Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 510 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
no bo nie każdy ma czas i chęci. ja w tej chwili bym go znalazła, bo jeśli chodzi o takie sprawy jestem naprawdę drażliwa i uważam, że TRZEBA DAĆ PRZYKŁAD i uciszyć gówniarę. zapuka jej do drzwi policja, będziesz miała jej dane, już nawet walić odszkodowanie czy coś takiego, ale jednak sporo osób pozna personalia tej pani włącznie z jej rodziną i znajomymi(o to też możesz się postarać).
teraz już nie popuszczę ;-) myślałam, że to redtea i że to się nie powtórzy, ale ktoś jest bezkarny i jeszcze o tym pisze - więc tego nie zostawię ;-)
jej, ale afera, dawno mnie tu nie było, ale czasami wpadam poczytać dla rozrywki. tym razem to już było żenujące
używał ktos kremu na noc Vichy normaderm? przyznam , że bardzo pasuje mi żel chociaż troche wysusza i zastanawiam się nad kremem.
Dobra to jeszcze raz, bo kurna robi tu sie Rutkowski Show:
MAM PYTANIE :D
Jaki odcien z Maca dla mnie bedzie najlepszy? Nie mam czasu na lazenie i osobiste sprawdzenie, a mam okazje zeby tanio kupic i musze podac odcienie jakie chce.
Z Revlona Photoready uzywam Golden Beige - pasuje idealnie
Z kolei z Revlon Color Stay i Maybelline Superstay uzywam Sand Beige - tez pasuja idealnie, mimo ze sa troszke jasniejsze niz Golden beige z Photoready.
Cos polecicie na podstawie tych odcieni?
I jaka jest roznica miedzy:
a) Studio Fix Fluid
b) Select
c) Studio Fix
d) Studio Finish
e) Full Coverage
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail