Konto usunięte: http://www.figleaves.com/uk/product/FIG-122133/figleaves-boudoir-Promise-A-G-Silk-Padded-Demi-Bra/?size=&colour=Lilac/Purples Jaki fajny :o szkoda, że cena taka hahaha.
Cena oszalamiajaca, ale reviews ma slabe - na to tez patrz :) wiec jak ma takie slabe recenzje to faktycznie pewnie nie jest wart wiecej niz £5
Konto usunięte: Ja ostatnio polskie firmy odkrywam, tak dziwnie nie widzieć na metce "made in china"
ja nie mam tej szansy, ale co raz czesciej widze, ze Brytyjczycy tez zaczeli chyba swoj rynek bronic, bo coraz czesciej spotykam sie z Made in the UK
Chiny to potega, dorobili sie na tych wszystkich podrobkach i taniej sile roboczej - ostatnio ogladalam program, normalnie miasta duzo lepiej wygladaja niz polskie :C
Poza tym sporo mam rzeczy produkowanych w Europie, Made in France, Made in Turkey, Made in Poland (w wiekszosci produkty Ikea i widzialam tez Tesco), Made in Moldavia

rozne dziwne takie - ale wg mnie lepsze europejskie niz uj wie skad. Druga sprawa, ze chyba wzieli sie za to, ze to dzieci najczesciej na tasmach w Chinach czy Tajwanie pracowaly. Dzieki temu min pewnie w jakims stopniu zawdzieczamy inflacje, bo produkcja tutaj bedzie drozsza.