(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
wakeup33
24 сентября 2012
Co się stało z Jaśmina?? Pamiętam, ze była tu kiedyś moderatorką chyba, a teraz widzę dużo negatywnych komentarzy pod jej adresem. Juz sie tu nie udziela? Mógłby ktoś mi podesłać linka do jej bloga? byłabym wdzieczna!
moje pytanie to tylko czysta ciekawość;)
Reputacja: 1 |
BluzgometrTM: 498
Kiniowska
24 сентября 2012
Konto usunięte: ale te dwa następne ? O_o
Ja wyczytałam Mechonidol i Bodapal/Modapal, ale szczerze wątpię żeby istniały takie nazwy leków.
styka51
24 сентября 2012
Konto usunięte: BlondSzatynka
Badrypul/ Madapud/Madaput/ sup.
Hoshiko
24 сентября 2012
no i recepta na 90879886899 leków
Konto usunięte: pijana
skierowanie dostałam do chirurga , mam usunąć 2 pieprzyki na skierowaniu napisał ''nowotwór'' ale powiedział żebym się nie przejmowała bo każdy rak to guz ale nie każdy guz to rak ehh
BlondSzatynka
24 сентября 2012
Konto usunięte: metronidazol może ?:P
Konto usunięte: Metronidazol (łac. Metronidazolum) – należący do chemioterapeutyków lek
Chemioterapeutyk – rodzaj substancji chemicznej stosowany w leczeniu chorób zakaźnych.
:O
wychodziło by z tego, że mam w dupie chorobe zakaźną
reszta też nie działa.
BlondSzatynka
24 сентября 2012
ale uwaga są postępy.
3 to Butapirazol .... O_o
BlondSzatynka
24 сентября 2012
i 3 też znalazłam O_o.
jasna cholera jak ta lekarka pisze ..
w sumie jak byłam w innej aptece to jedna farmaceutka mówi, że nie jest pewna jednego z tych leków
Hoshiko
24 сентября 2012
Konto usunięte: w sumie jak byłam w innej aptece to jedna farmaceutka mówi, że nie jest pewna jednego z tych leków
jak odbieram dziadkom leki to też babeczka w aptece nie może doczytać.
ale mój lekarz mi skubany burżuj drukuje gotowe :P
BlondSzatynka
24 сентября 2012
Konto usunięte: ale mój lekarz mi skubany burżuj drukuje gotowe :P
u mnie w ośrodku zdrowia wszyscy lekarze rodzinni mają drukareczki.
oni aby z komputera sobie wybierają tableteczki .. i drukuje sie XD
Hoshiko
24 сентября 2012
Konto usunięte: oni aby z komputera sobie wybierają tableteczki .. i drukuje sie XD
przynajmniej idzie sie doczytać , bo jak na kartce mi napisał co mam kupić i ze mam leżeć w łóżku to za chiny bym tego nie przeczytała ;P
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
24 сентября 2012
Agoosia
O matko, skąd to wzięłaś
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
BlondSzatynka
24 сентября 2012
Konto usunięte: przynajmniej idzie sie doczytać , bo jak na kartce mi napisał co mam kupić i ze mam leżeć w łóżku to za chiny bym tego nie przeczytała ;P
dobrze, że w DOZie są alfabetycznie leki poukładane to tym sposobem jakoś się ich doczytałam ... bo tak to nigdy w życiu bym na to nie wpadła.
A jak czytam tą recepte to różnica pomiędzy faktycznymi nazwami tych leków a jej zapisem to jakby poucinała samogłoski .. O_o