nie mam konkretnego rodzaju stylu, ale i nie nosze butow sportowych. Jak sadzicie czy moge kupic sobie bluze adidasa? http://moda.allegro.pl/damska-bluza-adidas-firebird-rozmiar-s-i1555178312.html - cos w tym stylu i np. nosic ja do balerinek/botek, dzinow lub leginsow i bluzki? lub, np. do dzinsowej spodniczki? czy to bedzie zbedny wydatek?
poradzcie prosze, bo nie chce wydawac tyle na bluze, gdy nie bedzie do niczego pasowala..
lista tematów
co do tego pasuje? strona 6 z 12
Konto usunięte: ja uzywam ff, kiedys chcialam uzywac opery, a nawet safari, ale jakos nie podchodzily mi :) i chyba nawet chrome tez probowalam, ale niestety lata przyzwyczajenia do ff robia swoje... co najgorsze, nawet nie chce zainstalowac tego najnowszego ff 4.0 bo przestawili miejscami ''open in a new window'' i ''open in a new tab'' i wiecznie mi sie myli
wlasnie chyba w safari odwrotnie niz w firefoxie i kiedys otworzylem 10 okien

podobala mi sie opcja zakladek w ff
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Wiesz... 
Już Ci napisano do czego to pasuje i się zgadzam z tymi osobami. Do spódniczek,balerinek, botek i czego tam jeszcze chcesz to nie.
Jak idziesz pobiegać albo masz zamiar grać w coś na świeżym powietrzu to jest OK. Ale tak na co dzień moim zdaniem nie bardzo. No i jeszcze ewentualnie po domu sobie w tym śmigaj.
To tyle z mojej strony.
Kolejny odcinek 'mody na sukces'?

Już Ci napisano do czego to pasuje i się zgadzam z tymi osobami. Do spódniczek,balerinek, botek i czego tam jeszcze chcesz to nie.
Jak idziesz pobiegać albo masz zamiar grać w coś na świeżym powietrzu to jest OK. Ale tak na co dzień moim zdaniem nie bardzo. No i jeszcze ewentualnie po domu sobie w tym śmigaj.
To tyle z mojej strony.
Kolejny odcinek 'mody na sukces'?

Prinz: wlasnie chyba w safari odwrotnie niz w firefoxie i kiedys otworzylem 10 okien
podobala mi sie opcja zakladek w ff
a na safarii nie ma zakladek??
no moj facet jakis czas temu zainstalowal nowego ff i caly czas mi sie papralo.
no ale musial odinstalowac, bo mu psul komputer i stara wersja rules

Julka skończ już. Bo też zaczynasz mnie drażnić. Wszystkich bronisz, do wszystkich się łasisz.
To też przestaje być już fajne.
Wpierw ktoś Cię wkórwia, później chce abyś zaprosiła go do znajomków na fejsie i nagle kochasz tą osobę mimo wcześniejszych zgrzytów.
Wazeliniarstwo motzno..
Konto usunięte: Julka skończ już. Bo też zaczynasz mnie drażnić. Wszystkich bronisz, do wszystkich się łasisz.
To też przestaje być już fajne.
Wpierw ktoś Cię wkórwia, później chce abyś zaprosiła go do znajomków na fejsie i nagle kochasz tą osobę mimo wcześniejszych zgrzytów.
Wazeliniarstwo motzno..
Z wieloma osobami się nie lubiłam na Hyde (między innymi), ale się dogadaliśmy i tyle. I bez przesady nie kocham.
Bo każdy ma jakieś '+' i '-'.
To już inna kwestia. Każdy może to zrobić.