(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iffy
6 августа 2011
Konto usunięte: A nie ma ich w sklepie Zary?
jeszcze nie byłam. nie lubię zary w galerii krakowskiej, straszny tam syf, unikam jak mogę. spróbuję w bonarce lub silesi, chociaż znalazłam na allegro 37, takie mam wszystkie czółenka.
Konto usunięte: Tak.
Uwielbiam całą twórczość S.Krajewskiego.
http://www.youtube.com/watch?v=rw0Si0CB78U
ahhh. :-)
Paulinessa
7 августа 2011
Konto usunięte: ahhh. :-)
iFeelSoLost
7 августа 2011
Konto usunięte:
nie potrafie sie zdecydowac, ale chyba raczej S. Krajewski, tylko nie wiem czy uloza nam do tego jakies sensowne kroki.
Paulinessa
7 августа 2011
Konto usunięte: nie potrafie sie zdecydowac, ale chyba raczej S. Krajewski, tylko nie wiem czy uloza nam do tego jakies sensowne kroki.
No ja od siebie to tylko jego bym polecała, ja bym tam przynajmniej wybrała.
Eh.
iFeelSoLost
7 августа 2011
Konto usunięte: No ja od siebie to tylko jego bym polecała, ja bym tam przynajmniej wybrała.
Eh.
piosenka piękna, ale bardzo wolna, bez rytmu że tak powiem ;d i tu jest ten problem bo chce to jakos sensownie zrobic, a nie wyjsc na srodek i 1:1 sie pokrecic po parkiecie i zegnam.
Paulinessa
7 августа 2011
Konto usunięte: piosenka piękna, ale bardzo wolna, bez rytmu że tak powiem ;d i tu jest ten problem bo chce to jakos sensownie zrobic, a nie wyjsc na srodek i 1:1 sie pokrecic po parkiecie i zegnam.
Co do tego 'eh' to nie było na temat piosenki
iFeelSoLost
7 августа 2011
Konto usunięte: Co do tego 'eh' to nie było na temat piosenki
a do czego?:D:D:D
Paulinessa
7 августа 2011
Konto usunięte: a do czego?:D:D:D
Mam już dośc wesel w tym roku. na jednym nawet byłam tą cała druhenką, sprzedawanie Pana Młodego i udawanie, że się zayebiście cieszę z ich szczęścia.