nie mam konkretnego rodzaju stylu, ale i nie nosze butow sportowych. Jak sadzicie czy moge kupic sobie bluze adidasa? http://moda.allegro.pl/damska-bluza-adidas-firebird-rozmiar-s-i1555178312.html - cos w tym stylu i np. nosic ja do balerinek/botek, dzinow lub leginsow i bluzki? lub, np. do dzinsowej spodniczki? czy to bedzie zbedny wydatek?
poradzcie prosze, bo nie chce wydawac tyle na bluze, gdy nie bedzie do niczego pasowala..
lista tematów
co do tego pasuje? strona 11 z 12
a ja wyjątkowo mam, z zadnymi nic mi sie nie dzieje, oporcz jednych ktore pokusilam sie i zamowilam na allegro bo u mnie nie bylo takich w sklepach+ ++++++ moj sie bawi +k++la++w+ia+tura bo za duzo pisze sorki ;d +++ wracajac do tematu zamowilam je i byly takie jakies felerne od poczatku i po tyg podeszwa z przodu sie odklejala ale zadzwonilam z taka awantura ze nawet nie odsylali na reklamacje tylko od razu kase zwrocili.
Konto usunięte: właśnie w koncach nogawek nie musza byc szerokie, byle w udzie, nie lubie jak mi sie spodnie majtaja jak jakieś dzwony
z góry dzieki
to wojskowe nigdy sie nie majtają
to możesz sobie wybrać coś z BDU , bardzo przyjemnie się w nich chodzi
wejdź sobie na stronkę jakiegoś sklepu z militariami i poprzeglądaj będziesz wiedział ocb :D
Konto usunięte: a ja wyjątkowo mam, z zadnymi nic mi sie nie dzieje, oporcz jednych ktore pokusilam sie i zamowilam na allegro bo u mnie nie bylo takich w sklepach+ ++++++ moj sie bawi +k++la++w+ia+tura bo za duzo pisze sorki ;d +++ wracajac do tematu zamowilam je i byly takie jakies felerne od poczatku i po tyg podeszwa z przodu sie odklejala ale zadzwonilam z taka awantura ze nawet nie odsylali na reklamacje tylko od razu kase zwrocili.
hehehe w moich reebokach coś zaczęło z nich schodzić, na czubku
ale nie ma sensu bawić się w reklamacje , bo to trwa wieki
"Wiadomo" tylko nie kupuj nic z Texara, Tesara i Fostexa , bo to badziew , nie są szyte wymiarowo i materiał jest kiepski nie mówiąc ,że camo blednie po kilku praniach
mówię tylko kontrakty , Helikon
Bez przesady, nie jestem jakimś karkiem tylko normalnym zwyczajnym menem.
Musisz obserwować te strony, bo często dają darmowe gadżety.
Wcale tak.
Tyle kosztuje czysta bluza, którą potem się nakleja grafiki adidas, nike, bednarek, wiadomood1410tosuperziomek.