Reputacja: -13 |
BluzgometrTM: 4
Sylvinka
8 октября 2012
styka51: nie chcę myśleć o tym co będzie za tydzień
co tam znowu?
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mirra20
8 октября 2012
miało być jutro wolne, a tu jednak do pracy, za dobry jest człowiek no...
styka51
8 октября 2012
Sylvinka: co tam znowu?
Dziś miałam zajęcia od 8 do 17.50 i padam na ryj. Za tydzień mam od 8.00 do 19.20. Nawet nie chce myśleć co to będzie
Na dodatek spałam dziś całe 1,5 h :D
CASANOVAzUCIECHOWA
8 октября 2012
BlondSzatynka, czekam na jakiś Twój wpis, żebym mógł skomentować, bo dawno z Tobą nie klikałem. :/
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
9 октября 2012
styka51: spałam dziś całe 1,5 h :D
matka wie, ze cpiesz?
Konto usunięte: BlondSzatynka, czekam na jakiś Twój wpis, żebym mógł skomentować, bo dawno z Tobą nie klikałem. :/
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
9 октября 2012
Konto usunięte: Dlaczego egzaminatorzy są tacy chamscy?
powinni tacy byc, sprawdzaja min Twoje reakcje na stres i brak przychylnosci, ktorych pelno na ulicach ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Adidasowa
9 октября 2012
massacre: powinni tacy byc, sprawdzaja min Twoje reakcje na stres i brak przychylnosci, ktorych pelno na ulicach ;)
Stresu to właśnie nie miałam chamciuchy xD
Babsy
9 октября 2012
nie dosc, ze w szpitalu nabawilam sie zajadow i przeziebienia, to jeszcze zaczal mnie napieprzac zab i sie okazalo, ze mam zgorzel. kutwa.
BlondSzatynka
9 октября 2012
Chciałabym Was powiadomić, że siedze na kamerkach i na oczach widzów obżeram się wafelkami słuchając Britney Spears
massacre
9 октября 2012
Babsy: zajadow
Babsy: zgorzel
w ogole nie wiem co to jest xD
massacre
9 октября 2012
Konto usunięte: Chciałabym Was powiadomić, że siedze na kamerkach i na oczach widzów obżeram się wafelkami słuchając Britney Spears
szkoda ze juz ide :C
massacre
9 октября 2012
Konto usunięte: Chciałabym Was powiadomić, że siedze na kamerkach i na oczach widzów obżeram się wafelkami słuchając Britney Spears
ale masz sliczny usmiech
a teraz juz ide sobie