie ich bo nie ma na mnie rozmiaru i tak, mam jedynie jakas taka zielona ale leży w szafie bo za krótka sie zrobiła
Ten sam materiał tylko bez logo.
Konto usunięte: bednarek chyba wylansował ten styl ale andergranodowi raperzy dawno juz latali w takich onych bluzach, sam nie lubie ich bo nie ma na mnie rozmiaru i tak, mam jedynie jakas taka zielona ale leży w szafie bo za krótka sie zrobiła
Robią same chudziutkie te bluzy, jak założyłem na mój wzrost to nie potrafiłem się zapiąć.
Kiedyś można było za darmo taką dostać jak się wypełniło ankietę na http://www.navy.mil
Undertaker: Robią same chudziutkie te bluzy, jak założyłem na mój wzrost to nie potrafiłem się zapiąć.
nie od dziś wiadomo ze koncerny chcą zrobić nas hudyh łepkóf
poleć ziomeczku jakieś dobre bojówki moga być moro by miały szeroko w udach i wmiare wąsko w talii bo pewnie orientujesz sie w militariach mocno
Konto usunięte: poleć ziomeczku jakieś dobre bojówki moga być moro by miały szeroko w udach i wmiare wąsko w talii bo pewnie orientujesz sie w militariach mocno
chodzi ci o szerokie ? hmmm
typu BDU, czy ACU raczej nie przypadną ci do gustu ,bo nie są zbyt szerokie w końcach nogawek
szersze są SFU, typu M65, MARPAT, oraz brytyjskie DPM
każde mają regulację w pasie za pomocą ściągaczy , oprócz MARPAT
zaraz ci wrzucę parę fotek
Konto usunięte: tylko za logo
bo co do jakości "markowych" firm to bym polemizował, np buty rozklepują się po jednym sezonie, a skóry to na pewno one na oczy nie widziały
hmm wiesz są rzeczy trwale i trwalsze :-)
ja mam jedne naje już trzy lata a wyglądają dalej jak nowe, a chodzę w nich często bo należą do najwygodniejszych jakie mam, jedyne co to wiadomo skórka się pozaginała tu i tam ale nic sie nie rozkleja itp. a buty z targu - nie wiem czy wytrzymaja 2 mies.
wcale nie, moja znajoma kupiła bluzę z biedronki (wiem, smieszne) i po praniu materiał był obkulkowany itp, na mojej takie rzeczy się nie dzieją.
Konto usunięte: hmm wiesz są rzeczy trwale i trwalsze :-)
ja mam jedne naje już trzy lata a wyglądają dalej jak nowe, a chodzę w nich często bo należą do najwygodniejszych jakie mam, jedyne co to wiadomo skórka się pozaginała tu i tam ale nic sie nie rozkleja itp. a buty z targu - nie wiem czy wytrzymaja 2 mies.
to ja nie mam szczęścia do butów ;)
Konto usunięte: hodzi ci o szerokie ? hmmm
typu BDU, czy ACU raczej nie przypadną ci do gustu ,bo nie są zbyt szerokie w końcach nogawek
szersze są SFU, typu M65, MARPAT, oraz brytyjskie DPM
każde mają regulację w pasie za pomocą ściągaczy , oprócz MARPAT
zaraz ci wrzucę parę fotek
właśnie w koncach nogawek nie musza byc szerokie, byle w udzie, nie lubie jak mi sie spodnie majtaja jak jakieś dzwony
z góry dzieki