"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
madzia2143
10 октября 2012
Konto usunięte: 4 dni wolnego, idę dopiero na czwartek, piątek i sobotę, a później znowu 3-4 dni wolne wezmę, a Ty jak tam ? :D
tej to dobrze, ja 6 dzien dzisiaj pod rzad walcze, potem az jeden dzien wolnego i znowu jazda ;p i caly czas jestem na numerkach, ciekawe kiedy to sie zmieni, mejbi dzis?
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
10 октября 2012
Konto usunięte: tej
Tej, a Ty co? Pyra? xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
BlondSzatynka
10 октября 2012
massacre: bo ten czop nawet Ziajki nie mogl w Rossmannie znalezc xD
zawsze możesz napisać list do świętego mikołaja (czyt do mnie) i Ziajkę mozesz mieć bez problemu :P
zresztą wiesz o tym, że mam dobre dojścia do tej firmy :D
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
10 октября 2012
Konto usunięte: zresztą wiesz o tym, że mam dobre dojścia do tej firmy :D
wiem :D
a masz IBAN czy co tam potrzeba do przelewu z zagranicy?
pomysle o tym ;)
poki co zapytalam pania w polskim sklepie, moze ona bedzie miala :)
BlondSzatynka
10 октября 2012
massacre: a masz IBAN czy co tam potrzeba do przelewu z zagranicy?
szczerze to nie wiem bo się tym nie interesowałam bo nie bylo takiej potrzeby ale raczej w WBK nie ma problemu z przelewem obcych walut.
mmaryja
10 октября 2012
słabo nabijacie kobiety. wyszłyście z wprawy;)
BlondSzatynka
10 октября 2012
Jak rozpoczyna się sezon grzewczy to zawsze tutaj są takie 'braki' w postach :D.
W sumie tak myślałam, że może czas zacząć cz.2 tego wątku ...
agoosiaaa
10 октября 2012
massacre: ok, obczaje
gdzie go dostac?
w bootsie jest, gdzies kolo vichy powinnas go znalezc
asexualna
10 октября 2012
Jezu, ale mnie grypa walnęła akurat kiedy nie mogę się rozłożyć...
Jakieś domowe sposoby na walkę?
pijana
10 октября 2012
Prinz: ja Ciebie juz nie chce znac skoro znalas
TO FAKJU !!! xD
massacre: kiedys juz dawno temu widzialam na youtube Azjatke, ktora haftala do miski i pozniej to jadla
Jazdy Azjatów to w ogóle są awesome ...
massacre: Polecicie jakis dobry plyn miceralny?
Podbijam Vichy, jakoś wolę go od Biodermy, ma przyjemniejszy zapach (ale bardzo delikatny).
mmaryja
10 октября 2012
massacre:
większość miceli jest takich samych. czy to bioderma, la roche posay, vichy, lancome czy tanie AA - w działaniu są bardzo podobne, różnią się głównie długością 'trzymania' płatku kosmetycznego na twarzy.
ostatnio zrezygnowałam z tego typu bajerów i kupiłam cetaphil(emulsja micelarna) i jestem zajebiście zadowolona.
styka51
10 октября 2012
Siemka:D
Wiecie co...strasznie sie podjarałam, żeby Tatry porządnie zwiedzić za swojego żywota :D Bo kurde jakieś Kanary czy inne Tajlandie oglądam, a tu tak zajebiście jest :D
I zbieram pieniądze na porządne buty
Reputacja: -34 |
BluzgometrTM: 54
Psyche30
10 октября 2012
Konto usunięte: Jakieś domowe sposoby na walkę?
Ta, grzać się w wyrze.
Ja dopiero co miałam angine ropną i 3 -dniową gorączkę , ból gardła taki ze mowe straciłam, wyć się chciało jedynie.
asexualna
10 октября 2012
Psyche30: Ta, grzać się w wyrze.
Ja dopiero co miałam angine ropną i 3 -dniową gorączkę , ból gardła taki ze mowe straciłam, wyć się chciało jedynie.
Tylko wracam do domu od razu idę spać, bo padam
Ale kurde rok akademicki dopiero się zaczął i mam dużo do załatwienia, nie mogę cały dzień się wygrzewać.