nie mam konkretnego rodzaju stylu, ale i nie nosze butow sportowych. Jak sadzicie czy moge kupic sobie bluze adidasa? http://moda.allegro.pl/damska-bluza-adidas-firebird-rozmiar-s-i1555178312.html - cos w tym stylu i np. nosic ja do balerinek/botek, dzinow lub leginsow i bluzki? lub, np. do dzinsowej spodniczki? czy to bedzie zbedny wydatek?
poradzcie prosze, bo nie chce wydawac tyle na bluze, gdy nie bedzie do niczego pasowala..
lista tematów
co do tego pasuje? strona 4 z 12
Konto usunięte: a nie zaczelabys ziewac, kiedy by do Ciebie ktos po raz setny pisalby jedno i to samo? moze jestes twardsza niz ja.
najlepszą metodą jest ignorancja takiej osoby... chcąc nie chcąc muszę być twardsza :]
Dziewczyny z takimi rzeczami proszę na PW - wypowiadajcie się na temat. A posta o ignorowaniu postów konkretnej osoby załóżcie sobie na forum o FOTKA
368212: |
patrz, takie marnotrawstwo czasu. |
nie sądze. zrobilam co mialam do zrobienia aktualnie moge odpoczac. ;-)
Konto usunięte: ale to chyba dziala ze musze ukrywac kazdy jeden??
czy moze da sie zrobic tak, zeby wszystkie jej posty byly automatycznie ukryte??
ukryjesz jeden, i potem automatycznie ukrywa wszystkie danego uzytkownika. oczywiscie jest i opcja pokaż:) na forum o fotce dziala mi na nerwy jeden kolo i milo jest kiedy nie widze jego postow:)
nie mam dokladnego linka, ale kolega o nicku theqash cos na pewno na to poradzi:)
368212: |
Jak ukryjesz jeden to już wszystkie posty danego użytkownika będą ukryte. |
uuu, dzieki, nie zauwazylam tego wczesniej :)
fmodem sie da: http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1100915,0
nie mam jaj

malami81: Dziewczyny z takimi rzeczami proszę na PW - wypowiadajcie się na temat. A posta o ignorowaniu postów konkretnej osoby załóżcie sobie na forum o FOTKA
prosze, tylko niech mi nie smieci na PW :)
Babsy: ukryjesz jeden, i potem automatycznie ukrywa wszystkie danego uzytkownika. oczywiscie jest i opcja pokaż:) na forum o fotce dziala mi na nerwy jeden kolo i milo jest kiedy nie widze jego postow:)
wlasnie wczesniej probowalam i mi nie dzialalo, ale moze mialam cos nie tak poustawianie na kompie czy cos

Konto usunięte: Dlaczego jestescie tacy sarkastyczni wobec mnie? prosze Was o rade, a wy zamiast pomoc mi to rozkminic, to oceniacie uzytkownikow.
Toż dostałaś konkretną odpowiedź , że ta bluza nie pasuje ani do cichobieżków ani do leśnych patatajów ani tym bardziej do balerinek czy botek. Tylko i wyłącznie do adidasów.
Czego jeszcze oczekujesz?