malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No moje rzęsy się nie nadaje, zresztą na moje się ostatnio nic praktycznie nie nadaje, nie wiem o co chodzi...

może kup odżywkę do rzęs? :woot: mi pomogła ;)
Paulinessa
Paulinessa
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: może kup odżywkę do rzęs? mi pomogła ;)

Zacznę rycyny używać, ale muszę popracować nad sumiennością.:)
dont0say0anything
dont0say0anything
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No moje rzęsy się nie nadaje, zresztą na moje się ostatnio nic praktycznie nie nadaje, nie wiem o co chodzi...

a ten miałaś?
Adidasowa
Adidasowa
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zacznę rycyny używać, ale muszę popracować nad sumiennością.:)

mi pomogła ta odżywka:

miałam gęste rzęsy i mocne, nie wypadały ...;)
teraz już od dawna nie używam nic, więc znów mam słabe i rzadkie :C
mmaryjka
mmaryjka
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zauważ - wielu osobom tutaj w.w osoba zszargała nerwy, życzyła śmierci, pisała o cudzych dzieciach - i nikogo to tak naprawdę nie obchodzi.

no bo nie każdy ma czas i chęci. ja w tej chwili bym go znalazła, bo jeśli chodzi o takie sprawy jestem naprawdę drażliwa i uważam, że TRZEBA DAĆ PRZYKŁAD i uciszyć gówniarę. zapuka jej do drzwi policja, będziesz miała jej dane, już nawet walić odszkodowanie czy coś takiego, ale jednak sporo osób pozna personalia tej pani włącznie z jej rodziną i znajomymi(o to też możesz się postarać).
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no bo nie każdy ma czas i chęci. ja w tej chwili bym go znalazła, bo jeśli chodzi o takie sprawy jestem naprawdę drażliwa i uważam, że TRZEBA DAĆ PRZYKŁAD i uciszyć gówniarę. zapuka jej do drzwi policja, będziesz miała jej dane, już nawet walić odszkodowanie czy coś takiego, ale jednak sporo osób pozna personalia tej pani włącznie z jej rodziną i znajomymi(o to też możesz się postarać).

teraz już nie popuszczę ;-) myślałam, że to redtea i że to się nie powtórzy, ale ktoś jest bezkarny i jeszcze o tym pisze - więc tego nie zostawię ;-)
justCax
justCax
  31 октября 2011

jej, ale afera, dawno mnie tu nie było, ale czasami wpadam poczytać dla rozrywki. tym razem to już było żenujące :and:

używał ktos kremu na noc Vichy normaderm? przyznam , że bardzo pasuje mi żel chociaż troche wysusza i zastanawiam się nad kremem.

styka51
styka51
  31 октября 2011

Siemka ziomeczki. Co tam słychać ciekawego?;)

Adidasowa
Adidasowa
  31 октября 2011
styka51
styka51: Siemka ziomeczki. Co tam słychać ciekawego?;)

leci powolutku :w00t:
Babsy
Babsy
  31 октября 2011

tak se. wlasciwie nieciekawie.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
Babsy
Babsy: tak se. wlasciwie nieciekawie.

a co się dzieje?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 октября 2011

Dobra to jeszcze raz, bo kurna robi tu sie Rutkowski Show:
MAM PYTANIE :D
Jaki odcien z Maca dla mnie bedzie najlepszy? Nie mam czasu na lazenie i osobiste sprawdzenie, a mam okazje zeby tanio kupic i musze podac odcienie jakie chce.
Z Revlona Photoready uzywam Golden Beige - pasuje idealnie

Z kolei z Revlon Color Stay i Maybelline Superstay uzywam Sand Beige - tez pasuja idealnie, mimo ze sa troszke jasniejsze niz Golden beige z Photoready.
Cos polecicie na podstawie tych odcieni?
I jaka jest roznica miedzy:
a) Studio Fix Fluid
b) Select
c) Studio Fix
d) Studio Finish
e) Full Coverage

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle to ci odpisałam na post dotyczący butów

nie bylo mnie kilka godzin, sorrki :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jestes nienormalna, dobra dziecko nie gadaj do mnie idz sie zająć swoimi nowymi butami i skoncz wreszcie do mnie pisac, dotarlo czy mam przeliterowac?

o_O

Marta, przesadzasz

massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ten ma szeroką gamę i przynajmniej widać jak wygląda na skórze, może dobrałabyś podobny do tego, który akurat używasz.

Nie mam niestety dostepu w Sculpt foundation - w ogole
Tylko te co wymienilam, momento zerkne na liste

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.