CzarySary
CzarySary
  12 апреля 2011 (pierwszy post)

nie mam konkretnego rodzaju stylu, ale i nie nosze butow sportowych. Jak sadzicie czy moge kupic sobie bluze adidasa? http://moda.allegro.pl/damska-bluza-adidas-firebird-rozmiar-s-i1555178312.html - cos w tym stylu i np. nosic ja do balerinek/botek, dzinow lub leginsow i bluzki? lub, np. do dzinsowej spodniczki? czy to bedzie zbedny wydatek?

poradzcie prosze, bo nie chce wydawac tyle na bluze, gdy nie bedzie do niczego pasowala..

blackshadow83
blackshadow83
  13 апреля 2011

DPM , kolory pustynny i woodland

SFU różna gama kolorów , jednolite też są

M65 kolory woodland, olive i czarne
blackshadow83
blackshadow83
  13 апреля 2011

a i Marpat

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  13 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to ja nie mam szczęścia do butów ;)

a ja wyjątkowo mam, z zadnymi nic mi sie nie dzieje, oporcz jednych ktore pokusilam sie i zamowilam na allegro bo u mnie nie bylo takich w sklepach+ ++++++ moj sie bawi +k++la++w+ia+tura bo za duzo pisze sorki ;d +++ wracajac do tematu zamowilam je i byly takie jakies felerne od poczatku i po tyg podeszwa z przodu sie odklejala ale zadzwonilam z taka awantura ze nawet nie odsylali na reklamacje tylko od razu kase zwrocili.
blackshadow83
blackshadow83
  13 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie w koncach nogawek nie musza byc szerokie, byle w udzie, nie lubie jak mi sie spodnie majtaja jak jakieś dzwony z góry dzieki

to wojskowe nigdy sie nie majtają
to możesz sobie wybrać coś z BDU , bardzo przyjemnie się w nich chodzi
wejdź sobie na stronkę jakiegoś sklepu z militariami i poprzeglądaj będziesz wiedział ocb :D
blackshadow83
blackshadow83
  13 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja wyjątkowo mam, z zadnymi nic mi sie nie dzieje, oporcz jednych ktore pokusilam sie i zamowilam na allegro bo u mnie nie bylo takich w sklepach+ ++++++ moj sie bawi +k++la++w+ia+tura bo za duzo pisze sorki ;d +++ wracajac do tematu zamowilam je i byly takie jakies felerne od poczatku i po tyg podeszwa z przodu sie odklejala ale zadzwonilam z taka awantura ze nawet nie odsylali na reklamacje tylko od razu kase zwrocili.

hehehe w moich reebokach coś zaczęło z nich schodzić, na czubku
ale nie ma sensu bawić się w reklamacje , bo to trwa wieki
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  13 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: hehehe w moich reebokach coś zaczęło z nich schodzić, na czubku ale nie ma sensu bawić się w reklamacje , bo to trwa wieki

wlasnie ja dlatego lubie te buty bo moje naje są nie do zdarcia :woot:
nie ma siły zeby wlasnie z przodu cos schodzilo i to najbardziej w nich cenie :-)
blackshadow83
blackshadow83
  13 апреля 2011

"Wiadomo" tylko nie kupuj nic z Texara, Tesara i Fostexa , bo to badziew , nie są szyte wymiarowo i materiał jest kiepski nie mówiąc ,że camo blednie po kilku praniach
mówię tylko kontrakty , Helikon

blackshadow83
blackshadow83
  13 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie ja dlatego lubie te buty bo moje naje są nie do zdarcia nie ma siły zeby wlasnie z przodu cos schodzilo i to najbardziej w nich cenie :-)

fakt , kiedyś miałem dość długo najacze :D
Undertaker
Undertaker
  13 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie od dziś wiadomo ze koncerny chcą zrobić nas hudyh łepkóf

Bez przesady, nie jestem jakimś karkiem tylko normalnym zwyczajnym menem.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie gadaj ? :D jest to jeszcze ?

Musisz obserwować te strony, bo często dają darmowe gadżety.

Konto usunięte
Konto usunięte: wcale nie

Wcale tak.
Tyle kosztuje czysta bluza, którą potem się nakleja grafiki adidas, nike, bednarek, wiadomood1410tosuperziomek.
blackshadow83
blackshadow83
  13 апреля 2011
Undertaker
Undertaker: Musisz obserwować te strony, bo często dają darmowe gadżety.

sądzisz, że przyślą mi coś aż do Polski ? a będę obserwował
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  13 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mówię tylko kontrakty , Helikon

badam ich produkty
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  13 апреля 2011
Undertaker
Undertaker: Bez przesady, nie jestem jakimś karkiem tylko normalnym zwyczajnym menem.

co poradzić arku
Undertaker
Undertaker
  13 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sądzisz, że przyślą mi coś aż do Polski ? a będę obserwował

Dlaczego nie? Ja mam smycz z USAFu, dostałem po 3 tygodniach po wypełnieniu ankiety.
blackshadow83
blackshadow83
  13 апреля 2011
Undertaker
Undertaker: Dlaczego nie? Ja mam smycz z USAFu, dostałem po 3 tygodniach po wypełnieniu ankiety.

To i ja sobie coś wypełnię :D
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  13 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

badam, ciekawe wymiary w udzie 74-84 wiec eleganckie
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.