malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011

Murzynki mają dobrze, bo nie widać u nich zaczerwienień na twarzy :and:

SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre: Z Revlona Photoready uzywam Golden Beige

008 Golden Beige

wyszło mi tak.
I jaka jest roznica miedzy:
a) Studio Fix Fluid NC37
b) Select NC37
c) Studio Fix NC37
d) Studio Finish - tego nie bylo.
e) Full Coverage NC35
mmaryjka
mmaryjka
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem ile ratunku było w pocieraniu obrączką, a ile w maści z antybiotykiem, ale pozbyłam się dziada

mi zawsze pomaga tarcie obrączką. nigdy na jęczmień nic innego nie stosuje;)
a dziadostwo zapalenie spojówek to obleśna sprawa. ja to jeszcze spoko, ale mój partner to myślałam, że biedak umrze;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze wiecie, że sama swojego czasu sprawdzałam, szukałam powiązań, pytałam programistów, bo po prostu chciałam jakoś to rozwiązać i pomóc. Ale nic z tego nie wynikło, bo żadnych śladów się po prostu nie znalazło. Tłumaczyło się jej nie raz, nie dwa - a ona dalej swoje, że nie potrafimy dowiedzieć się kto i nie chcemy jej pomóc. Podobnie z tym, że się pojawiają nowe konta - no co my mamy na to poradzić? Nie mamy na to żadnego wpływu, praktycznie nie istnieje coś takiego jak ban, który uniemożliwiłby zakładanie kont komuś, kto nie jest mile widziany. A mimo to ma wieczne pretensje i po prostu nie chce zrozumieć.

Wiem, bo widzialam nieraz. Min. Ty i Gotka. Przeciez jak pisalam, ze nie ma powiazan z zadnym z tutejszych kont glownych, to znikad tej informacji sobie nie wzielam, a od jednej z Was.
I dlatego tez napisalam, ze Marta przesadzila. Niestety niektorym czasem trzeba powtarzac to czesciej, zamiast od razu ironizowac, bo nie kazdy ironie zrozumie jako ironie a jako obraze. To co teraz mi napisalas, mozna bylo napisac Marcie od razu - w ramach przypomnienia. Jak widac, nie dla kazdego jest to oczywiste, gdzie tego typu problemy i skargi kierowac. Takie moje zdanie.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no to już Cie zaraz znajde :P

dzienks, ale juz sie zniechecilam :C musze wykonac telefon, zeby kogos op:cenzura:lic

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

masz tą stronę z tabelą odpowiadających odcieni?
SoDope
SoDope
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: masz tą stronę z tabelą odpowiadających odcieni?

no podałam 3 strony wczesniej :P
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale to jakiś Twój znajomy czy ktoś z łapanki?

znajomy znajomego. kolega gej go puknal kilka weekendow temu na imprezie, byli chyba nawet na kilku randkach :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: no chyba, że sam nie byłby świadomy, w co wątpię

gej na pewno jest swiadomy co jest podrobka a co nie :martuska:

mmaryjka
mmaryjka
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no podałam 3 strony wczesniej

o zajebiście, że ktoś to zapisał. dzięki
ja oczywko musiałam usunąć.
SoDope
SoDope
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

proszę bardzo ;)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi zawsze pomaga tarcie obrączką. nigdy na jęczmień nic innego nie stosuje;) a dziadostwo zapalenie spojówek to obleśna sprawa. ja to jeszcze spoko, ale mój partner to myślałam, że biedak umrze;)

Babcine sposoby górą ;)
A jakim cudem obydwoje mieliście w tym samym czasie?

massacre
massacre: Przeciez jak pisalam, ze nie ma powiazan z zadnym z tutejszych kont glownych

Wiem, pamiętam.

massacre
massacre: I dlatego tez napisalam, ze Marta przesadzila. Niestety niektorym czasem trzeba powtarzac to czesciej, zamiast od razu ironizowac, bo nie kazdy ironie zrozumie jako ironie a jako obraze. To co teraz mi napisalas, mozna bylo napisac Marcie od razu - w ramach przypomnienia. Jak widac, nie dla kazdego jest to oczywiste, gdzie tego typu problemy i skargi kierowac. Takie moje zdanie.

Tylko, że było to Marcie pisane naprawdę wielokrotnie, z tym że nie wiem, widocznie wychodzi z założenia, że wszyscy ją oszukujemy i jest zupełnie inaczej, chociaż nie wiem jaki interes mielibyśmy w tym mieć. Jeśli czegoś nie możemy zrobić, bo wykracza to poza nasze możliwości, to od razu zawsze informuję, jeśli ktoś nie wie lub po prostu przypominam. No ale jeśli mimo to ktoś dalej nas atakuje, to odechciewa się tłumaczyć i tym bardziej więcej pomagać. Dla mnie to jest wtedy bezczelność i swojego rodzaju niewdzięczność, bo ja rozumiem, jakbyśmy nie próbowali pomóc.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
massacre
massacre: gej na pewno jest swiadomy co jest podrobka a co nie

Nie znam żadnego w sumie :ninja:

No to jak znajomy znajomego, to nie ma stuprocentowej pewności, gdyż ponieważ bo:

może rzeczywiście jest dobry, fajny, tak sympatyczny, ze masz ochotę przykleić go na tv i naświetlić - autentyk, nie bubel, bierz ile wlezie,

ale może też mieć niewiadomego pochodzenia żal do Twojego znajomego, wtedy Ci wciśnie cokolwiek, nie bacząc na autentyczność :ziober2:
mmaryjka
mmaryjka
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A jakim cudem obydwoje mieliście w tym samym czasie?

zaraziliśmy się. nie wiem czy ja przyniosłam ze szpitala, czy on przyniósł i tak poszło. jego wzięło tak z dnia na dzień, mnie męczyło swędzenie ze 2 dni
Babsy
Babsy
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No to trzymam kciuki :)

dzieki:):*
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zaraziliśmy się. nie wiem czy ja przyniosłam ze szpitala, czy on przyniósł i tak poszło. jego wzięło tak z dnia na dzień, mnie męczyło swędzenie ze 2 dni

O masz, nawet nie wiedziałam, że zapaleniem spojówek można się od kogoś zarazić. Kurde, prawie jak grypa czy inny szajs.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.