nie mam konkretnego rodzaju stylu, ale i nie nosze butow sportowych. Jak sadzicie czy moge kupic sobie bluze adidasa? http://moda.allegro.pl/damska-bluza-adidas-firebird-rozmiar-s-i1555178312.html - cos w tym stylu i np. nosic ja do balerinek/botek, dzinow lub leginsow i bluzki? lub, np. do dzinsowej spodniczki? czy to bedzie zbedny wydatek?
poradzcie prosze, bo nie chce wydawac tyle na bluze, gdy nie bedzie do niczego pasowala..
lista tematów
co do tego pasuje? strona 8 z 12
one podobno sa produkowane u nas, wysylane na eksport, a u nas w sklepach nie ma

Konto usunięte: powiem Ci, że nie widziałam a zawszę jak idę na zakupy to przemierzam wzrokiem te wielgachne lodówy
chcialabys miec taka lodowke w domu, co? slyszalem, ze trzymacie kiełbachę na oknach?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Konto usunięte: powiem Ci, że nie widziałam a zawszę jak idę na zakupy to przemierzam wzrokiem te wielgachne lodówy
właśnie w polsce chyba nigdy ich nie było. na pewno były we włoszech, a bym sobie taki zeżarła

szkoda. ostatnio sama robiłam i były lepsze niż zwykle, ale to nadal nie było to;d
To prawy człowiek.
:dumny:
Ja lubię. Tak się fajnie na łyżeczce trzęsą jakby ze strachu krzycząc niemo "nie jedz mnie, nie jedz, proszę", a ja na to om om om om omomomom. Choć czasem mi ucieka :X
i smakuja choc troche podobnie do normalnych lodow

Konto usunięte: Ja lubię. Tak się fajnie na łyżeczce trzęsą jakby ze strachu krzycząc niemo "nie jedz mnie, nie jedz, proszę", a ja na to om om om om omomomom. Choć czasem mi ucieka :X
ahahahaha, wez, uruchomiles moja wyobraznie, az zobaczylam przed oczami krzyczaca galaretke ze strachu

masz szczęście

Konto usunięte: właśnie w polsce chyba nigdy ich nie było. na pewno były we włoszech, a bym sobie taki zeżarła
ale słyszałam, że w Polsce to ceny lodów też macie wysokie?
a jak te sojowe lody smakują w ogóle?
słyszałam, że trzyma w lewej nogawce.

Konto usunięte: Nie wiem czy masz polską Tv, ale Biedronka ma zajebiste reklamy , m.in. z galaretkami w roli głównej! Tam dopiero się trzęsą ze strachu Biedne :(
moi rodzice maja, ale raczej reklam w niej nie ogladam :D
w ogole jak juz mowa o TV to ide sobie wlaczyc The Hard Times of RJ Berger, serial o kolesiu z ogromnym czlonkiem, dobry jest, poogladajcie sobie

A tymczasem piateczka

szczególnie, że pomarańczowa!
ja zawsze przywoziłam kupę żarcia i kosmetyków, wszelakich
nie pamiętam już jak smakują normalne;)
Konto usunięte: ale słyszałam, że w Polsce to ceny lodów też macie wysokie?
a jak te sojowe lody smakują w ogóle?
szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia. mój partner kupuje lody hagen dazz, to one kosztują około 23-5zł za 500ml, a ja zwykłych lodów nie jem, więc nawet nie patrzę na ceny. sojowe mają więcej posmaku soi, bo w tych zwykłych lodach soja też chyba jest:)